Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamo docela me bavis, neseres nahodou hubou to tak vypada???? *2*
  • Hairy_Ass
    Až budou AC knihy na úrovni těch od Simmonse (Hyperion) nebo Eca (Jméno růže), dej vědět, možná že bych na ně i podíval. *15*
  • Ale to nebude do nekonečna. Zasazením do tohoto období hru spoustě lidem znechutí...
  • jo myslet si to muzes, i kdyz nevim proc, ale pamatuj takovahle masina se je tak nezastavi a navic takovej projekt jako ac by asi nepohrbili jen tak... jeste kdyz ma tolik fans a dobre se prodava... *3*
  • no a já jsem asi další bůh srandy :-)
  • No a já jsem o tom na 100% přesvědčen, že tímto to dokonale pohřbí...
  • Nemyslím si...
  • Amylee.Anderson
    Jak mužeš srovnávat knihu a hru? Kniha musí mít dobrý příběh narozdíl od hry. A jestliže má hra dobrý příběh, tak je to jedině velké plus, mě nejvíc na hře záleží na příběhu. Nehledě na to, když už to chceš srovnávat - v knihovně mam obě AC knížky, co zatím vyšly a rozhodně si plánuju koupit a zbylé dvě, co vyjdou protože je to skvělý čtení. Tudíž AC příběh je na urovni velmi dobré knihy.
  • Ne tohle bude blbost roku a zničená série... *9* *13* *10*
  • Tohle bude hra roku *14*
  • Jo není dobré být bezhlavě zahleděný do své hry a nevidět její zápory. Ale ty si bezhlavě zahleděný do záporů hry tak že nechceš přijmout že by to mohlo být i jinak a hru odsoudíš hned teď jen o ní vyšla první zmínka.... to mi přijde poněkud, jak to říct slušně, HLOUPÉ. :)
  • Série FIFA toho každoročně mění daleko více, a narozdíl od jiných her to jde doopravdy poznat a nepotřebuje na to 5+ let, aby se to projevilo... Prodeje má navíc daleko lepší a nepotřebuje k tomu mediální masáž na Games.cz či jinde.
  • Je rozdíl na hry nahlížet střízlivě a nesežrat publisherům a vývojářům první poslední od situace vlastní většině zdejších plejerů, kteří by nekriticky chválili a kupovali cokoliv, a nesnesou pomyšlení na to, že by jejich milované herní série mohl někdo kritizovat... Já mám nějaké hry rád, to ale neznamená, že budu o nich říkat, že jsou dokonalé a rvát se za jejich svatost až do omdlení. *7*
  • ales.smutny
    Pozdě? Zpráva o tom, že AC3 bude "asi" v dané době jsem psal v pátek ráno a průběžně ji updatoval.
    Když se objevily první screeny, bylo to opět napsané do půl hodiny po jejich objevení se na netu.
    A Petrovo shrnutí dalších detailů se obsahově nijak neliší od třeba linkovaného. Všichni vychází ze stejného zdroje a těch neoficiálních (!) zpráv není dostatek na zbytečně rozvité básnění. V pondělí budeme vědět víc.
  • terz
    A já opakuji, že marketing je hlavní součást obchodu. Hry jsou zboží jako každé jiné a zboží se musí prodávat. Jako příklad jsi si vybral sérii Fifa. Hra, která každým rokem přináší aktualizované tabulky a jedno vylepšení enginu. Gratuluji.
    Mimochodem obecně vzato, vráží EA do marketingu víc peněz než kdokoli jiný.

Nicméně už v podcastu to pánové říkali. Hádky s tebou vrhají špatné světlo na mě, tudíž na to rezignuji. Přijď s funkčními argumenty, které nebudou založeny čistě na tvé zdejší image a pak o tom můžeme pokecat.
  • Od toho sou komentáře aby se dejme tomu reagovalo na daný článek nebo video, ale ty si ten inteligentnější člověk kterej si na každý ten komentář s radostí rejpne :-). Činí tě to snad něčím odlyšným od nich ? :-D
  • "Já neříkám, že to jsou ultrakvalitní hry, které si do jedné zaslouží vstoupit do síně slávy... Ten seznam je prostě jen mým seznamem her, které jsem hrál nebo hraju a s časovým odstupem u mě uspěly. Že bych ale potřeboval vykřikovat u každého videa, že je to nejepičtější zážitek mého života, jak to tady provozují fanatičtí biodroni u ME či bethesdroni u Skyrimu, tak to fakt ne. *3* "
  • Pethulla
    to Troll:
    Tak souhlasit se dá s Gothicem,TW, Far Cry a adventurama všeobecně. JA snad ani reklamu nepotřebuje - dejte před něco zančku SW a prodej je zajištěn, podobně s HOMaM - MaM je hodně silná značka, ale dát mezi ten seznam AoE 2, Risen, Q3, sportovní série či D2 (tos fakt myslel Diablo? Nechtěl jsi napsat Deus Ex?) je dobrý úlet. A i to třetí X-ko mělo slušnou reklamu, na to že šlo o vesmírný simulátor.
  • Já neříkám, že to jsou ultrakvalitní hry, které si do jedné zaslouží vstoupit do síně slávy... Ten seznam je prostě jen mým seznamem her, které jsem hrál nebo hraju a s časovým odstupem u mě uspěly. Že bych ale potřeboval vykřikovat u každého videa, že je to nejepičtější zážitek mého života, jak to tady provozují fanatičtí biodroni u ME či bethesdroni u Skyrimu, tak to fakt ne. *3*
  • PS: No máš mezi těma hrama celkem dobre hry ktere sem taky hral, ale promiň jestli považuješ hry jako Guitar hero, Mortal kombat, fifu, nhl za kvalitnější jak AC tak si mne pobavil :) a některé dle mého názoru srovnávat nejdou třeba Q3 kde jde o multiplayer :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší