Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    No já jen, že ty jsi takový über fanboy těchto "filozofických" sérií, takže by mě to vůbec neudivovalo, kdybys skákal do vzduchu...
  • Děti nefňukejte pořád! Věřte mi že ta hra bude tak skvělá že si hned zvyknete.
  • Trol.diskuzni
    Jo aha, takže über gameři to nazývají setrvačností... No, jestli sleduješ boj PES a FIFA, tak bys tak nějak věděl, že přetahovaná o fanoušky probíhá poslední roky docela zuživě a to, že FIFA zdá se na nějakou dobu zvítězila (a tedy ji lidé kupují), je vlivem faktických vylepšení v hratelnosti a ne v nějaké setrvačnosti. *3*

V každém případě pokud existují hry, které se prodávají dokonce lépe než AC bez nutnosti kontinuální masáže půl roku před vydáním, tak TO jsou podle mě právě ty, které jsou kvalitní a lidé to dokážou ocenit. Že AC prodá mega poté, co tady výjde mega článků, to fakt není žádné umění... Sorry. *3*
  • Hairy_Ass
    Koukám, že pro méně chápavé tak budu muset přidat varování "sarkasmus". *7*
  • Hairy_Ass
    Sims taky nemají žádnou über reklamu, a taky se prodávají slušně, tady ale nejde o to, že by Fifa, NHL nebo Simsy nějak překypovali kvalitou, ale prostě proto, že to hráči kupují už ze setrvačnosti.
  • Trol.diskuzni
    Jo aha, takže ty bys chtěl, aby AC bylo nové CODko, jo? Nový díl každý rok, akorát tam naperou lehce pozměněné rozmazané textury, aby to vypadalo trošku jinak a valilo to na konzolích... *7*
  • Hairy_Ass
    Nevím, jestli má CoD 14 dílů. *2*
  • Trol.diskuzni
    Jak jsem již ptal na předchozí stránce: "Zajímalo by mě, kolik by se těch "zázraků dnešních videoher" prodalo, kdyby to nemělo reklamu za stamilióny - pak by se totiž teprve ukázalo, jak DOBRÉ hry to doopravdy jsou."

Taková FIFA (například) tady má narozdíl od AC, Skyrimu, ME, SW:TOR a jiných "herních kratochvilek" článků velmi pomálu, a přesto patří mezi nejprodávanější hry ve světě i u nás. Byl bych VELMI zvědavý na to, jak by dopadl všemi milovaný Skyrim, kdyby neměl všude zaplacené desítkové hodnocení a 5-článků-denně-like masáž. *5*
  • terz
    Marketing je součást obchodu a hry jsou zboží. Snad si tady lidi vážně nemyslí, že se najde na světě vývojář, který udělá hru (naprosto perfektní aby se líbila úplně všem diskusním hnidopichům) následně ji vezme, nikomu o ni nic neřekne (absence marketingu) a kdo se o ní náhodou dozví a zeptá se, tomu jí dá zadarmo (protože hry jsou moc drahé přeci).
  • Podle mně je poněkud přehnané něco odsoudit předtím než to vyjde. Podle mne to bude dobré, mám rád zatím všechny díly a tenhle věřím nebude vyjimkou. Příběh měli vždy propracovaný a to je velká část toho co od hry očekávám. Ten nápad na tohle prostředí mě moc nenadchl protože mám mnohem radši středověk a velká stará města. Nějak si nedokážu představit že budu běhat místo po střechách po stromech (velká stará města mě budou chybět), ale věřím že tohle rozhodnutí neudělali jen tak že si ho vycucali z prstu protože většina věcí je dost spjatá s historii. Jestli se to někomu už teĎ nelíbí tak je to hňup a ať mi klobouk políbí ..... fakt mne nebaví číst jak říkají že předchozí díly byli o ničem. Pokd se vám to nelíbí od začátku tak proč toy články vůbec čtete? JA třeba ani jednoou nezavítal na COD články ....
  • Skvěle, už zase mohu psát legálně! *1* Nu, co dodat, prostě další hra ze série těch velkolepých, které se vyznačují tím, že kvalita marketingu převyšuje kvalitu faktickou...
  • Co se vám pořád nezdá? Hráli jsme za Araba, evropana no tak si dáme napůl native Američana. Mně americká revoluce přijde jako skvělá volba nehledě na to, že to není žádná velká novinka. Nějaké odhady okolo Egypta či feudálního Japonska byly naprosto mimo. Stačí tu sérii znát. Ono občas si projet AC Wiki je mnohem více vypovídající než nějaké hatlapatla články co novináři střílí od boku jen aby se o tom mluvilo. To, že letos bude nové AC se také ví už od představení Brotherhoodu (kdy Ubisoft sám ofic. prohlásil, že chce aby se děj kolem prosince 12 uzavřel v roce 2012).
    A série bude dále pokračovat. Je dost možné, že i s Desmondem v čele ubi totiž nikdy neřekli, že Desmond bude končit.

A stěžovat si na to, že se píše o ME 3 a AC 3 (nehledě na to že informace jsou venku dva dny) je prostý trolling za který by se i zdejší trol.diskusní styděl...
  • ne final fantasy, ale call of duty
  • Prvni ingame zabery - http://www.youtube.com/watch?v=vraxhux3tlQ

1:38 je dobre videt kill skrytou cepeli kterou mu osobne Optimus prime. Historickymi detaily se nesetri.
  • Jsou jen 2 "hitovky" který mě totalně nebavej. Deus ex a Assasin Cread. Neberu vám ,že se těsite ale je to mimo mé chapaní.
  • Nic nemožného... vem si třeba Pocahontas. Třeba to na její děj přímo navazuje :-D
  • AC3 no to bude salát
  • Hairy_Ass
    Jestli se teď pojede podle revolucí, tak budou mít kluci z Ubisoftu jen pro 19. století vystaráno na tak početnou sérii her AC, že se i Final Fantasy začne bát! *1*

Edit: Pro nechápavého trolla: Sarkasmus
  • Tady byly taky obrazky uz v patek.
  • Hairy_Ass
    Jistá míra nespokojenosti s britskou správou vládla v koloniích de facto od konce sedmileté války (u nás někdy nazývaná třetí slezskou válkou).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit