Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budete někdy po sobě ty články číst? To je zase překlepů... *12*
  • Mohawkovia bojovali proti 13 kolóniam v americkej revolúcii. Tak prečo hlavný hrdina Mohawk bude na americkej strane? Tento americký propagandistický pohľad na revolúciu ma už unavuje...
  • sleepless
    Ja to myslel spis jako disclaimer, nez ze bych do tebe chtel rejt nebo tak neco. :)
  • Vážně je tak těžký si najít scany, které jsou od soboty na netu, a pak si článek interpretovat sám?!?
  • MidnighT91
    Dokud to lezení a skákání po stromech neuvidím v gameplay videu tak mu neuvěřím... Nějak si to lezení nedokážu představit...
  • Ano ano, už jsem vypsal tichou omluvu. Ten odstavec má v sobě víc emocí, než kolik je potřeba.

Ohledně systému boje, Ubisoft zejména v PoP: Warrior Within jasně ukázal, že jejich designéři dovedou vytvořit chytlavý a přiměřeně náročný boj na blízko, kdy pro příležitostného hráče stačilo bez jakýchkoliv ingame postihů navolit při startu EASY obtížnost. Proto moje rozčarování, když se Ubisoft od této pro mne pomyslné mety vzdaluje čím dál víc.
  • No ale oni Briti nebyli ti velmi velmi hodní .. to netvrdím ani o Američanech
  • Aj tak to jsem nechtěl. Nicméně vývoj systému boje v sérii i PR prohlášení Ubisoftu jsou mými podklady pro dotyčný odstavec.

I v Brotherhood i v Revelations bylo součástí reklamní kampaně představení "velmi silných" nepřátelských jednotek, které by měly hráči pořádně zatopit a donutit jej v boji používat i jiné prostředky než pouze přímočaré útočení drženou zbraní a counterattacky. Tolik reklama.

V obou vydaných hrách ale zároveň hráčův avatar získal nové schopnosti, například kill streak, kop do rozkroku, výstřel při counterkillu, možnost manipulace pomocí hookblade a další. Při hraní se pak ukazuje, že s použitím nových schopností se i porážka proklamovaných "velmi silných" nepřátel stává do značné míry rutinní záležitostí.

Tedy i když je poslední odstavec emočně podbarvený víc než je potřeba a rozhodně jsem udělal chybu s útokem přímo proti Ubisoftu, nevyřčená spekulace zůstává. Očekávám nové typy "ještě lepších" nepřátelských jednotek a zároveň nové schopnosti pro avatara, díky kterým bude likvidace soupeřů minimálně stejně snadná jako doposud.
  • Ra-doon-ha-GAY-doo

Myslím, že lepší jméno už mu dát nemohli. *4*
  • CrocoRay
    Jo, jo, snažší souboje....když si vezmu, že Princové byli místy docela hardcore, tak mě trochu mrzí, že hned další jejich série je tak banálně jednoduchá a v každém AC mě zabili tak asi dvakrát. Nemusela by být rovnou ubertěžká, ale nějací tužší protivníci -minibossové/bossové, před kterými by byl checkpoint, by nebyli od věci. No a samozřejmě více komb, které by na ně byly potřeba (jako jo, v Brotherhoodu už byla trochu snaha, ale stejně to bylo moc jednoduché).

Ale jinak ta věta "protože si o vás myslíme že jste masa bez mozku" je trochu v rozporu s tou první "Naším cílem je prodat". To by rovnou mohli říct: "Kupte si to vy ču****, protože naše hra je prostě skvělá *1*
  • Mimochodem ideální jméno pro hrdinu, to na amíky jistojistě zabere, neboť to zní dostatečně nigga... *1*
  • Jo safra, já to špatně četl, omlouvám se: Je to totiž "Radonha-Gaydoom"! *5*
  • misho8723
    Škoda, že Briti zase idú byť zobrazení veľmi jednorozmerne (typický americký pohľad).. som sa tešil na trochu reálnejší pohľad - zase to ide byť - Američania : tí dobrí --- Briti : tí veľmi, veľmi zlí ľudia.. aspoň zatiaľ podľa tých informácií to tak vypadá, že bude v hre.. možno a aspoň v tom dúfam, že v konečnej hre to bude inakšie
  • sleepless
    Ještě než se Ubisoftu začne něco vkládat do úst, tak znovu připomínám, že zdrojem informací je článek v Game Informeru, potažmo výcuc na NeoGafu, takže už je to nejméně dvakrát semleté. A jak všichni víme, ono se po cestě leccos ztratí.
  • sleepless
    Bude jich jen tolik, kolik bude informaci. Kdyz nebudou, nebudou clanky ;)
  • Jsem rád, že alespoň nějaký herní web to bere jako souhrn informací a nepíše hned preview ;) . (Typicky česká záležitost z ničeho vykouzlit tisícislovný text, označovaný jako preview :D )
  • 1775-1783 ne? Tak jsem se to učil já tedy :-)
    Ale jo nalákalo mne to, i když mám radši Červeno-kabátníky...
  • Bude tě po New Yorku honit vzteklý Washington, neboť si vylomil zub s tvé kulky, když si chtěl pochutnat na Srnčí kýtě :-)
  • Hlavně jestli tam budu moci využít taktických přepadů v lese s puškou s přebíháním od stromu ke stromu. A jestli půjde využít bajonet. Luk mě neláká. To vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit