Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III - shrnutí informací o novém dílu (+ trailer)
4.3.2012 | Petr Poláček
203 příspěvků
-
Nejsi sám připadá mi to stejně. Na jiných českých webech jsem viděl obrázky už v pátek a četl preview v sobotu ráno. Bylo podrobnější a bez chyb.
http://www.eurogamer.cz/articles/assassins-creed-3-preview
Může mi někdo z kluků v redakci říct, proč v tomhle odvádí horší práci než EG a Zing? Co se s Games poslední týdny děje že má vše tak pozdě?
Díky za vše co pro nás děláte jinak jste super. -
Napis bez vyhledavani cele Altairovo jmeno :)
Jako me nepripada uplne nemozne ze by indianka a Evropan meli syna ... treba ta indianka v tom nebyla uplne dobrovolne. -
To víš, lokální distributor jim napěchoval kapsy chechtákama, aby se těch sratchek vůbec něco prodalo, takže Smutný hází články ostošest, někdy se přidá i samotný boss... *1* Zajímalo by mě, kolik by se těch "zázraků dnešních videoher" prodalo, kdyby to nemělo reklamu za stamilióny - pak by se totiž teprve ukázalo, jak DOBRÉ hry to doopravdy jsou. *3*
-
Ještě mne tak napadlo, jak vidím AC II a jeho "data-disky", tak by jsme se mohli dočkat Franc. revoluce a později i té Italské (Karbonáři, Garibaldi, Mazzini) :-)
-
Nectu. Ozyvam se jakozto navstevnik techto stranek. Kazdy soudny jedinec musi uznat ze to tu posledni dobou prehani...
-
Já ho potřebuju už teď :D
-
Tenhle článek mi přijde jako narychlo spíchnutý. Je tam několik chyb, jeden obrázek se dvakrát opakuje a většina textu je tak nějak chaoticky napsána. Přijde to tak jenom mně?
-
A co říkáš na Radonhu-Gaydooma? Ten vypadá k světu, ne? *5*
-
Podstatné je, že po Eziovi a Altairovi je novým hrdinou Connor/Ratohnhake:ton (vyslovuje se Ra-doon-ha-gay-doo), syn indiánky a Evropana.
...to nesnesu.. -
Tak by som to skôr bral že tie úvodné roky budú skôr o Connorovi. Tak uvidíme čo z toho bude :).
-
No ale ono to aj súvisí so stavom dněného herného priemyslu kde peniaze znamenajú viac ako zážitok... a to priamo súvisí s postupnou retardáciou hráčskej scény...
-
Sakra ještě jsem nedohrál poslední díl a už se chystá další. *6*
-
chyba v textu: "Velké jezero tak budete v zimě moci překročit, zatímco v zimě se budete brodit hlubokým sněhem, který třeba výrazně omezí pohyb nepřátel."
-
Ha! GAY! Doooon´t touch my ass again! *1*
-
Jinak je to pro konzole dnešní generace. Tedy moc velký upgrade by jsi potřebovat neměla:)
-
To je v pořádku, svede se to na interpretaci...
-
Udělat ti nahrdelník z vlčích zubů, že :D
-
A teď čekej kvanta odpovědní ve stylu, že ty články tě nikdo číst nenutí :)
-
Mám z toho takové rozpačité dojmy... Ale hlavní věc, co vim, že je, že dokud si neupgraduju sestavu, nezahraju si to :D
(Btw, by mě zajímalo, co bude muset Connor dělat, aby ho oslovil klub lehkých děv :D) -
Ja beru, ze potrebujete neco psat (prokazovat aktivitu) a tim tak lakat ctenare. Ale probuh za posledni tyden tu bylo snad padesat clanku o AC3 a ME3. To uz zacina byt az smutne...