Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III - shrnutí informací o novém dílu (+ trailer)
4.3.2012 | Petr Poláček
203 příspěvků
-
Má slabší příběh než kniha né hra. Mezi hrama si myslím že je to jeden z nejlepších, protože když vidím dnešní bezhlave hry (COD - omlouvám se fandům) a jiné tak se mi chce brečet. Podle mne není vubec ostuda pro hru, že nedokáže obsáhnout to co obsáhne kniha. Film je taky odvar od knih a nikdo je za to neodsuzuje. :)
-
AoE2, SW JA a Q3:Arena si dodnes rádi zahrajeme na lankách (kterých je už ale žalostně málo). *3* Teď jsem po létech znovu rozehrál Operaci Flashpoint 1. *5*
-
Tak ať neříká, že to má SKVĚLÝ příběh, když prostě a jednoduše nemá... Já teda rozhodně hry neomlouvám - pokud má horší příběh než kniha, má prostě horší příběh. Pokud má slabší hudbu než mají hudební alba, tak prostě má slabší hudbu. A pokud mi poskytne časově kratší zážitek než jiná forma zábavy, tak je prostě méně zábavná. Tečka.
-
Má omluva už si to napsal. :)
-
Možná tam má být: "..., zatímco v létě ho budete muset přeplavat." *7*
-
AOE2, Gothic (Risen), Far Cry 1, BFME, SW JA, HOMAM, Guitar Hero, Footbal/fifa manager, D2, Syberia, Two Worlds 1, Q3:Arena, X3, Civilizace (původní především), NHL/FIFA, Mafia 1 atd.
(pokud neberu úplně staré hry typu Doom, Golden Axe, Mortal Kombat apod., a hry spíše casual rázu pro ne-hardcore plejery, což tady samozřejmě všichni jste *5* ) -
Jak můžes srovnávat Hru a knihu ? Pokud de někomu o přiběh tak si myslím že má na poličce ne jednu knihu ale to neznamená že si nemůže zahrát i hru s dobrým příběhem biť jen zdaleka podobnému knize.
Jen tak mimochodem, kterým vývojářum v dnešní době nejde o prachy ?
PS: čekám na tvé hry které sou podle tveho GUSTA :-D -
Jedničku jsem hrál - sice nedohrál, ale bylo to docela dobrý, v té době neotřelý... Dnes už je to jen repetitivní cash-hunting série.
No ale říkat o jakékoliv hře, že má skvělý příběh, je fakt OTT... Jak to chceš srovnávat s knížkama, kde je každá druhá o několik světelných let jinde co do příběhu i kvality jeho podání? -
Tak treba me se prehypovanou hru fakt hrat nechce, i kdyz je dobra sebevic.
-
To chápu, každý má své hry, které ho zajímají... V každém případě považovat stabilně velmi vysoké prodeje některých her bez nutnosti zaplaceného proma jen za nějakou setrvačnost oproti donebevychvalování jiných "marketingem udělaných" počinů, které se zmůžou sotva na mega-dvě jednou za tři roky, to fakt může jen
fanoušek hry x, kde za x lze dosadit libovolně SW:TOR/Skyrim/DE/AC/ME. *5* -
Podle všeho to bude asi FIFA.... *3*
-
Mohl by si nás Trole poučit o dobrých hrách tak rád bych si nějakou ja neznalec zahrál ? :-D
-
Jak sis PROBOHA mohl nevšimnout těch stopadesáti článků na AC, které tady pan Smutný uměle vyfabuloval? *8* V každém jedna fotka, pár nicneříkajících vět o tom, že to bude nejlepší a nejočekávanější hra na světě, a hle - článek je na světě... *5*
-
Ne, souboj PES vs FIFA opravdu nesleduji... *7*
-
Mě by zajímalo, jestlis jí vůbec hrál, trolle. Ano, marketingová masáž se velká, ale to nic neměni na tom, že ta hra má skvělý příběh.
-
Tak tos mě mile překvapil tedy... Já myslel, že ty to sjíždíš všechno bez okolků - Skyrim, Mass Effect, AC, Deus Ex apod. *3*
-
*1* *1* *1* Brotherhood jsem nehrál a Revelations jsem nedohrál, takže mě z nějakého "fanboyovství" AC těžko můžeš obviňovat. *7*
-
Tak tak... Raději budu spalovat virtuální kalorie jinak. *1*
-
Tak skvela ze se mi nevyplati ju hledat na netu, natoz pak stahovat. Coz nemyslim jako narazku na kvalitu hry ale na to "Ja rekl ze bude skvela, tak bude skvela" *7*
-
AC1 byla dobrá hra... Zbytek je komerční brak a Radonha Gaydoom to fakt nezachrání.