Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    17. století je mnohem drsnější než to 16. (AC2), na intriky rovněž, Richelieu. 18. století je stoletím rozkvětu tajných společností (svobodní zednáři), tzv. kabinetních válek, velmocenského růstu Evropských zemí, prvních skutečných revolucí. 19. století je pak revolucemi doslova přecpané, různé sociální experimenty, Napoleon, Bismarck, Lincoln...
  • Veskoslav
    Ohledně vynálezů až tak příliš ne. To až spíše konec 18. století a 19. století.
  • Assasin Cread to je nejaka nova hra?
  • Veskoslav
    Snad to nedopadne, jak se sérií Prince. Kdy ji dobře osvěžili a oživili Sand of Time, příšel vynikající, temný a nejtěžší prince Warrior Within, pak přišel slabší Two Thrones, ale pořád se držel kvality předešlých her a přidal i nějaké inovace ("zlé" dvojče, lezení po stěnách pomocí dýky+složitější hádanky). Ale pak už to šlo do kopru. Škoda. Snad to nedopadne stejně i u této série. Ubisoft totiž umí udělat skvělé hry, ale pak to zabijou MRDem u nového Anno, zničí sérii, případ AC nebo až na žádost pc komunity vydají i hru na pc (Rayman -Za což jim moc děkuji a předobjednávku už mám a to i díky absenci MRDa)
  • A ten by byl pro mě určitě stravitelnější, protože stejně jako renesance je toto období hodně revoluční v ohledu vynálezů a válčení.
  • Pokud se to chytne tak jako dvojka tak určitě přijde sequel z občanské války.
  • budte radi ze mate aspon na cem hrat. ja nemam nic ani prachy, tak si o hrach muzu jen cist, protoze rodice na me srali a prace kterou mam stoji za p.cu.
    tak si vazte toho co mate. *6*
  • Jop - to je jediná věc, co drží moji pozornost u AC. Příběh mne moc extra neba *4*
  • Ten kostým asasína pořád vychází z té gotiky, kde se odehrávala jednička. Renesanční úprava v dalších dílech budiž, ale do období washingtona je ta kutna už hodně mimo, ezio-doon-ha-gay-doo v tom bude nenápadný jak slon *7*
  • Veskoslav
    Tak osobně pro mně nudná. Sice občanská válka či válka Anglie proti "USA", ale osobně přesto nudná. Starověk, středověk a renesance, tam se vraždilo a tam to i "žilo" kolem vraždění. Ale 17., 18. či 19. století? Tam je opravu nenápadný Assasin:)
  • Veskoslav
    No tak když to nedopadne jako AoE III, která se taktéž zachytila na americkém kontinentu, tak nejsem proti. Jenom doufám, že tam bude aspoň základní skutečná, historická linka.
  • dohrát relevations nejpozději měsíc od vydání byla morální povinnost každého slušného člověka
  • Hairy_Ass
    Proč je to špatná doba, ne vážně by mě to zajímalo, proč?
  • špatná doba, celá série v čudu.
  • Amim
    Nemůžeš zničit něco, co už zničené je.
  • Je to dobře naroubovaný na dobový reálie, tak jak to Eco umí. Má to docela slušný a netradiční styl narace... O příběhu toho bohužel říct mnoho nemůžu, jsem v jedné čtvrtině a rozjíždí se to pomalu. Ale spíše to vypadá, že to bude čistě životopisná knížka bez jakýkoliv větších zápletek, byť samotnému požitku ze čtení to nijak neubírá...
  • proc myslis znechuti? me se napr . tahle doba libi a dost me to zajima.... ale tvrdit ze to pohrbi je trochu pritazeny za vlasy , pockame na finalni verdik, myslim ze je jeste brzo diskutovat o kvalitach hry, kdyz jeste nikdo nevidel ani gameplay
  • Hairy_Ass
    Bohužel ne, protože v městské knihovně ho mají neustále rozpůjčovaný (a než se rozhodnu si ho koupit, tak si ho chci přečíst). Chvilku jsem si jím listoval v NeoLuxoru. Tys ho četl? Je dobrý?
  • Už jsi četl Pražský Hřbitov? :-)
  • Hairy_Ass
    Sice nejsem změnou lokality zcela nadšen, ale moc her, co se odehrávají v 18. století není, takže jsem zvědav jak ho ztvární (upřímně AC série mě ani tak nezajímá kvůli skotačení po střechách a odhalování hrůzných tajných spiknutí, jako spíš vždycky to, jak se to povede naroubovat do historických reálií - jak vypadají města, jak se chovají slavné osobnosti atd).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší