Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na taketo gejosiny som ja uz moc stary. skakat po zasnezenych stromoch jak keby sa nic nedialo, to by som ja teda neprekusol.
    hry nemusia byt o realizme, ale co je moc to je moc
  • zdeeneek
    Uz to zacalo, decka se vraci ze skoly a minuska se hrnou *1*
  • zdeeneek
    Prave sis podepsal ortel smrti od mistnich fanboju. Ja jsem si dovolil napsat, ze mi prijde divny, kdyz se pod 80 kg vazicim chlapikem neprohne ani ta nejtenci vetvicka, po ktere hopsa jak splasena koza. A sklidil jsem za to urodu minusek *4* Ocekavej taky virtualni kulku mezi oci *1*
  • exmaxx
    Konečně trailer a gameplay, po kterých se začínám na ACIII opravdu těšit!
  • No pokud se rozhovory nebudou hemžit samým zuřivost medvěda a síla bizona tak bych si mohl nového hrdinu oblíbit stejně jako ezia po předpokladu že nám ho stejně od mládí naservírují *15*
  • nevim to protančení skrz ty jejich linie na tom se mi něco nezdálo jo asi to že zbytek vojáků vlastně jen čuměl jak jim pajcuje druhy tak asi jenom to. A ještě něco kdo je na tyhle amíky boha jeho zvědavej ?
  • nevim to protančení skrz ty jejich linie na tom se mi něco nezdálo jo asi to že zbytek kavalerie vlastně jen čuměl jak jim pajcuje druhy tak asi jenom to. A ještě něco kdo je na tyhle amíky boha jeho zvědavej ?
  • h0p3
    jak z evropana a indiánky vzešel tenhle afroameričan ? *1*

EDIT: kéž by to mělo s RDR společný modely koní takhle, debilního koně jsem v životě neviděl (leda v oblivionu) a to jsem první půlku života strávil na jízdárně s mámou + jsme na statku měli stáj *8*
  • Díky
  • Páni..to je tak..patetický..nemůžu si pomoct. Příjde vám to taky tak? Snad jen ty trailery aby nalákaly lidi a hra bude lepší. To se jinak bojím, že budu u každýho rozhovoru obracet oči v sloup co za přecitlivělý patriotiny to říkají a příběh by mě moc nevtáhl
  • zdeeneek
    Po stromech lozit umim. I kdyz ne takovym zpusobem jako ten assassin ve videu - trenuju si to pri trhani jablek :) Vetve se mi normalne ohybaji, ale nijak zvlast se nad tim nerozplyvam ...
  • Hairy_Ass
    Jo, federativní zřízení a tak. Samozřejmě to nebylo nic přelomového, republikánské zřízení mělo každé královské středověké město. A federaci měli už například Holanďané nebo Švýcaři, dokonce i my jsme s tím v roce 1619 trochu koketovali (česká konfederace). Revoluční byla ta občanská práva, ale i ta byla dost pokrytecká, když si uvědomíme, že USA byly otrokářským státem.
  • Amylee.Anderson
    Tomuto dílu musí někdo jinej vymýšlet trailery, protože v porovnání s trailery na předešlé díly je tenhle vyloženě nezáživný a nějaká husí kůže neexistuje.
    Co se týče gameplaye, taky nic strhujícího. A ten Connorův obličej, to je co? Ano, logicky je docela blbost, aby se podobal Desmondovi, ale když už Altair a Ezio mu byli podobní, tak proč tenhle vypadá jak kdyby to bylo někdo náhodný. Altair a Ezio byli osobití sympaťáci, ale tenhle? Nemastnej neslanej... Jsem fakt zklamaná, tuhle serii mam strašně ráda...
  • R.a.z.i.e.l
    To nikomu nedoporučuju, znám pár lidí pod kterejma by se neohla jen větev ale celej strom!! *15* *15*

No, je fajn všimnout si detailu, ale přeci jen si řekněme, že až to budem hrát, tak nějaké ohýbání větví nás asi zajímat nebude...
  • GlaDOS
    Musíš to brát tak, že je to dělané hlavně pro americkou mládež, která z takových cool věcí bude nadšená. Já se taky při těch videiích dost často zasmál, kam až ta absurdita jde.
  • Kdyz ti vadi takove detaily tak se nauc po stromech lozit sam misto hrani takovych her a muzes se donekonecna rozplyvat nad tim jak se pod tbou ohybaji vetve.
  • Hairy_Ass
    Paměť v DNA, je to prostě sci-fi.
    Skákání do sena, kdo říká, že to taky nepovažuju za blbost - u těch 100m skoků obzvlášť?*15*
    Frontální útok jednoho muže proti celé armádě je ale nesmysl, který by si netroufl ani mistr Joda, to mi nikdo nevymluví. A ještě mě dostalo, že v okamžiku, kdy lukem střílí na toho generála, tak skáče do skupiny vojáků, kteří proti němu mají napřažené bajonety...a pak střih a on si v kliku vykračuje k ležícímu generálovi - WTF? *1*
  • zdeeneek
    Ja zase nechapu, proc by mi to nemohlo vadit ? Co je spatnyho na tom chtit aby hra byla lepsi, pusobila verohodneji ?
  • gert
    Nechápu tyhle detailisty, tak se neprohejbá větev na a co? Nechápu, jak takováhle věc může někomu vadit... *8*
  • Tak teda například: Mých chyb. Ne "mich".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit