Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III trochu jako Red Dead Redemption?
5.6.2012 | Adam Homola
47 příspěvků
-
Ty efekty výstřelů vypadají pěkně, obecně jsem z gameplaye nadšený, ale ten trailer byla pěkná chujovina. Frontální útok proti liniím červenokabátníků, ale no ták. *1*
-
Nauč se psát česky nebo raději nepiš vůbec, takové ohavné do očí bijící chyby.....
-
Moc pěkný trailer, jak po stránce grafické, animací, tak i po stránce dobové (uniformy, atd.... ) Ten souboj s granátníkem, byl dobrý, vlastně všechny souboje vypadaly přirozeně a co na tom, že dokázal sám prorazit řady nepřátel :-) Historie je celá napichován nezkutečnými věcmi a událostmi. A jinak mám již nového AC III objednaného, jako sběratelku, to je můj první AC, kterého budu vlastnit. Těším se na válku o nezávislost a taká na volnost v přírodě, lov i na bláznivé hopsání po stromech. Jsem zvědaví jestli terén bude hrát velkou roli, jako závěje sněhu Vás budou zpomalovat, vojáci budou opravdu viditelně nabíjet své muškety.... :) věřím, že se to 100% povede :) Já jsem věční optimista
Váš Werdes, alias Wede -
Je to hra, tam musis ratat s nejakou tou nadsazkou... Z mojho pohladu zatial najnadejnejsi Assassin ,snad bude dostatocne dlhy lebo o zabavnost sa fakt nebojim. Sem s tym!
-
Dobra chujačka, nebude to nahodou Chuck Norris?
-
trailer pěknej, i když nevim jestli by si je dal takhle po másle *1*
-
Nó... musim říct, že jak jsem byl skeptickej, začínám se na to hodně těšit.