Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III trochu jako Red Dead Redemption?
5.6.2012 | Adam Homola
47 příspěvků
-
O prachu jsem nic nepsal, takze tva reakce je trochu mimo ... Mohli udelat, aby se vetev na kterou skace aspon trochu prohla - to by konzole zvladly. Pusobi to divne kdyz se dospelej typek, schopnej povrazdit pulku armady, pohybuje po vetvich jako kdyby nic nevazil.
-
Ty ... a co bys ještě chtěl?! aby při každém dopadu bylo vidět jak padá kousek prachu atd? To by ty vaše "super" konzole nerozjely....
-
rozdíl je hlavně v míře absurdity, která by u těch seskoků byla srovnatelná s děním na tom bitevním poli jen v případě, kdy by assasin namísto do sena skákal na zástup dobře udržovaných kopí.
-
S tema vetvema mas pravdu. To me ani nenapadlo :) . Najednou ta hra vypada o hodne trapnejc
-
Pri prvni salve se skryl za kone a pri druhe zase za kamen. Kde je teda problem? Co je na tom o tolik absurdnejsiho nez treba na myslence, ze lidi maji v DNA zakodovanou pamet svych predku? Nebo ze assassin skoci ze 100 m vysoke veze do kupky sena a bez uhony odejde?
-
to: CainPullo@tiscali.cz
Clovece ty ses tak sprominutim blbej, ze veris, ze jeden pomateny assasin, dokaze zvratit vyvoj bitevni vravy a sam se bez skrabnuti probije az k veliteli, ktereho sejme :-))), tak jak je to prezentovano v tomto nesmyslnem traileru, co na to rici, kdyz jsem is precetl tve stupidni obhajovani, tak musim konstatovat, ze jsi opravdu najivni pitomece,k az je mit te lito. -
Skace po stromech takovym zpusobem, ze i nejnadanejsi veverka bledne zavisti. Samozrejme se pod nim ani ta nejtenci vetev neprohne ani o milimetr ...
-
hmmm... "útok přes minové pole pod rouškou denního světla"
ten trailer je tak zhovadile nabubřelý a "awesome", až to bolí. Samotná hra ale marně nevypadá. -
Tak snad... Už v prvotní deklaraci bylo stanoveni, že 13 států bude mít demokratický zřízení?
-
oni to umej kurnik... ale furt nesnasim to zasazeni
-
Třeba bude. Přece deklarovali, že templáři budou na obou stranách, ale zatím je to prezentované hodně pro-americky, to je pravda.
-
Já to řešit nechtěl, jen jsem se na začátku pousmál nad tou absurdností. Je mi jasný, že asásini v téhle sérii jsou něco jako Chuckové Norrisové, jen je to tady do očí bíjící.
-
Tak já nevím... Co se týče Americké občanské války nejsem zrovna ani na jedné straně... Bly bych radši kdyby si to Vinnettou klestil nezávisle na straně oběma tábory...
-
CainPullo@tiscali.cz: Chtělo by se to zklidnit... Je to doopravdy přehnané. A Poslední mohykán je jeden z mých oblíbených filmů, ale realitu boje v mnohých ohledech nerespektuje viz když běží a dvěma flintami zabije dva indiány zároveň...
-
Mozna je to tim, ze starnes :-).
-
Kdyz chces psat takove veci, tak se nejdriv nauc psat ty sam :-).
-
Tak ten lov se mi nelibi, hlavne ten pohyb po stromech je tezce neprirozeny, skace z vetve na vetev jako tarzan a ty se ani nehnou, jako by byly z kamene. Cele to prostredi pak pusobi neprirozene a umele, strnule. A to jak zastrelil dva vlky bylo take takove divne.
-
V Posledním Mohykánovi neútočí jeden indián na celou armádu přes rovné pole, ale přesila indiánů na lesní cestě. Takže ten film narozdíl od AC3 traileru realitu 18. století dodržuje.
-
To gameplay video je docela nuda. Jako fanoušek série jsem zklamán, protože mi to připadá jako stejná hra (i stejný engine!) co minule, jen jakési chudší a prázdnější (grafikou i herní náplní). Upřímně, očekával víc. Z gameplay trailerů AC1+2 jsem byl na větvi a koukal na ně stále dokola.
-
Děkuji za upozornění. Je to pěkné, ale namísto tvé výtky, bych raději viděl, kde jsem udělal chybu, děkuji. Nemám rád kárání a poté jen silné řeči. A osobně si myslím, že jsem se zde bavíme, jen nebo ne ? Tak prosím o vysvětlení a opravu mích chyb, abych se mohl poučit a v budoucnu se vyvarovat chyb.
Chyba Já jsem věční optimista mám být vděční :)
Werdes, alias Werde