Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV bez obalu - vše důležité o pirátském sandboxu
4.3.2013 | Pavel Dobrovský
118 příspěvků
-
no nevim jestli far cry 3 byla první hra se žraloky nebo dalekohldedem *1*
-
-
Ako tiez nerozumiem tymi vyslovene trapnym narazkom autora na FC3. Za to, ze prostredie je podobne? A za to ze vo FC3 boli zraloky? No oni vacsinou byvaju v tychto vodach... Pochopil by som to od cloveka ako komentar k clanku, ale nie od autora, ktory chce byt seriozny.
-
a ktera byla?
-
-
http://kotaku.com/5934428/the-greatest-sharks-in-video-games-just-in-time-for-shark-week
-
-
ano, tam jsou zraloci, a co tagovaci dalekohled? *1*
-
-
to snad nemusi být ve stejné hře ne? :-D takhle ti to musí stačit
-
-
Lol, Wacky wheels!! *1* *14*
-
ja prave myslel ze ve stejne hre, jako FC3 - zraloci + tagovaci dalekohled / AC4 - zraloci + tagovaci dalekohled = totalni kopirka :)
jinak nechapu, jak v tom seznamu muze chybet Wacky Wheels, jeden z tech vzacnych pripadu, kdy slo za zraloka i hrat :)
-
-
-
-
Žraloci byly už v Crysis 1
-
-
a tagovaci dalekohled?
-
-
Flashpoint :D
-
-
No a? Resime tady, ze rozhodne tyhle veci nezavedlo Far Cry 3
-
jenze tam zas nebyli zraloci ;)
-
-
-
-
-
-
"Najdi a dobij" nema tam byt nahodou -dobyj jako dobude "Y"
-
-
Dobyj od slová být, že?:-D Ne dobij je od slova bít....Slovo dobyvatel je zase odvozenina od slova obyvatel, což je vyjmenované slovo. Možná proto jsi za jelito:)
-
-
Teď nevím, jestli to myslíš ironicky... *15* Dobýt je odvozeno od slovesa něco nabýt = získat. Dobít by znamenalo někoho umlátit, usmrtit - to se u staveb/území/majetku nepoužívá. Takže tvrdé y je určitě namístě. A slovo dobyvatel je odvozeno právě od slova dobýt. Od obyvatele to tvrdé y rozhodně nemá. Příště si rozmysli, koho označíš za jelito.
-
-
není to odvozeno od slova dobýt, ale nabýt *1* jako nabýt majetku *2*, ale určitě jsi to myslel správně a je vtipné, že někdo nezná vyjmenovaná slova.
-
-
-
proc mam minus jelita. vzdit si to i autor opravil
-
-
...takže aj sa pripájam k fanúšikom hry tejto vyvíjanej hry...Ostatne, ukameňujete ma, mne sa trojka páčila *1* Nepáčilo sa mi ale, to ako fakt doslova infantilné porovnávanie, s Far Cry 3. Tvorcovia hry reflektujú na to, čo sa hráčom páči. Aj v Tomb Raider sa loví zver a strieľa z luku, zbierate suroviny... ale od Far Cry3 je na míle ďaleko. Keby sa hráčom v hrách páčilo piecť koláče...tak sa v hrách budú piecť koláče! O čo tu ku..a ide? Samotní výrobcovia hry, tvoria to čo chce trh. Je to jediný možný spôsob ako na trhu zostať čo najdlhšie. Ide im o živobytie, a robia to čo musia. Tak sa vžite do ich koži a trošku pochopenia na miesto výsmechu prosím...
-
TĚŠÍM SE JAK MALEJ JARDA!!! Btw. jděte už do haj*lu s tím držkováním na hadry, doufám že to je spolu s Hidden Blade jediná věc která tam zůstane napořád, protože díky tomu je to Assassins Creed a do trojky ten kabátec krásně zapadal. A k novému hrdinovy? Hmmm panovačný, osamělý, sobecký, neposlouchá zákony, pirát, rebel, chytrák, namyšlený, Charismatický. EZIO 2.0 *14* *14* *14* doufám že bude pořádně hláškovat a stírat vysoké politiky předtím než je zapíchne... Raději ale zůstanu v módu střízlivého očekávaní alespon do prvních gameplay videí. BTW. Druhé video nenalezeno...
-
-
To je trolling?
-
-
To není trolling. Já s ním souhlasím. Kapuce (nejlépe se zobanem) a skrytá čepel jsou prvky, které by se měly napříč díly zachovat. Stejně tak po Connorovi "Dušínovi" Kenwayovi uvítám postavu, která dělá na sebe. Podle toho, co si z článku lze dát dohromady, se vývojáři opravdu snaží vzít to nejlepší z předchozích dílů a vecpat to do jedné hry.
-
-
To je komentář jako by to psal nějaký gay na homo seznamce
-
-
Nás nezajímá, jaké weby navštěvuješ. Místo urážek používej argumenty.
-
-
cituji" A k novému hrdinovy? Hmmm panovačný, osamělý, sobecký, neposlouchá zákony, pirát, rebel, chytrák, namyšlený, Charismatický. EZIO 2.0 " tady máš ten teplý argument
-
-
-
-
spis jen deb¡l :)
-
-
-
Říkejte si co chcete. Mě se hra líbí. Nová postava taky, bude mít zřejmě pár charakteristik z Ezia Auditore! Což je jenom dobře. Města karibiku budou také mnohem čučavější než Boston a NY dokážu si představit nejednu temnou uličku a nejednu curtizánu zde. Kapuci si dokážu ospravedlnit, když už jste nejheldanější pirát karibiku asi by stou vztyčenou hlavou nebylo radno všude štrádat a v neposlední řadě pokud to bude také pořádná pirátská hra tak to bude skvělé, těch ještě nasycen nejsem. Zase jednou mám naději, že si hlavni postavu oblíbím. Jako tomu bylo u Ezia. S Connorem jsem spíš spoléhal na to, že tvůrci umí udělat zajimavou postavu.
PS: Neposlouchal bych Veska, ten neumí nic jiného než prskat, že tenhle titul a tenhle titul není realistický. To může dělat každy, ale koho by to bavilo u každého titulu řvát tu samou hlášku. Star Wars mám rád a taky není realistický. -
-
Budem reagovať len na poslednú vetu - mal by si si vyhľadať, čo znamená Suspension of disbelief. Každý má tu hranicu niekde inde. Star Wars sa hneď od začiatku tvária ako sci-fi v vzdialenej galaxii. AC sa od začiatku tvárilo ako vymyslený príbeh a hra založený na realite. Altair a asasíni v jednotke boli tichí a nenápadní zabijáci, v AC4 hrdina už nebude skutočný asasín a rozhodne nebude nenápadný. AC sa s každým novým dielom stáva viac a viac fantasy a over-the-top historická hra. AC porušuje sebou dané hranice z predchádzajúcich dieloch, čo logicky priťahuje kritiku a nechuť fanúšikov pôvodných hier.
-
-
Podle mě řešíte fakt blbosti. Mě přijde daleko víc absurdní, že ve Star Wars a vesmírných bitvách jsou slyšet, jak kdyby spolubydlící hrál Call of Duty na konzoli. Ve vesmíru se přece nemá šířit zvuk. Řešit jako, že pirát mohl být, nebo nesměl být assassin. To vůbec není důležité klidně si s Veskem založte klub zpochybňovačů reality ale přijde mi, že na sebe chcete jen upoutat pozornost jak jste inteligentní, ale když se pak ukáže, že ani vyjmenovaná slova některým z vás nejdou.. Někde je prostě zábava, někde realita. vesmírné bitvy by taky asi nebyly zábavné bez zvuku.
-
Víš ono je lecos založeno na realitě, ale to je jen obecný pojem. Pro lidi jako si ty by tam asi měli vždy připsat z kolika procent ze hra zakládá na realitě a jak moc si ji mění. Pokud ti vadí změny a nejsi je ochoten akceptovat tak se koukej na Dokumenty kde ti možná předloží 99% pravdu. nikdo tě tu hru nenutí hrát. :)
-
-
Prečítaj si o Suspension of disbelief, lebo zjavne nevieš, na čo reaguješ. *3*
-
Cituji: "Říkejte si co chcete. Mě se hra líbí" A podle čeho soudíš? Jsi to hrál nebo co?
-
-
Hééééj jablko s nepředstavitelnou silou,celkově hi-tech mimozemšťani,sci-fi vracení se do minulosti a historické události,které si autoři leckdy domysleli a upravili. To univerzum má tak široké mantinely nastaveny již od jedničky,takže spíš než asasin pirát mě trápí spíš věci jako nezáživný boj,který byl špatný už v jedničce a špatný zůstal dál.
-
-
Mě by zajímalo, co by všichni ti, co nadávají na styl boje, udělali lépe, resp. jinak?
-
-
-
-
OK, možná si to tu "IV" zaslouží, ale přesto má člověk sto chutí kopnout je do zadele za to, že se chystají vydat další díl aniž by odladili tu hromadu bugů v třetím díle. Trochu mi to připomíná situaci s Windows Vista (= AC III) a Win7 (=AC IV)?
-
A teď se všichni hajteři (a že jich tu bylo) cítíte hloupě co? Nj, jste hlupáci. :)
-
-
Jsem docela v pohodě, díky za optání. *15*
-
-
No je fakt, že ty hadry mohli trochu pozměnit... existuje i víc "cool" obleček, než tradiční AC. Ale nejlepší je AC3. Nejdřív do Bostonu v indiánským obleku (kde si vás nikdo nevšimne, i když máte na zádech luk) a pak zpátky v "tradičním" AC obleku s kapucí. Opět... velmi nenápadné. Je to výsměch. Ale jestli se jim u AC4 podaří udělat něco jako AC zkombinovaný s Age of pirates a prvky port royale, mohla by nám tahle hra vydržet hoooooodně dlouho!
-
Tohle se čte jako sen (a přece neni apríla), díky Tiscali *3*
Třikrát hurá, restart serie je tady! A od hašašínskeho "nothing is true, everything is permitted" poplujeme ve stejnem duchu k "I come as the victorious Dionysus, who will turn the world into holiday" jedné Piratské utopie.
Závěrem zdravim vsechny rozumbrady, co tu kdy tvrdili, ze hlavni linkou serie jsou ty sci-fi srčky kolem Desmonda. -
sorry, ale 90 minut zivota to pak je fotbal jasna volba *14*
-
-
90 minut jakéhokoliv fotbalu = konec života *5*
-