Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakomponovat ''assasintví,, do takového prostředí a s takovou dobou je buď omyl nebo zisk .. Uvidíme.
  • Veskoslav
    Ale ne.....Teď bude každý druhý den článek o Ac IV, stejně jako byl o Ac III.....začínám si říkat, že je to nějaká zvracená forma pekla.
    • Zítra, maximálně pozítří očekávám zprávu o chystaných DLC pro AC4 :-)
      • got it :) mozna to jen o par dni protahnou aby to nebylo tak okaty :D ale nedivil bych se dyby DLC bylo hotovy jeste nez hra samotna *1* njn neni nad 10 pokracovani neceho.. + 10x DLC k tomu pokracovani neceho.
    • Zayl
      Chudáčku, úplně cítím to utrpení které tě nutí na to klikat a dokonce komentovat. Lucifer ti pěkně nadělil.
      • Veskoslav
        Asi jsi nepochopil na co narážím. Je spousta nových či zajímavých her, novinek atd. A rozhodně mi nepřijde nějak důležité dva dny po sobě informovat o jedné hře.
        • Zayl
          Předtím se reagovalo na leaknutý trailer a dnes na konferenci. Četls to vůbec?

Navíc teda je to jeden článek ze čtyř a to je teprve brzké odpoledne, takže je tvoje kritika úplně mimo.
          • Veskoslav
            Ano. Vždy čtu článek, na který reaguji. Nikdy nechodím do diskuze bez přečtení, články abych nebyl za hlupáka. Během týdne se určitě objeví další novinky, Ubisoft je tím známý. Tudíž mi přijde logičtější to na konci týdne shrnout než vydávat co dva dny nějaký článek.
            • Shrnutí máš v podcastech a články můžeš libovolně ignorovat
            • Veskoslav
              Taky bych uvítal to rozdělení. Neříkám, že tento článek tu nepatří, to byl bych hlupák. Sice Ac série pro mě už skončila, ale přesto zde místo má mít. Ale ne v takové frekvenci mezi články:)Aspoň dle mě.
            • No ale za toho tu bohužel jsi díky kvalitě svých příspěvků. *3*
            • Zayl
              No na konci týdne to nebude moc novinka, protože to budu mít dávno přečtené z jiných zdrojů. Každopádně by možná nebylo na škodu rozdělit novinky a regulerní články do vlastních sekcí.
  • Historické anály
    Asi překlik.

Nicméně zní to zajímavě.
    • Magister_Peditum
      A teď si vem papežskou stolici. A rozhodně nejde o něco, čím by se měl zabývat proktolog. To jsou věci, co? *1* *7* *1*
    • Veskoslav
      To, že si annál spojuješ pouze s prdelí, to je tvůj problém.

P.S: Aby slovo annál bylo redakcí zakázáno....No občas by chtěl se zamyslet nad tím robotemc, to kontroluje.
    • ales.smutny
      http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/analy
      • Tady uvidíš nejlépe historické anály:-)

http://www.csfd.cz/film/229756-pirati/galerie/
  • Nezda se vam, ze serie AC presla do podoby COD a to co nejdriv vydat novy dil? Serii AC mam rad az teda na ACIII, ktery me od jeho ohlaseni vuvec nezajima a ani zajimat nebude. Zato predesle dily(pro me nejlepsi AC1) sou skvele.
    • Pokud série zůstane kvalitní, což nepochybně zatím je, (s COD bych se to ani neopovažoval srovnávat) tak at si vydávají Assasins Creed každý měsíc, ne že bych si musel všechny musel díly koupit, koupil jsem si AC 3, což mě až doted nemrzelo, protože je to at si říká každý co chce nejlepší díl série. Tento díl vypádá ještě nadějněji, přece jen Karibik je Karibik.
    • Po tomhle článku mi to přijde, jako by trojku s čtyřkou začali dělat zároveň a trojku udělali jen kvůli zakončení, prodejům a vyplnění prázdného místa před čtyřkou a dopadlo to tak jak dopadlo
    • prudislav
      rozdíl je tam jeden velikej - na CoD se střídaj 2-3 studia a hra je už X-let úplně stejná koridorovka (včetně texture) - na AC serii dělá přes 8 studií a pokaždé přicházejí s něčím novým a hlavně sandboxové pojetí hry
      • Zayl
        Můžeš prosimtě definovat co nového se v dílech od 2ky a dál objevilo? Protože já viděl jen recyklaci, recyklaci, recyklaci, novou minihru a recyklaci. Trojka se trošičku polepšila, ale jinak to bylo prakticky AC 2, AC 2,5 a AC 2,75.
        • brotherhood je AC2,5 a Revelations 2,75 :-) Pár prvků přibylo. Dohraj všechno znovu a přijď na to sám :)
          • Zayl
            *7*
      • Nejak nechapu reakci! Ja se ptal jestli se vam nezda ze AC vychazi jak na bezicim pasu.
        PS: Nove neznamena lepsi!
        • prudislav
          no vydávaj je podobně každej rok - to už je daný tim že to vydělává stzrašně moc
          Rozdíl je že na AC sérii pracuje víc lidí a má delší vývoj
          (každej AC díl byl ve vývoji min. 3 roky, Cod bývá ve vývoji priblizne rok a pul)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit