Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou všici slepí či co ? Ano je to dobrá hra ale nikdo nebere fakt že se to jmenuje Assassins Creed a prakticky to sním nemá nic společnýho ale stejně to všude sbírá top hodnocení *1*
    To je jak kdyby Grand Theft Auto 6bylo o milionáři a celej příběh bude o kupování baráků taky by to dostalo 9 ? *2*
    • Máš tam assassína? Máš. Má kapucu? Má. Je to dobrá hra? Evidentně ano. Tak buď zticha a neotravuj *1*
    • C-BEAM
      je to nenáročné, hrá sa to skoro samo a tvári sa to hrozne cool a drsne ako šmirglpapír a ty hovoríš, že to neni asscreed ? *1*

ale vážne, ja som rád, že sa trochu odklonil pretože je to prvý ac ktorý ma zaujal a nie som sám, mnohí čo túto sériu ignorovali sa o ňu teraz začínajú zaujímať.
      • Ok dobře ale ten vylepšenej stealth stylem víc křoví a frajer si neumí za 6 dílů čupnout to mě vytáčí . . *1*
    • Ristoro
      Zase se tady řeší název hry, místo hratelnosti.... Bože...
      • Protože chci dop.r.d.e.l.e assassina.. navíc nevím proč bych neměl řešit název? Ok Max Payne 4 a bude to jen otom jak se válí na pláži .. super jak S*ině nečekal bys třeba něco víc Max Paynovskýho ? Ubisoft má tolik značek že další by mu neuškodila .. Pirates Tale 1 z 10 a je to ne ?
        • hral si to ty remcal? s Assasinmi to ma spoločné až až, nechápem tie vyroky o tom, že to nieje o assasinoch, zahraj si to a potom frfli.
          • Tilwaen
            Jojo, s assassiny to má společného až moc... Leda tak ten fancy obleček, nic víc.
  • Jack1947
    Tak to jsem tedy necekal, Otevru recenzi a rikam si he 7/10, a ono hle 9/10 *8* . Koukam celkem jak puk, na druhou stranu je tam dost zasadnich novinek a tak je to zase letos o neco/mnohem lepsi. *4*
    • Tak konecne nekdo, kdo dokaze ocenit dobrou hratelnost a nefnuka, kdyz je ve hre trochu krve, nebo kdyz se pribeh netoci okolo odhalovani nitra nejake mensiny. Proto skvela hra dostala skvele hodnoceni. Tak to ma byt.
  • Já myslím, že to není až tak špatné, ovšem téma pirátů je opravdu zvláštní..
    Kdyby se ta hra jmenovala jinak, tak bych se i zaradoval, až bych si jí koupil.
    Ale teď je mi jasné, že nápady jim opravdu asi docházejí a proto ti piráti,
    dají tomu název AC IV a doufají, že kvůli tomu si to koupí hodně lidí.
    Tady jde vidět, že v dnešní době už je vše jen komerční..
    • kup si to a zahraj, já to koupil vyloženě z nudy a protože mám piráty rád... a v sobotu jsem to okolo dvanácti dopoledne zapl a vypínal jsem to ve tři ráno ;) takhle mě naposled chytlo GTA V... Je to vážně pecka
  • Boze jak ja miluju to jak se herni magaziny predhaneji kdo bude mit prvni recenzi. Jak muze nekdo recenzovat hru, ktera sotva vysla. Odehral z ni uplny kulovy a uz dela recenzi. Ze tu neni recenze 5 minut po vydani co hra jde do obehu.
    • Styx
      A četl jsi tu recenzi vůbec ? Podle mého si nečetl ani řádek , jinak bys věděl že to autor hraje 30 hodin . To zas není tak krátká doba . . .
    • Ristoro
      Nebudeš věřit. Dělá se to už několik let. Redaktoři dostávají hru o pár dní dříve, než vyjde, aby ji mohli zrecenzovat co nejdříve, pokud se jedná o velkou bombu, což AC IV bezpochyby je.
    • Říká ti něco hraní před vydáním ? Víš někdo má hru dřív než sama vyjde v uvedený datum :)
  • Spoilery, všude zase spoilery........... *16*
    • Lepší než jít do tuning shopu. *3*
  • Je na tuhle hru dost 3Ghz dualcore s 4GB RAM a gigovou grafarnou, nebo uz jsem sto let za opicema?
    • s dvojjadrom uz to asi tak svizne nepobezi, ja som kvoli AC3 musel nataktovat i5 druhej generacie a hned to fps bolo vyssie, takze pochybujem,ze s nejakym dvojjadrom to pobezi v pohode..a ak je to este aj nejake starsie...
    • mam o neco lepci procak jinak to same..a 3ka mi jela celkem bezproblemu-nepoctam ze tohle by bylo nejak moc narocnejsi
    • Dual core.. mehehe
      • Bud zdrava mluvici kozo :-)
    • Aha sry, myslel jsem, ze to vychazi zaraz na vsecky platformy. Tak nic.
  • Miserius kde kupuješ PS3 verzi za 999kč? Díky moc za info
    • Miserius
      Napiš mi mail na muj místni mail (Miserius@tiscali.cz) nechci to tu sem dávat abycn nedělal reklamu
  • Zdar, před 2 roky jsem dohrál Assassin's Creed Black Flag. Teď jsem ji znova nainstaloval a přihlásil se na svůj účet. Měl jsem zadat aktivační kód. Když jsem ho zadal, napsalo mi to že už byl požit jiným účtem. Přitom žádný jiný účet nemám. Co s tím? Díky za odpověď. Nechci si klíč samostatně kupovat.
    • CRYPT

lol

• Počkám na GOTY edici, protože k tomu beztak vyjde ještě mraky DLCček.

+ budou čekat se mnou, - to nezajímá nebo kupují hned.
    • Tak to môžeš kúpiť rovno, pretože aspoň dlcka k trojke stali za h... Škoda penazi!
      • Jack1947
        A bylo jich jen par, ( teda co vim ja.)
        • Boli tri hlavné a príbehovo nadväzovali na seba, ale ten príbeh... No zbytočne aj hrať a samotná hratelnost bola úplne inde ako v pôvodnej trojke
  • ne ze by nebylo her s podobnou tematikou dost, a ani si nemyslim ze AC4 prisel s necim nevidanym, ale tohle bude mozna první dil tehle serie který zkusim. jen doufam ze se to vyhne traparnam ve stylu..jsme vrazi z ultratajne vrahounske zakladny a nosime bile stejnokroje aby nas nikdo nepoznal:D
    • Tak nevidanym...koľko máš dnes poriadne spracovaných hier s lodmi na mori?
      • UBISOFT jen oprasil letity koncept Age of Pirates ala Sea Dogs, je to vzasade uplne ten samy koncept jen hezci a lip zpracovanej, takze ne pro me to nic nevidaneho není. Ale lepsi to byt muze, nevim, zatím jsem to nehral.
        • Jack1947
          Lodni bitvy jsou jedna z nejzabavnejsich slozek hry, s upgradem atp... proste pecka.
    • Miserius
      Bílé stejnokroje mužes snad už od AC2 nabarvit ne?
      • je to mozny, ale po několika hodinách hrani prvního dilu jsem tuhle serii poslal do zapomeni prave kvůli nesmyslum jako jsem napsal vyse.A od te doby se radim spis k tem kteří si z AC tropi legraci a zaradily jsi ji po bok her jako CoD,NHL,Fifa,medal of honor a dalším , každý rok novy dil,, seriim:) Ale tahle ctyrka mozna bude dobra, i když jsme spis skepticky..ale zkusim.
        • Je jen jeden opravdovej assassin a ten má na temeni vytetovaný čárkový kod :-P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit