Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč dávají do té hry tak sééxy holky? Eeeeeee....
  • Na čem to autor hrál a jak to šlapalo? nebo to se opět nedozvíme?
    • jnsCZ
      Hned pod nadpisem je obrovský text Recenzovaná verze: PS3.
    • Jack1947
      Recenzovaná verze: PS3 A jejer, uz slepnes , s tebou to zacina jiti z kopce. Celkem strme. 😟
  • Po vzhliadnutí videa som bohatší o fakt, že niekoľkotonová loď ukotvená v prístave je schopná dvihnúť kotvu a následne sa rozbehnúť na maximálnu rýchlosť za necelé 2 sekundy.
    • Je to rychle pretoze konzumenti a doba to tak vyzadjuju, predstav si kolko rozmaznanych deciek by to prasklo o zem keby je to realne.
      • Hra je 18+ tak akých rozmaznaných deciek? 😁
    • Ty pochop, že keby to mali robiť podla realu, tak tu hru vypneš, lebo kým rozbehneš loď budeš isť musieť spinkať !!!
      • Po tom, čo som videl, ju anilen nespustím, takže vypínať ju nebudem musieť. Toto možno stačí 12 ročným ale mne nie. Keby to bolo v nejakej hre, ktorá je poňatá humorne, tak by mi to nevadilo. Tá námorná bitka bola síce akčná, ale pritom bola úplne nudná, žiadne napätie, žiaden skutočný boj o život.
        • Ty kde žiješ? Ja seriu AC mám rád a vždy si ju zahrám a nech si hovorí kto chce čo chce je to super hra a tešíma, že tam bude zas nieo nové. Nikdo ti ju kupovať nekaže a ked hladáš hra približujúce sa realu, tak hraj simulátori, ale tam si tolko srandy neužiješ, lebo odjakživa chce človek niečo nadrirodzené a to ti dáva hrný svet a keď ťa to nebaví hraj trebars šachy, alebo tetris a nehraj tu chytráka čo nič nezapne a po večeroch bude nad tým slintať 😃
          • Slintať môžeš ty nad ďalšími AC hrami, ktoré sa už určite chystajú. Pre mňa táto séria skončila niekde tam, kde COD a Battlefield, obyčajná dojná kr4va. Pamätám si ešte, keď mal vyjsť prvý diel, ako som sa tešil, že to bude dospelá hra s atmosférou. "Nech si hovorí kto chce čo chce je to super hra" to je IBA tvoj názor a ja mám tiež právo vyjadriť svoj. Okrem toho, ja som nikde nenapísal, že sú to zlé hry, iba som poukázal na ten námorný súboj.
            • Jelikož nikdo nikde neprezentuje AC4 jako lodní simulátor (maximálně se ukazuje simulace vody), tak myslím, že není fér ho jako simulátor hodnotit.
    • Ristoro
      Tohle se tu řešilo už před pár měsíci.
      • http://cdn.meme.li/i/pc81l.jpg
  • Aleši, mohls by jste příště napsat recenzi, která nebude JEDEN VELKEJ POSRANEJ SPOILER?! 👿 👿 👿 děkuji 🙂
    • ales.smutny
      Probuh, kde?
      • Prokecl, že tam jsou piráti. 😟
  • REcenze je hnus na hnusu. Je vidět že recenzant není fanda série což je škoda. Hra by dostala tak 7-8/10 a slovně by to bylo uplně jinak. Věty typu:
    ukazují to i slabiny trojky. Když dějově zklamalo turbulentní prostředí Americké války za nezávislost....to prostředí bylo perfektní, Connor sice nebyl jak Ezio ale postava byla zpracovaná perfektně. Každej hrdina není perfektní--obecně postavu, která si zaslouží stát vedle Altaira i Ezia...Connor si to taky zaslouží
    Dokonce bych byl radši, kdyby se Black Flag zbavil asasínských konotací ještě víc. Hře by to jedině prospělo...jenže to už by nebyl assassin a to co se mi líbí na assassins creed byly vždy bytvi mezi assassinama a templářema, ideologistické názory a zabijení je, ta hra byla vždy o tom zjisti-najdi-zabij, nikdy mi to nevadilo a najednou díl, kterej stím vším nemá nic společnýho.. 😞
    • Nechápu, jak může někdo napsat bytvi. 😟
  • Nuda...
  • Tak podle dosavadních informací, co jsem se někde dočetl, tak se další díl (neví se který zatím) má odehrávat ve Starověkém Egyptě, prý to prohlásil autor hry, tak jsem zvědav, kam se bude směřovat celá ta série..
    • Autor hry už je dávno v praku .. né sranda myslím té původní toho originálu. 😁
      • Ristoro
        Myslím, že poslední na které dělal, byl Brotherhood.
  • som si pozrel to video.. meh.. prejde tri centimetre, zrazu komlet ine pocasie, ine prostredie, iny event.. hehe

priklad ultimatnej kazualnosti, hnus velebnosti
    • Ristoro
      Tak to nehraj 🙂. Najdou se miliony lidí, kteří si to užijou a nebudou řešit takové malé "kokotiny" 🙂.
      • jj a potom tu mame kravoviny ako cod, ac a podobe kazdy rok, mliony kazual hovad co kupuju najvacsi odpad na trhu, a davaju tak vzniknut stale vacsim a vacsim kravovinam

AC je najhorsia herna seria v historii, viac *ementnu zalezitost nenajdes nikde
        • Som rád, že nie som sám, kto si má takýto názor. Začínam byť mimoriadne frustrovaný z dnešného trendu.
          • 100 lidí 100 chutí, každému se líbí něco jiného. A pokud se někdo zasekl v roce 2000 a nechce dát příležitost i novějším hrám tak je to jeho boj
  • od Ezia nejlepsi ,hrdina, a nejlepsi prostredi - zahral jsem si to znovu po letech a stale to vypada uzasne a bavi do posledni mise - stop hate Ubisoft 🙂
  • dalsi podplacená recenze, co viíc si přát ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit