Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak žádného assasina jsem nikdy nehrál, ale tohle určitě plánuju. Já osobně čekal docela propadák, ale vypadá to, že tohle bude opravdu fajn.
    Moc se těším na PC verzi ... ty 3 tejdny ještě vydržíme snad ne ? :) .. A co mě nejvíce zaujalo je herní doba .. pokud recenzentovi trvalo 30 hodin především rychle projet hlavní příběh + pár vedlejšáku, tak to je naprosto vynikající ... Takže jsem rád, že budu mít konečně co hrát delší dobu ... ( +- 2 hodky denně a pěkně si vše v klídku projet na vyšší úroveň ).
    Poslední dobou se člověk těší na nějakou hru, ale za pár hodin je konec ... a já 2x stejnou hru prakticky nehraju ... maximálně po delší době, takže o to víc jsem potěšen z nového black flag.
    Další věc co mě zaujala je nedostatek financí ... ve většině dnešních her už pomalu ze začátku není co vylepšovat .. :)
    • Aspon jeste za tu dobu vydaj nakej ten patch *5*
  • Jsem rád, že se tento díl povedl. Nesouhlasím síce s marketingovými postupy Ubisoftu a s rozmělňováním jinak fantastického světa (je to jejich věc, kterou respektuji, myslím si, že by to značce slušelo i bez toho), ale co už.. Revelations a hlavně trojce jednoznačně došel dech. Dávám přednost středověkým kulisám, a srdcovkou (i když ne tak rozsáhlou jako další pokračování) je první díl. Nicméně, jak jsem byl po celou dobu vývoje skeptický, nyní jsem opravdu příjemně překvapen.
  • Dobrý den, poradoli byste mi při koupi této hry? Docela váhám mezi timto a AC 2. U mě hlavně rozhoduje délka a požitek že hry. Ten kdo by si raději koupil AC 2 tak d
    Palec dolů a ten kdo raději tuto hru tak nahoru
  • Ristoro
    Vynikající recenze. Naprosto souhlasím. Už od prvních videí, co jsem viděl, jsem věřil, že ta hra bude skvělá. Teď jen musím počkat na PC verzi :/. Jsem zvědavý, jestli to trumfne AC II.
  • Jo a i tak.NESPOILUJTE kryploydi!!!
  • Ja sa na to tešim ako maly na ježiška, mne už ty temlary a assassini liezli hore krkom...Hej Hou vietor do plachiet...nech tečie rum...a som rad že nam ten drsny oblečok zostal...
  • Od začátku jsem říkal že to bude dobrá hra. Ale stejně jedna věc mně sere... na PC to vyjde až za měsíc. *16* Mněl jsem takovou radost že jsi to zahraju o prázdninách ale potom přišla zpráva že PC verze se opět oddaluje a radosti byl konec ! *9*
    • Nejhezci na vecech je to těšení se :)
      Si rikam, ze tohle by mohl byt prvni dil serie, kterej bych zkusil... Vypada to fakt hezky po vsech strankach.
  • jak tady čtu, tak spousta čtenářů je překvapena výborným hodnocením, já to teda vidím naopak, jsem trochu zklamaný kvůli pirátskému tématu, kde nevyužili plný potenciál (a asi záměrně, jak píše recenzent), ale jinak 9 si to opravdu zaslouží
    • Chcete to Svatou zemi!
      • Jaký jazyk tvá kmen hovořit?
  • Víte co já nechápu, proč všichni říkají, že to jde s touhle sérií do háje a, že ji nebudou hrát
    Nové nápady jsou změna, přece nebude každý Assassins creed v Itálii nebo na východě
    Taky nechápu proč hráči hodnotí titul jako nejhorší, když ho nehráli
    Chápu, že když Ubisoft udělá Asasína kovboje tak se už hodně hráčů naštve a Ubisoft to ví, vždyť naslouchá komunitě. A to je na tom nejlepší, protože Ubisoft nekašle na hráče.
    Sami napište kam chcete dalšího Asasína ! ;)
    Já chci carské Rusko za vlády Ivana IV Hrozného nebo Prahu za KArla IV
    • Carske rusko?? A este FPS ako Mad Max nad tebou?? Nebodaj AC zasadeny do praveku?? Snivajte dalej hosi
      • klidně i 3rd, to je jedno, ale to téma, to tééééma, piráti ! aaaaa
  • Každopádně je to první AC hra, na kterou jsem se relativně těšil a to hlavně díky prostředí. Universum AC, jestli nějaké existuje, je mi ukradené, protože ho neřeším. Tuhle hru beru čistě jako pirátské dobrodružství, jestli tam chodí v kapuci a je z jiného století nebo co je mi uplně jedno. Z toho důvodu se na to těším a z traileru mě akorát iritovaly blbosti typu motorové čluny, tak jsem zvědavý jak moc mi to bude vadit v samotné hře. Protože pirátských her je sakra málo, vlastně snad žádná a přitom takové nádherné téma, na kterém by se klidně dalo postavit i takové hloupé CoD .. to bych si s radostí zahrál, natož tak pořádná kvalitní FPS z pirátské doby, to bych přímo šílel nadšením.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit