Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak jsem to zdarma stahnul na uplay protože je to pry bezva hra. už to hraju asi hodinu, všude samej tutorial, nudné úkoly, mizerné ovládání tak čekám kdy asi začne ta super hra.
    mam sledovat nejaký zmetky a stráže na mne utoči nevím proč nic jsem neudelal a jsem uprostred davu ale všichni vedí že jsem to já. obklíčí mne 10 vojáku a chtejí mne zabít (pro nic) ale utočí současne jen jeden.
    ovládaní mizerné, mapa je napr. na Tabulátoru (já vím jse to prenastavit ale stejne kdo dá mapu na tabulátor), dojdu na okraj strecha a abych skočil musím stlačit tlačítko. v jiných hrách proste jdete a postava sama skočí
    zatím 0/10, snad mi po pár desítkach hodinách hraní dá hra lod protože je to prý hra na piráty
  • Ježiš nechápu lidi, kteří to chválí a recenzenta už vůbec ne. Dyt je to prachsprostá kravina, která jen žije ze jména Asassins's Creed. Ta hra s tou sérií nemá vůbec nic společného. Radši se tato hra měla jmenovat jinak a bylo yb to lepší. lituju tupce, kterým se to líbí a nedejbože to tady ještě veřejně chválí. trapas.
    • Chapu tvoje vyhrady,ale hral jsem AC od jednicky a podle me ta hra skoncila u dvojky.proste dat assasiny do jine doby byla hloupost.Az ted jsem zvedav na Egypt.jinak ne.Ale Black flag je dobra hra i kdyz se mela jmenovat jinak.Je to ale proto,protoze to delala jen jedna skupina lidi z tech tri tisicu co to dela normalne.ale i tak je chvalim.
  • Těším se na 19.11.
  • Tady zas někdo neudržel seemeno a přepálil hodnocení.
    • Vzhledem k hodnocení jinde ve světě pravděpodobně ne.
      • Tak ono trojka byla tak na hodnocení 4/10. Pokud je to teda lepší o dva body tak bych to adekvátně viděl na 6/10. Jinak dávat jakékoliv hře z této série 9 je blbost, jelikož je to to dělané jako auta v továrně. Ta hra ti nic nedá. Takzvaně hra bez duše.
        • Ristoro
          Hra bez duše. Větší hovadinu jsi už říct nemohl. Díly s Eziem mají tolik emocí, jako některé filmy. Někteří lidi ho úplně žerou, jakoby snad ještě žil. A zpracování prostředí v AC je nejlepší, jaké se dá sehnat(nemyslím grafiku, ale celkově). Kolikrát jsem si jen běhal po městě a poslouchal soundtrack, který u toho hraje.
        • Steve Wonder: Otázka spíš zní, jaký typ her preferuješ? Indie? Bez pokračování? Nesandboxové?
        • Jack1947
          Nejdrive si to zapar a pak si stezuj, ze ta hra je jak... to je tvuj nazor. Tohle fakt mam moc rad, kdyz si to nezaparim a pak rozhazuju vsude okolo ze to bude urcite horsi. *7* *12*
          • Nezlobte se na mě, ale tahle série je dělana pro děcka.
            • Jack1947
              To je jenom tvuj nazor. Takze zaparis si to nebo budes jen nato plivat ? *7* Nebo jeste lip nehraj to. *3*
  • Zdravim pratele.jsem fanouskem od brotherhood,vetsina nema rada Connora,taky ho nemiluju,ale pritah jsem Black Flag,mam za sebou max 3 hodky hry,a nikdy jeste mne tak nesralo ovladani,nevzhlednost,nefunkcnost.jsem fakt nasranej a jen doufam ze to zitra zkusim uplne znova a bude to lepsi.mozna jsem zhejckanej GTA 5 ale zatim jsem po te chvilce strasne zklamanej.snad to bude lepcejsejsi
    • NEVZHLEDNOST??? omg... a co konkretne je tak nechutne nevzhledne? :)
      • Jack1947
        Patrne on sam je nezvhledny. *15*
  • Tilwaen
    Pěkně napsaná recenze, ale ten spoiler o Haythamovi si mohl autor odpustit. Tomu, kdo ještě snad AC III nehrál (a i tací se zde jistě najdou), nechutně vyspoiloval jednu ze stěžejních částí hry a připravil ho o pěkný malý wow-moment.

Spoilery, byť i na jiné hry, by zkrátka v recenzích vůbec být neměly.
    • Zpátky do kuchyně, ženská! Nic tak podstatnýho se neprásklo, o všem kolem Haythama má hráč už jasno od začátku, takže rozebíračka nějakého velkého wow-momentu rozhodně není na místě.
      • Ale je na místě, například já jsem AC 3 zatím ještě vůbec nehrál a teď už nebude žádné překvapení... Hold každý není takový NERD jako ty a netráví u počítače 20 hodin denně, aby stíhal dohrát hry co nejdříve a pak mohl machrovat před kamarády ve škole..
      • Ja som tiez az do okamihu, kedy splnil slub templarov nevedel,ze templari vobec boli, myslel som,ze to hram za nejakeho ineho assassina a Connor nastupi potom, urcite som netusil,ze to budu templari, tak nehraj frajera a chod niekam s tymi vecami,ze zenska ma byt len v kuchyni, neznasam taky pristup! *2*
        ooo a pozor prispevok obsahuje...SPOILER *3*
        • já si myslel, že mam jinou hru, řikam, zvláštní, všude tu má být nějaký Connor a já hraju za nějakýho Kenwaye :) :-D taky jsem o nějakých poznámkách nevěděl
      • Tilwaen
        Nic tak podstatného? Vždyť hráč o tom neví až do momentu, kdy mezi sebou přivítají Charlese; tedy za předpokladu, že si to nevyspoiluje čtením recenze, třeba i na jinou hru... *7*
        • ales.smutny
          1. Je to rok stará hra
          2. Tohle je recenze na pokračování oné hry
          3. A ještě to trojka prokecne před tou scénou, stačí být zažraný hráč a číst Shaunovy poznámky. Rázem je jasno daleko před filmečkem.
          • Tilwaen
            Rok mi popravdě přijde jako dost krátká doba na to, aby i média spoilovala takto "vyhrocené" momenty u AAA her. Je jasné, že ses asi musel zmínit o Haythamovi coby Edwardovo synovi, to vem čert, ale určitě nebylo nutné k tomu dodávat cokoliv, co by zkazilo herní zážitek těm, kteří předchozí díl ještě nehráli.

Mně osobně je to vcelku ukradené, protože jsem už AC III hrála, ale nechtěla bych být v kůži třeba čtenáře z diskuze o pár stránek dříve (AC sérii má rozehranou, navnaděn právě díky AC:BF, a AC III ještě nehrál).

Přiznám se, že z loňských AAA jsem valnou většinu také ještě nehrála a nebyla bych nadšená z toho, že se na ně někde v regulérní recenzi na games dočtu podobný spoiler. Tedy pokud by to nebyla hra silně postavená na příběhu, kde je zkrátka pro potřeby recenze znalost příběhu předchozích dílů nutná a vyzrazení zápletky se nedá předejít... což rozhodně není tento případ.

Já zas tak zažraným hráčem AC III nebyla, takže o tom se Shaunovými poznámkami jsem doteď vůbec nevěděla, v tom máš pravdu.
  • Nebilo by lepší, kdyby to byl spin-off místo regulérní čtyřky??
    • Děláš si srandu? *6* A teď nemyslím tvůj názor.
      • Jack1947
        Bylo, nebylo kdysi davno...
    • nebYlo
  • Ahoj, nevíte prosím jestli verze Assasins creed PS4 funguje i na Xbox 360? Kupuji jako dárek a vůbec se to nevyznám :) Děkuju.
    • vim ze je pozde ale fakt vubec :) jine konzole a jeste rozdilne generace
  • Kurňa taky mohli Shaun a Rebecca toho Desmonda z chrámu odtáhnout, a né tam nechat jeho mrtvé tělo na pokusy templářm *6*
    • William: zahraj si Rogue. To v tehle pribehove lince navazuje na Black Flag a treba ti neco vysvetli.
      A Desmond to asi nebude, ale snad se nekde ten novacek ukaze
    • Ristoro
      Díky za spoiler :). Všichni nemáme konzole....
    • pokud to ovšem není Desmond sám ten za koho hrajem :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=IimDpk09wpc

Okay, okay, nemohl jsem si pomoct. Asi to bude..dobré..nejsem si jist.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit