Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak konečně plnohodnotná recenze. Oproti tomu, co za spešl recenzi tady předvedl pan Grygar ohledně Beyond two souls, ukázal pan Smutný, že to jde s vytříbenou češtinou a bez sprostých slov. Děkuji takové dílko je radost si přečíst. Jen tak dál, takto napsaný článek mně jen utvrzuje v tom, že zde píšou i gramotní lidé.
  • Heya, otazka pro pc hrace. Jak se hraje black flag na klavesnici a mysi? Da se to nebo i na pc je lepsi mit gamepad?
    • winkja
      AC je opravdu vice koncipován na ovládáni gamepadem a to i na PC. Myš ušetři pro fps, strategie a tomu podovne co jsou zas na gamepadu peklo
      • Ja prave hraju hlavne fantasy onlinovky a budovaci/realtime strategie. Takze gamepad zatim ani nevlastnim *10* Ale zas takova investice by to nebyla...
    • Jack1947
      Gamepad Always *3* .
    • Nijak, PC verze výjde 19.11.
      • Ristoro
        Nevychází 22.11.? U nás?
      • Dobre, tak jak se obecne hraje serie AC na mysi a klavesnici? Je to v poho? Nebo je lepsi si kupit xbox gamepad?
        • Já jsem hrál ACs jenom na klávesnici a myši. Dohrál jsem všechny až na AC3 (není čas). Podle mě bez problémů.
          • Jack1947
            Neni cas ? AC3 te nebavilo che, ja doparil secky a teda neikam ze dat je znovu to asi ne no. Gamepad jen 2dily 1-Brotherhood jsem doparil na pc. *3*
            Proc si kazit zazitek na hre ktera je jako vetsina Akcnich her urcena primarne na gamepad. Kohokoli boj samozrejmne. *4*
  • A je to tady zase, zkorumpovany redaktor Smutny, opet utoci na hrace a vydava sve nesmyslne hodnoceni alias kdo plati, ten na tiscali ma ultimatni resume.

HNUS a HUMUS co se z tiscali stal za povl
    • Tvuj nazor bych pochopil kdyby ac4 dostavalo i jine hodnoceni nez dobre ,podivej se na ostatni recenze hlupaku.
      • Sam si hlupak, kdyz nepoznas kvalitu od predem zaplaceneho hypu.
        • ja to zrejme narozdil od tebe hraju a myslim ze tenhle dil je kvalitni dost.
          • Ja hral 3 dil a chtelo se mi zvracet a kdyz vidim videa z IV, tak zadny rozdil mezi 3 - 4 nevidim je to stejny sh*t ne-li vetsi. 2 dil AC byl nejlepsi a zbytek je jen sprosty hype pro tupe stado a s AC nema nic spolecneho, ale klidne si u toho onanuj a utesuj se nad tim, jak je to kvalitni sh*t-titul s ultimatnim hodoncenim
            • conflig
              Já prostě nikdy nepochopím člověka který hraje hru která se mu hnusí pak čeká na další díl a nadává znovu... wtf? tak hraj něco jiného né?
  • Ahoj nevíte jak se znovu vrátit do "mise". V průběhu jsem ji nemohl udělat a přerušil jsem ji a věnoval se ostatním věcem. Opět se chci zapojit do děje ale nemůžu ji nikde najít k "vyvolání".
    Děkuji za všechny rady...
  • Není tam těch bojů na moří moc? Ve FC to tak vypadá, že jakmile jsem na moří je to rubačka. Aby to nebylo časem otravné.
  • Ahoj, hratelnost ovladani je od prvni vydani porad stejna! je to vice mene, hratelne primitivni. Kazdym, novym dilem se vyrobce ponauci. Od predchozich chyb v predchozimi dily. Tohle je jedina hra, ktera me neomrzi! A to s jednoho duvodu. PRIBEH! Vracet se v case a napravovat historicky tahy. Ktere, jsou souvisle z soucastnosti, a nedaji se realne zmenit. Tim padem v tom zijeme ,at se nam to libi nebo ne. Assassins creed je spolecnost ktera, umirala za spravedlinost a pravdu! Tim, ze trun prevzal dite krale, a vladnul lidu.(at byl inteligenti nebo primitivni, nehralo zadnou roli."Krev je Krev").Byl nejhorsi omyl LIDSTVA!!!(moc a bohatstvi je zkaza :) ).... A v bide, se zrodil skutecny kral s pravdou a spravedlivosti,...SPRAVNE nazory! spravne logicke politicke zalozeni."Kral nepochopil nebo-li nepriznal svoji chybu. KAT byl reseni. Lide nemaji pravo ,privlastnovat si pudu(zem). A uz vubec, si ji rozdelovat.!ANTI-FLAG! Je to od pradavna nastaveny system....ktery, je naprosto nejprimitivnejsi zpusob.(VYTVORENY nasilnou variantou)!...v soucasnosti.., vzdy bude kriminalita, kdyz budou lide ovlivnovani penezmi, ktere nemaji rovnovahu!...( to bych mohl povidat jeste dlouho... tato doba v soucastnosti )! :D ...JINAK, Assassins creed Black Flag4 mi ve hre nejde *ukladani* vse to ukazuje tak jak ma byt! I v hlavnim menu mi to ukazuje %pribehu,...vypnu hru a hned zapnu *saving* jsou pryc a mohu celou hru znat znova...
  • Vždyť je to neskutečně tupá hra. Boj je primitivní. Všechny ty úkoly jsou jako pro 12ětileté děti. Na moři je 50 lodí na kilometr čtvereční. Vůbec ta hra člověka nenutí přemýšlet. Bohužel takové jsou dnešní hry... většina lidí jsou blbci a kupují jen blbé hry a proto se takové hry dělají. Je mi líto každého kdo tuhle slátaninu ohodnotí víc než sedmičkou. To už jsme opravdu zapoměli jak se hrají opravdu dobré hry. Jací jsou dnes hráči, tak takový jsou i recenzenti. Tohle včechno je jen komerční demence
    • Prestan hrat prodej pocitac a nebudes muset hrat dementni hry a psat pod slusne recenze dementni prispevky.
  • kubi-wan
    Chtěl jsem se zeptat: Je AC3 už takhle rok od vydání nějak opatchovaný, a tudíž hratelný bez brutálních poklesů frameratu, nebo je to pořád takovej 'bazmeg'?
    • AC3 tu dostalo 7, takze to musela byt dobre fungujici hra uz od vydani :D
  • Možná si to přece jen nakonec stáhnu *4*
  • na ubisoftu je hra tedka k mani zdarma nemate zac :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit