Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Mafia byla spolecne s Vietcongem nej dabovana hra vubec. *3*
  • Veskoslav
    Já asi žádnou pirátskou AAA hru neznám, ale zahrát bych si zahrál no. No divil by ses, jak rychle se dokáže změnit počasí v Karibiku:) Během ani ne půl minuty jsme byli tak mokří, že jsme si zašli koupit deštníky, po 5 minutách vyšli a sluníčko a ani jeden mrak. Ale jinak souhlas.
  • Není náhodou limit pro ten slavný next-gen 30fps?? Jen se ptám, jelikož mám pocit, že jsem to někde četl....
  • Mafie 2 ok....a co Mafia 1?? Jo mělo to své mouchy, ale Rychlý jako Pauli byl excelentní....
  • Zayl
    No já zatím zažil několik bouřek u kterých ta "plynulost" znamenala asi půlvteřinový přechod z krásného sluníčka.

Ale jinak je to počasí super ... a ta voda vypadá taky pěkně. Škoda, že je to až tak arkádové ... jaké jsou šance na další opravdu AAA pirátskou hru?
  • "pribeh hral podle me az prvni housle" hahahahhahahahah
  • Veskoslav
    Mám AMD, tudíž je mi to jak se říká fuk:) Ale věřím, že majitelé GeForce to ocení.
  • Keyz
    Koukám ta recenze je ve 25 FPS?
  • walltar
    Je to dost možné a myslím si, že to bude tím ... taky proto se ptám. Kdyby se našlo několik lidí, kteří mají podobný problém, tak bych si dával pozor.
  • Jack1947
    Nemelo no, asiu se jim to nevyplatilo dabovat dalsi dily.
  • Keyz
    To se tuším chystá patch aby tam šla zapnout PhysX. To pak bude něco.
  • CarlyleBogy84
    Ale i ta AC1 se jim povedla. Mafie 2 neměla chybu s panem Zavřelem (Joe) :-D
  • Veskoslav
    Jediné tři hry mám rád v Dabingu: Zaklínač 1, Warcraft III a Mafia II. Zbytek raději rusky/anglicky+titulky.
  • Veskoslav
    A nebude to spíše tou verzí? Jsem na tom podobně, mám jenom lepší grafiku od AMD a jede mi to naopak skvěle. Torrent jsem ani nedokázal spustit, hlásil mi, že nemám daný systém například.
  • škoda že to neni v českem dabingu jako assassin 1
  • Veskoslav
    Jo z Batmana, to by bylo super to tam mít:)
  • no já zažil jen to, že na mě téměř všichni čuměli a občas na mě zaútočili útokem proti kterému se nedalo díky systému bránit, tenhle soubojový systém kostrbatých animací mi ale vůbec nesedl, chtělo by to tam hodit systém z Batmana a byl bych v ráji, jinak hra jako taková je výborná a nemůžu se od ní odtrhnout :D
  • walltar
    Co je zajímavé, tak jsem zjistil že tenhle problém mám i v menu a při načítacích videjích. Se právě to bojím koupit abych nezjistil že to budu mít nehratelné. *9*

A přitom mám celkem výkoné PC ... http://www.czc.cz/18739krrd4g3tac29vcr5d12r8/seznam si myslím, že na tomhle by neměl být problém.
  • CarlyleBogy84
    Třeba na té PS4 hraje už Assasins Creed 5 : troll edition :-) Popleta.....
  • Veskoslav
    Rozhodně lepší jak u AC III, ale mohli by více na ni zapracovat. Občas to nepochopitelně blbne lidem, co rozhodně nemají nějaké průměrné pc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit