Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV: Black Flag - videorecenze české PC verze
22.11.2013 | Lukáš Grygar
188 příspěvků
-
Lodě v AC III byly jen prototypem tady to bylo dotaženo k dokonalosti. Opravdu se jedná o nejpovedenější díl a u mě se žáden stereotyp nedostavil. takže doporučuji všemi 10ti odložit předsudky stranou a zapařit si to. Stojí to za to. *1*
-
Stejné jako III. díl to rozhodně není. Není tam debill hlavní hrdina, prostředí je mnohem lépe zpracované. Jezdit s lodí po moři už není jako se závodním člunem.
-
Black Flag asi nebude špatná hra a všude možně so o ní hovoří v superlativech, ale po příšerné AC III, fakt nemám náladu se do dalšího dílu pouštět. I ty lodní mise mi v předešlém díle připadaly strašně nudné, tak nevím, přoč bych měl hrát další díl ze série, kterej na nich staví a ve všem ostatním (alespoň co jsem ve videorecenzi viděl) to je stejné jako trojka jenom v jiném prostřední. Navíc jsem ještě nevystřízlivěl z té otravy stereotypem ze trojky...
-
Podle mě je jediné vysvětlení ten člověk se smutným životem co si udělal třeba 30 účtu, aby mohl prudit. Pokud teda system hlasování není podle IP adresy...
-
Jinak AC IV je parádní hra, už mám projeto asi 3x a pořád mě baví :-) At si všichni hnidopichové co jen brblají říkají co chcou! *16* *16*
-
+ si umí trollové naházet sami. Takže ano, je to člověk se smutným životem. Je pravda, že redakce tvrdí nekrmit trolly, ale jaký to má smysl, když si dlouhodobě neumí poradit s uměle nandanými plusy. Doteď to řeší tím, že nějaký neutrání příspěvek označí hvězdičkou - jako, že se jim líbí a tím se dostane na hlavní stránku pod příspěvek.
-
Může mi někdo vysvětlit hodnocení +- tady na tiscali? Proč má příspěvek, co naprosto lže tolik kladných ohlasů? To je zdejší komunita tak divná nebo to dělá jeden člověk se smutným životem? Dívám se na to už posledních pár týdnů a vždy ten nejdebilnější příspěvek má nejvíc plus. A přijde mi, že redakci je to úplně jedno.
-
Tak u překladu tak rozsáhlé hry a navíc s pevně daným termínem celkem i chápu, že se chyby najdou. Ač je tato trestohudná, jsou i horší. Doporučuji někdy zajít na přednášky Marka Tvrdého o tom jak se překládají hry: http://amber.festivalfantazie.cz/porady.php?change_action=3#9400 - hlavní bod: překládá se bez souvislostí - ono se pak neměří tak přísným metrem. Nebo je také zajímavý článek od Fuky viz konec recenze: http://www.fffilm.name/2013/07/videohra-last-of-us-80.html a nebo článek k překládání titulků k filmům, který má s tématem mnoho společného: http://www.fffilm.name/2011/05/konec-titulku-v-cechach.html
-
jedna z top her.
-
Ja teda moc blahem neslintam ... protoze pokud pominu dejovou linku, tak je to prijed, "obskoc" vsechny vrazdy/veze/... a posun se o lokaci dal kde budes delat znova totez.
Kuprikladu obsazovani lodi ... dospel sem k zaveru, ze vubec nema smysl na lod lizt, je lepsi potrebny pocet kusu pekne postrilet... -
Sorry za to mínusko, ale už jich tam máš tolik, že se prostě nedalo odolat.. *2*
-
A všichni by plakali, že jim to na jejich staré mašiny nejede. To by byl opravdu geniální tah.
-
Nejvetsi nesmysl co jsem kdy slysel. Fakt to nejezdi, kvuli piratske verzi tedy kdyby zkonily crack chapal bych o tom zadnej pochyb. Jenze pokud to je scene grupa tak silne pochybuji. Vetsinou je problem s antivirem co nepusti, (pro jistotu smaze nejaky ten skody soubor). U walltara ale muze jit o hlubsi problem, napriklad o zmrvenou optimilizaci ktera je promenna a zalezi individualne na sestave daneho cloveka. Pak by si tedy "koupenim hry" moc nepomohl.
-
bejt cech je pro tebe dost prusvih koukam co?:)
-
Zkoušel jste někdo appku na telefon/tablet? Podle mě se jim hodně vyvedla
-
Tohle necekal po 3ce asi nikdo..nabidnout hracum obri,nadherne zpracovanou mapu pulky Karibiku a totalni volnost pohybu a aktivit..hral jsem vsechny dily-tohle je podle me min na urovni Brotherhood a opravdu slintam blahem..graficky je to totalni narez a morske vypravy jsou fakt dechberouci.Objevil jsem zatim jedinou chybu-a to obcas pathfinding ale v takhle obrim prostredi je mi to uplne jedno..skvela je i hudba,dabing,postavy..9/10
-
Prvních 5 minut a už vidím v překladu díru jako vrata.
"Plavit se s ksichtama co by byly tak....spravedlivý."
V originále použije černý soupoutník slovíčko fairness a myslí tím ne spravedlost, ale světlost. Edwarda uznají za kapitaná protože je bílý, jeho by neznali protože je černý.
Ach ty české překlady. And there is more! -
30. Jen úvodních cca půl minuty se mi nějak rozhasilo.
-
kvalita českého dabingu většínou nestojí za nic, nejenom technickým provedením (nepřirozené prostředí, neodpovídající tón hlasu atp.), ale i překladem (úplně jiný význam toho, co vlastně postavy říkají), vždycky jsou lepší titulky, člověka to navíc naučí anglicky, pak je to naprosto v pohodě
hlavní výhoda, člověk se pak může alespoň vyhnout tragické české pseudokomunitě na youtube atp.