Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Poradí někdo? Už jsem našel 2 truhly které nemůžu vzít protože jsou těsně u té vysoké trávy a on místo aby je otevřel tak se schová. Jedna je na ostrůvku na severu mapy a druhá na západě v pevnosti na moři...
  • Jasom velký fanda AC serie a aj trojka mne osobne prišla ako dobrá, lebo bola konečne iná, ale ako to bolo z jedničkou nebola dotiahnuta a to prave prišlo s Blak Flag, kde je to už fakt narez a hlavny hrdina mi pride najsimpatickejší od dob Altaira proste Kenewai či jak sa píše je fakt dobrý týpek. A to že to ako niektorí tvrdia pravý assasin am vobec neštve som rád, že hra sa vyvíja a smeruje dopredu. A proste karibik je karibik a je fakt velký :D
  • Asharak
    No asi zapojili lidi z Far Cry 3 *4*
  • 1680x1050.
  • Asharak
    "Hmm... ná-stěn-ka!"
  • No na notebooku ti to asi moc dobře nepojede. :/ Navíc i kdyby jsi tam měl dobrou grafiku, tak ti procesor začne nejspíš po chvíly throttlovat a pojede na 2x2,5GHz a to už je na dnešní hry vážně málo.
  • A rozlišení monitoru?
  • U Veskoslava se mínuskům už ani nedivím. I kdyby řekl naprostou pravdu, podepsanou pěti právníky i celou Super Best Friends (South Park), tak tam těch -50 mít beztak bude.
  • michaliuz18
    tak nefrfli ked mas originalku si stiahni fixy a update a pojde ti to plynulejsie aj ked stale na 30fps, ak ubisoft nieco take oficialne vydal, ak zatial nie si tie fixy stiahni hru si crackni a multi prezijes hlavne ze ti to pojde plynulejsie, mne tych 30 fps problem nerobi je m ito jedno hlavne ze to ide lepsie
  • michaliuz18
    ti neviem zarucit uplay je prase ,skus ptm skopcit nejaky save subor a uvidis:) a daj vedet rad by som si hru aj ja kupil
  • ludia zavidia ze sa bavis.. normalne dnes
  • Pojde warez save na originale??
  • Erien
    Mě to třeba tady poprvé v serii baví, protože to nemusím složitě hledat, vše je na mapce. Navíc písně pak posádka zpíva, tak to mě baví sbírat o to víc.
  • Keyz
    Škoda, že mnoho věci je pořád stejných. Hledat tuny nelogicky schovaných pokladů,písní apod. je po 4 díle zoufalé. Kdyby toho bylo méně a byla to větší výzva bylo by to lepší. Taky kdyby to nenaházel nějaké generátor ale trochu se nad tím zamysleli. Zajímavé, jak jsou různě věci na tak divných místech.

To samé FC 3. Obsazovat dokola nějaké statické body to je strašný. Klasická věci na body a hodna za hloupostmi. Abych měl co nejvíce něčeho a mohl machrovat. Hlavně, že to je v rámci příběhu na nic.
  • vlastik.plaminek
    Dabing by byl dobrý, kdyby se toho nemuselo dabovat tolik. Když si vezmeš dobu před revolucí, tak z Ameriky se sem dostalo minimum a z evropských nekomunistických států sem šly komedie, nějaká ta romantika a pár kriminálek, ze soudružských států plus mínus to samé a většina filmů byla česká produkce. Po revoluci to bylo ještě celkem dobré, protože přišel boom seriálů a herci měli čas se s těma postavama sžít. Teprve až tak v půlce devadesátek začal být přístup z časových důvodů naprosto neosobní, dabéři svoje role jenom četli a čtou z papíru a ani se nehledí na to, kdo koho bude mluvit a jestli na to má hlas.
  • vlastik.plaminek
    Smutný život. Až budu za pár hodin na koncíku, tak si možná vzpomenu na doktora a géčka, krčící se ve svých vlhkých a chladných kobkách, jak si z nedostatku jiné činnosti klikají pluska a doufají, že zítra bude tepleji.
  • Ja mam stary zelezo IntelCore Duo 8400 3GHz, 4Gb ram (3.25Gb...32bit system) GeForce 9800GTX+ 512mb a AC4 mi jede krasne bez sekani, kde fps klesnou je jen ta zacatecni dzungle a kdyz hodne huste prsi ve meste a vsechno chytle lesk.
  • a hlavne udaj "gigovou grafarnu" je tak nejak nic nehovoriaci o vykone, ale je pravda,ze na vacsine dnesnych novych hier uz 1GB pomaly prestava stacit
  • Všechno je v naprostém pořádku. Vůbec nejde poznat, že by šlo o nějaký port z konzolí :) Vše je naprosto uzpůsobneé pro PC
  • pravdepodobne naražiš na prispevek o ps4 verzi black flag. je to už venku koukni na youtube

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší