Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV: Black Flag - videorecenze české PC verze
22.11.2013 | Lukáš Grygar
188 příspěvků
-
Ten sprint se změnil už v ACIII ale až teď to je konečně dovedené do nějakého stádia. Ovládá se to mnohem lépe, protože pravým tlačítkem můžeš volně zaměřovat palnými zbraněmi jako v jiných hrách a to dlouho chybělo.
-
uvedom si, že to nieje lodný simulátor a ak by tá loď sa mala plaviť podla realu, tak to vypneš už predtým ako vyplávaš z prístavu, lebo ti to bude trvať pol hodiny. Takých remcalov aky ty mám najradšej.
-
Najednou to má perfektní ovládání i na klávesnici.
Sprint se změnil z RMB na shift a už je to OK? *6* *10* -
Hraju velice pohodlně Armu 3 na notebooku.
-
žiadny notebook nieje na hry kdo to pochopil tak vie o čom hovorím kvalita hovori za seba
-
Je to nechany jak to je na konzolich ... ovladat se to da celkem slusne, ale konzolovitost z toho smrdi na sto honu. Navic vsemozny helpery fungujou dycky presne opacne, nez potrebujes => pokud potrebujes probehnout bezi stromama, tak ti na ne zacne lizt, pokud potrebujes manika sejmout, tak do nej strcis ... dycky kdyz ses v situaci, ze potrebujes svuj dalsi krok dobre nacasovat, tak pocitaj stim, ze to nevyjde ... protoze hra udela neco jinyho, nez ty chces.
Pokud trebas potrebujes sejmout straz a odklidit telo nez se druhej otoci, tak na to rovnou zapomen ... protoze telo se 3s hrouti k zemi a po tu dobu snim nemuzes nic delat + jako bonus ti postava sebere misto tela jeji zbran ... (90% pripadu) ... -
Dokonalost rikas >? Vazne? Hele, ja se podival na plachty a predevsim na vlajku ... s skorem se upad ... pak sem se sel podivat, kde mam ty vrtule, co tu lod zenou ... protoze plachetnici jednoduse nemuze NIKDY fangle vlat smerem k zadi. Dtto chovani plachet ... sice ti to ukazuje "jako ze vitr", ale po vetru muzes frcet uplne stejne jako proti nemu, plachty se stejne jen tak plandaj ...
Jako reknes drobnost ... ale u hry, kde mas 50% casu stravit na ty lodi ... proste lol -
Ale jo, to ja vim ze to takhle funguje ... jenze sem proste tak nejak cekal, ze to alespon lehce ozivej, a ze to nebude 150x totez ... sak trebas kdyz se podivam na animace, kdyz zajmes lod ... jsou tam 3 ... podle toho co si vyberes ... kdyby jich bylo aspon 3x3 ... ale cumet porad na totez, to je lepsi animace vypnout.
Navic osobne mam silnej dojem, ze se zase zjednodusovalo co to slo ... v predchozich dilech si teda rozhodne nemoh nabehnout do mesta a vyhladit ho ... tady ... zadnej problem. Pokud neni vylozene ukol na tema "nesmej te objevit" tak si to muzes rozdat klidne s celou armadou... -
Nevim teda jak to hrajes, ale souboje sou naprosta trivka - nic sem v nastaveni nemenil. Proste pockas az manik zautoci, odrazis ho a sejmes ... a takhle jich das klidne 50, bez jedinyho skrabance ...
-
kdepak víc ram ti v tomto nepomůže. Čili svaz to. Ale když vezmu v úvahu že Crysis 3 na mém PC jelo krom stínů a stínování to jsem mel jen na high jinak vše na Very High +- 50 fps a tonhle blivajs mi jede 10 - 25 Tak mě přešlo všechno. Prostě uz to začínají přehánět, z lidí by neměli dělat nemyslící entity donekonečna.
-
Jak tak testuju svůj notebook, tak nevím, jestli to má cenu kupovat. Nemáte někdo názor, jestli by můj problém se sekáním ramky vyřešily?
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition
ProcessorIntel Core i7 i7-2630QM / 2.0 GHz ( Quad-Core )
RAM installed size4.0 GB
AMD Radeon HD 6770M -
aha, tak to neviem, ja som sa dostal len do Havany na odskusanie hry, ale pametam si, ze v uvode v dzungli som tiez chcel najst poklad a tiez to bolo akoby vo vysokej trave a postava sa tam automaticky schovala, ale v skutocnosti bola ta truhla nizsie, musel som skocit dolu do vody a prejst za vodopad a nasiel som ju *5*
Mimochodom som rad, ze sa zbavili toho neuveritelne otravneho pacenia zamkov, tuto drsnak Edward ju proste vykopne a je pokoj *2* -
v podstate mozes zacat s touto seriou rovno tymto dielom, v pritomnosti sice nebudes chapat uplne vsetko, co sa deje, ale s trochou vlastnej fantazie si to tak nejak domyslis a navyse ta to vobec nemusi zaujimat, dokonca je toto prvy diel serie, kde hra pritomnost (ktorej pribeh spaja vsetky AC hry) skor vedlajsiu ulohu. A pribeh v dobe piratov nema s predchadzajucimi dielmi prakticky nic spolocne, takze do toho mozes skocit bez vycitiek, ze by si nicomu nerozumel.
-
Jako truhly jsou vlastně k ničemu, je z nich jen pár drobných a fragmenty jsou asi jen čistě pro achiv. Vyplatí se hledat ty zakopané poklady, protože v nich jsou plány na vylepšení lodi. Jenže to se mi zase nechce hledat *1* . Ale jinak je fakt, že ty věci jsou v podstatě zbytečné.
-
V případě této série se vřele doporučuje si předchozí díly zahrát, minimálně jeden. Jestli se ptáš na opravdovou návaznost na nějaký Cliffhanger- Ubi se tomu snažili vyhnout ale v podstatě nebudeš v jednom aspektu hry vůbec vědět která bije, pokud jsi trošku nesledoval děj když jsi to hrál
-
Kdepak na volné mapě, ta na západě je v pevnosti hned vedle dodatečné lokace Sacrifice Island...
-
Navazuje to nějak na předchozí díly? Já jen jestli to má smysl hrát, když jsem ani jednu AC hru nedohrál.
-
Fascinuje mne jak moc se hra zlepšila oproti Revelations či o dost horší III. Proměnlivé počasí, vychytaný pohyb na klávesnici, zatím nejlepší herní oceán s naprosto úchvatnými efekty, obrovská herní rozloha, loadingy do 10 vteřin, příjemné UI a fast travel. V podstatě jediné co bych mohl vytknout je stále se opakující úkony, ale takhle to bylo od AC I a nikdo se ničemu nedivil. Líbil se mi hlavní hrdina, příběh byl pravda trošku slabší a snad se až příliš táhl ale opravdu klobouk dolů za všechny ty detaily a krásnou muziku.
Zrovna běží závěrečné titulky - opět asi 30 minut. Mazec kolik lidí už na této sérii pracuje. -
myslis hned na zaciatku hry v tej dzungli?
-
Jo písně jsou dobré. Ale mě nebaví ta podstata. Hledat hromadu věci nelogicky schovaných jen na to abych měl nějaké score.
Viz FC 3. Taková hloupost aby, tam bylo tolik blbostí k sebrání na jednom ostrově. Kdyby to například vyhodili a udělali aby body co jsem získal mohl zabrat nepřítel a nebyl jsem na vše sám bylo by to pro mě zajímavější.