Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vpodstate mas recht ale takhle AC funguje od zacatku..jen zalezi v jakem kabatku je to zabaleno a jestli te to bavi..zlepsily se pribehove mise-hra te rozhodne nevodi za ruku a zlepsila se moznost celou misi projet potichu
  • zahrajes si ale sveze se to nebude hybat
  • Lawliet
    Hurááá
  • K tomu nizkemu FPS, ked som si to spustil na notebooku strasne mi to sekalo - uz v menu a potom som si vsimol podla farby kontrolky na NB, ze mi to nespustilo gforce gt 550 ale len druhu zakladnu integrovanu kartu, musel som si to vo win prepnut manualne, tak ak s tym ma niekto problem zvazte aj tuto moznost a vo forach sa pise ze najnovsie ovladace od nvidie su nevyhnutne bez toho mi to neslo vobec...
  • A soryy fps je 60 -62 při max detailech +txaa a né 90fps *9*
  • ještě jsem zapoměl dodat že mám monitor Benq 22 palcú s rozlišením 1600 x 1080
  • Uz davno se v sestavach nevyznam, starnu:-) Mam dual 3GHz ,4GB ram a gigovou grafarnu, znamena to ze mam taky smulu?
  • z nějakého nepochopitelného důvodu se přizapnutí V-sync hra zamkne na 30fps ,když však v-sync vypnu jede mi to na max detaily + txaa 90 a víc fps ,mám cpu Amd fx 8350,Gpu nvidia Gtx 670 a 8gb Ram Win 7 64 bit a navíc hra vypadá o mnoho lépe než na konzolích jen to chce to trošku lepší stroj aspon současný mainstreama ne nějaký lowendowý šmejd
  • dethro
    Tak rád bych si to zahrál, ale má i5-3210m to bohužel neutáhne :(
  • Jenom by me zajimala optimalizace ovladani na pc. Podle toho videa to vypada ze je to delany na X360 ovladac :) ...
  • Veskoslav
    Pán se urazil.....Fňukej dál.
  • zalez troll a nevyjadruj sa ku konzoliam
  • Veskoslav
    No jo. Ale na netu bylo k dispozici srovnání konzolí (cca měsíc zpátky). PS3 osekaná až na kost, Xbox je na tom o něco lépe a PS4 je na tom jako pc. Prostě platíš za to, že hraješ na něčem, co je dávno zastaralé a platíš za to cenu. Nebo sis naivně myslel, že to pojede a bude vypadat pěkně na současné generaci konzolí? A GTA V používá zastaralejší engine, proto vypadá na Xbox 360 a PS3 lépe.

A v tom pralese, to potřebuješ šipku, aby jsi našel cestu? To Tě hra musí vodit za ručičku jako malé děcko? *7*
  • Mozno je len nieco zmrvene v ovladacoch AMD, predsa len ubisoft spolupracuje s Nvidiou, a AC4 vysla len nedavno, takze sa to casom vyriesi bud tymi ovladacmi, alebo updatom priamo od ubisoftu, urcite ti na tvojej grafike takto nepobezi AC4 naveky, to ti mozem napisat rovno s istotou *3*
    Ale pozeram,ze mas tu grafiku od Asus a preto by si mi mohol dat nejake referencie, ako si s tym Asus Direct CU II chladicom spokojny, neni karta nejak hlucnejsia? a neskusal si to taktovat kam az stupli teploty?
  • firebug
    Nic proti té hře nemám (ještě jsem ji nehrál), spíše zde vyjadřuji svůj osobní pocit a sice, že jsem Assassin´s Creedem přesycen. Řekl bych, že časem se k Black Flag dostanu a třeba té hře opět propadnu. Zrovna teď ale nemám ani chuť zkoušet stahovat "warez-demo" a řekl bych, že se to ještě nějakej ten měsíc nezmění. Myslel jsem, že mě videorecenze trochu nažhaví, ale nestalo se. Asi počkám na nějaké slevy...
  • Neviem prečo som nikde v žiadnej recenzii nepostrehol, že sa tam debilne skáče a hľadá cesta, lebo v tom pralese nie je jasné často kam má človek ísť a to už v úvodných minútach, loď sa ovláda ako auto a je to úplne primitívne a nudné a že hra na konzoliach tearuje, doskakuje a je zrnitá viac ako GTA 5...ako sorry, radšej by som oželel krajšiu grafiku ako hrať na 20 FPS....za mňa sklamanie a s Assasinom to nemá nič spoločné a dvojke to nesiaha ani po päty...

tieto hype hry od EA a Ubisoftu sú extrémne nadhodnotené....
  • Vidlevkrku
    Ale je to stejně zvláštní, že tady nějaký blázen čeká a hned jak se objeví nějaký koment od tebe tak do 10ti minut tam je 15 mínusů. To svědčí o debilitě toho chudáka :-D
  • Vidlevkrku
    Za 5 minut se jen u tvého komentu objevilo 10 mínusu, to je fakt nemocný člověk... :-D
    A člověku se stupidním zaslepeným názorem naklikává plusy. *15* *15* *15*
  • Vidlevkrku
    Už ti to zase nějaký ubožák začíná naklikávat. Ja se poseru....to je magor fakt *16*
  • A mínusujou taky!!!! *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší