Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • žiadny notebook nieje na hry kdo to pochopil tak vie o čom hovorím kvalita hovori za seba
    • Inquisitor
      No jo, ale když je člověk pořád na cestách, tak sebou bednu s monitorem tahat nejde.
    • Hraju velice pohodlně Armu 3 na notebooku.
      • slovo v pohode je velmi subjektivne...inak suhlasim s miki, NB su vazne na hry neni, za ten najvykonnejsi kusok, ktory sa honosi grafikou 780m das cez 2500e, to by bolo uplne v poriadku, keby to malo aspon priblizne vykon desktopovej GTX 780, ale ono nieje, ma vykon na urovni GTX 560, ktorej uz na dnesne hry dochadza dych, jedinou zachranou pre NB je obrazovka s nizkym rozlisenim, kde to taka grafika este dokaze relativne slusne potiahnut.
        Inak sa staci pozriet na velkost dnesnych desktop grafik a celeho herneho NB a hned musi byt kazdemu jasne, ktora bije. Tie giganticke chladice s rebrovanim ako polovica NB a niekolkymi 8 a 10mm Heat-Pipe trubicami, maju co robit, aby udrzali grafiku pod 80 stupnov a to v skrini s dobrym airflowom, co v NB vazne nehrozi uz len kvoli jeho konstrukcii.
        • 780M ma vykon 10% nad 660. To je dost na hrani temer vseho na full. Hacek je v tom, ze desktop s 660 vyjde tak na 16-17 tisic, tzn cca 640 euro. Netusim kolik stoji nejlevnejsi ntb s 780M ale pokud je to nejaky obyc mutlimedial, tak bych se bal chlazeni a vyblity nejlevnejsi tn panel taky neni zadna vyhra. Takze cena za nejakej lepsi bude jeste vys.
          Tzn na ntb se hrat da, ale s velkym kompromisem a za daleko vyssi cenu.
          • Keby si si prečítal, čo som napisal, vedel by si cenu. za 1400 nas Gecko od Asusu, Republic of Gamers, čo je kvalitativne super NB so super chladenim. Samozrejme že desktop máš podstatne lacnejší, ale cestuj s desktopom hore dolu. Desktop je pre ľudí, čo sa usadia a majú monotonnu pracu, každý deň na tom istom mieste, v tej istej fabrike trebarz.za flexibilitu,luxus a pohodlie si vsade musíš pri priplatit, čo už je to auto, služby, byt. Niet sa čomu diviť. Zložiť a vyriešiť NB je zlozitejsie, ako desktop, kde máš miesta koľko chceš.
            • pohodlie to ma z hladiska, ze si mozes zahrat kde chces.. na gauci, vo vlaku, v skole, na marse atd.. luxus? samozrejme, ze je luxus vysolit za NB 1500e. nemoze si to dovolit hocikto...
            • Samozřejmě souhlasím, že NB prostě flexibilitu má, ale rozhodně ne pohodlí a luxus.
        • NB s gtx780m dostaneš už za 1400e, tak tu netrep kktiny a prestuduj si benchmark testy..
  • michaliuz18
    porovnavat COD a toto uplne odveci ale dobre, AC ma aspon co ponuknut aj ked prvky su stale o tom istom aspon inovuju, lodne bitky su super spracovane, voda genialna asi naj zo vsetkych hier ,sice to ma slabsi pribeh ..ubisoft vzdy robi kvalitnejsie hry nez activision tak sa zamyslite
    sice ma novy AC uz slabsi pribeh, skoro ziadny, nudne stereotypne ulohy ,ale aspon bavi prostredie a zbieranie vsetkeho, klucov, vylepsovanie, AC ma stale svoje caro aj ked nie jak kedysi
    kdezto COD je trapina jedna za druhym a recenzie stale horsie a horsie cele je to jeden obrovsky skript a ctrl+C tak si otvor oci ,cod je odpad pre deti , AC je sice dojna kravicka ale aspon ma stale co ponuknut
  • walltar
    Jsem přemýšlel, že si tuhle hru koupím, ale mám jeden velký problém ... když jsem to zkoušel tak mě hra nikdy nevyšplhala nad 15FPS ať dám jaké chci nastavení. A Pc na tohle mám víc, než dobrý. Setkal se s tím už někdo? A opravili to už?
    • Přesně tak , AC 3 jsem hrál naprosto plynule na druhé nejvyšší nastavení nebo třeba Far Cry 3 také na vysoké nastavení a Black Flag není úplně ideální ani na skoro nejnižší detaily.Přitom grafickým změn tam oproti té 3 moc nevidím a jak jsem psal výše, tu jsem rozjel bez problémů.A co jsem četl má s tím problém více lidí, takže to asi nebude úplně tak chyba v našich mašinách. ( i když taky nemám žádné dělo, co si budeme povídat . *1* )
      • Veskoslav
        To mě zase AC III šla na stabilních 9-12 fps *1* Obzvlášť Bostonské pití čaje jsem si vyloženě musel protrpět.
        • Podobná zkušenost - III. díl mi mašina na několika místech horko těžko rozdýchávala, zatímco Black Flag se drží i při náročných scenériích. Jen volumetrická mlha zlobí... i přez nastavení všeho na min. hra nepřesáhne 15fps, což je katastrofa, zatímco bez ní si mohu dovolit i vyšší nastavení (nejvyšší není pro můj comp).
          • walltar
            Co je zajímavé, tak jsem zjistil že tenhle problém mám i v menu a při načítacích videjích. Se právě to bojím koupit abych nezjistil že to budu mít nehratelné. *9*

A přitom mám celkem výkoné PC ... http://www.czc.cz/18739krrd4g3tac29vcr5d12r8/seznam si myslím, že na tomhle by neměl být problém.
            • Mozno je len nieco zmrvene v ovladacoch AMD, predsa len ubisoft spolupracuje s Nvidiou, a AC4 vysla len nedavno, takze sa to casom vyriesi bud tymi ovladacmi, alebo updatom priamo od ubisoftu, urcite ti na tvojej grafike takto nepobezi AC4 naveky, to ti mozem napisat rovno s istotou *3*
              Ale pozeram,ze mas tu grafiku od Asus a preto by si mi mohol dat nejake referencie, ako si s tym Asus Direct CU II chladicom spokojny, neni karta nejak hlucnejsia? a neskusal si to taktovat kam az stupli teploty?
            • Jack1947
              Nejvetsi nesmysl co jsem kdy slysel. Fakt to nejezdi, kvuli piratske verzi tedy kdyby zkonily crack chapal bych o tom zadnej pochyb. Jenze pokud to je scene grupa tak silne pochybuji. Vetsinou je problem s antivirem co nepusti, (pro jistotu smaze nejaky ten skody soubor). U walltara ale muze jit o hlubsi problem, napriklad o zmrvenou optimilizaci ktera je promenna a zalezi individualne na sestave daneho cloveka. Pak by si tedy "koupenim hry" moc nepomohl.
            • walltar
              Je to dost možné a myslím si, že to bude tím ... taky proto se ptám. Kdyby se našlo několik lidí, kteří mají podobný problém, tak bych si dával pozor.
            • Veskoslav
              A nebude to spíše tou verzí? Jsem na tom podobně, mám jenom lepší grafiku od AMD a jede mi to naopak skvěle. Torrent jsem ani nedokázal spustit, hlásil mi, že nemám daný systém například.
    • Mne to teda bezi relativne dobre, pod 15 fps mi to nespadlo ani raz, na stredne detaily je plynule hratelna, na vysoke to uz klesa na 35 az 30 fps, co je uz na nic...a grafiku mam GTX 560Ti mierne pretaktovanu, ale chcem to hrat so vsetkym vsade a uplne plynule a preto pojdem do GTX 780...je cas sa posunut dalej *3*
  • podoba ciste nahodna?

http://www.ddotomen.com/wp-content/uploads/2013/09/sons-of-anarchy.jpg
    • A já zase vypadám, jako Brad Pitt (jen trochu vyšší).
  • Navazuje to nějak na předchozí díly? Já jen jestli to má smysl hrát, když jsem ani jednu AC hru nedohrál.
    • Bezproblémů... Asi nebudes moc chápat sekvence ze soucasnosti ale ty jsou tu vedlejsi... a teda na konci ti asi nedojde ten "vtípek" *1* Takže klidně pař
    • v podstate mozes zacat s touto seriou rovno tymto dielom, v pritomnosti sice nebudes chapat uplne vsetko, co sa deje, ale s trochou vlastnej fantazie si to tak nejak domyslis a navyse ta to vobec nemusi zaujimat, dokonca je toto prvy diel serie, kde hra pritomnost (ktorej pribeh spaja vsetky AC hry) skor vedlajsiu ulohu. A pribeh v dobe piratov nema s predchadzajucimi dielmi prakticky nic spolocne, takze do toho mozes skocit bez vycitiek, ze by si nicomu nerozumel.
    • V případě této série se vřele doporučuje si předchozí díly zahrát, minimálně jeden. Jestli se ptáš na opravdovou návaznost na nějaký Cliffhanger- Ubi se tomu snažili vyhnout ale v podstatě nebudeš v jednom aspektu hry vůbec vědět která bije, pokud jsi trošku nesledoval děj když jsi to hrál
  • Až mi přijde divné že by jste hře vytkli jen bugy, hrali jste to opravdu jen pro recenzi a nenechali jste u toho srdíčko že ? :) hra má více chyb, časem přichází solidní stereotyp...
  • Může mi někdo vysvětlit hodnocení +- tady na tiscali? Proč má příspěvek, co naprosto lže tolik kladných ohlasů? To je zdejší komunita tak divná nebo to dělá jeden člověk se smutným životem? Dívám se na to už posledních pár týdnů a vždy ten nejdebilnější příspěvek má nejvíc plus. A přijde mi, že redakci je to úplně jedno.
    • vlastik.plaminek
      Smutný život. Až budu za pár hodin na koncíku, tak si možná vzpomenu na doktora a géčka, krčící se ve svých vlhkých a chladných kobkách, jak si z nedostatku jiné činnosti klikají pluska a doufají, že zítra bude tepleji.
    • pravdepodobne naražiš na prispevek o ps4 verzi black flag. je to už venku koukni na youtube
    • Podle mě je jediné vysvětlení ten člověk se smutným životem co si udělal třeba 30 účtu, aby mohl prudit. Pokud teda system hlasování není podle IP adresy...
    • Cosi
      + si umí trollové naházet sami. Takže ano, je to člověk se smutným životem. Je pravda, že redakce tvrdí nekrmit trolly, ale jaký to má smysl, když si dlouhodobě neumí poradit s uměle nandanými plusy. Doteď to řeší tím, že nějaký neutrání příspěvek označí hvězdičkou - jako, že se jim líbí a tím se dostane na hlavní stránku pod příspěvek.
  • Ristoro
    Vynikající hra. Hraju už snad 3 hodiny. Šlape mi to na full, jen jsem snížil trochu nějaké věci a vypnul vertikální synchronizaci. Zpracování měst je úžasné, soundtrack jako v každém díle dokonalý, neskutečně mě ta hra baví. Člověk si muže plout na moři jen tak a drancovat a zabere to hodiny a hodiny. Opravdu obrovský svět. CO se týče misí, obrovské zlepšení oproti AC III. Hra vás už nenutí projíždět misi jedním stylem, ale lze si vybrat. Zatím jsem víc než spokojen. Mimochodem Edward je fakt frajer, Connor měl dobrého dědu :D.
  • furt to same .. po chvili absolutni stereotyp
  • Zkoušel jste někdo appku na telefon/tablet? Podle mě se jim hodně vyvedla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit