Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • běž si zahrát cod, vy děti by jste chtěli všechno hned, neumíš si nic vychutnat a zamyslet se...
  • tak myslim ze nekteri z vas se asi uklikli a komentujou lodni simulator, tak si kupte Ship Sim 20xx a chrochtejte
  • Vidlevkrku
    *1* *1* *1*
  • Tjn... ještě by musel několik dní ležet na lůžku.
  • Vidlevkrku
    Podle mě neukázali ani 0,1% ze hry. Tak oni to před 8mi lety nemohli řešit, bo jim ještě teklo mlíko po bradě :-)
  • Proboha co to plácáš... už jen z čeho vycházíš - hraju hry = nemám život. :D A pokračuješ ve stejně hloupém tónu.. to jako chceme tak moc, aby se loď nechovala jako auto ? Takové názory tu chyběly. "Nechceš jít raději něco uvařit?" ...
  • Já tu zase jen vidím komentáře, které se nám snaží vecpat, že chceme reálnou simulaci( viz Beruška). Ne, nechceme simulaci. Ale naskočit na loď a do vteřiny vyplout zběsilou rychlostí, je už i na mě moc, a říkám to znova, vždy mně vadilo vyvražďování nepřátel po stovkách (nejlépe všichni naráz 1 vs 20). BTW i přesto serii AC mám rád, ale tyto věci mi zkrátka vadí, no.
  • nechapu jak vsichni zvani o tom ze by to melo byt vice realne.Co by to pak bylo za zazitek?Videt ve hre to co v beznem zivote.To by pak nemelo cenu hrat hry kur...va.A to ze lode startuji rychlosti aut no a?Ja bych teda osobne nechtel cekat 10min na start az nejakej pi....us odkotvi vyhodi plachty a cekat na vetrik no wtf lidi vzpamatujte se.Nevim ze by se takto resili hry pred 8 lety.To byly jeste vetsi podesy a nikdo nic vsichni koukali jak puci a parada.jak jeden zacne mlejt o nerealnosti her tak se toho vsichni drzi jak stado opic a neudelaj si vlastni nazor.A jeste hloupe hodnotit hru z jednoho gameplaye ktery ukazal 1% ze hry ani ne stejnak se na to vsichni kritici to budou mit doma jako prvni a nerikam nic
  • Vidlevkrku
    Vypadá úžasně. Osobně si momentálně dávám všechny díly AC postupně a mám už tu pravou AC naladu před vydáním hry. Hrozně se těším *3*
  • Vidlevkrku
    To ne, nebyla. Byla by sranda, kdyby třeba Ezio spadl ze střechy zlomil si nohu a do konce hry by chodil o berli??? *1* *1* *1*
  • Tjn po tomhle videu mě celkem navnadili... A v celku je mi jedno jak dlouho trvá odpoutat loď od mola a bůh ví co ještě, vypadalo to prostě a jednoduše jako zajímavá zábava a určitě rád se vrhnu do přepadání lodí. Mimo to Karibik vypadá krásně.
  • hloupost
  • Tjn to neni simulátor. Všichni vždycky přemýšlí nad tím jak by do hry zařadili všelijaké realistické prvky až nakonec zapomenou na to hlavní, na zábavu. Taky sem tak přemýšlel nad hrama jako teenager... Ale postupem času sem pochopil, že hry nemají být tak úplně reálné, ani simulátory často nejsou plně reálné. Hra je prostě hra. A navíc poselství mnoha her je právě ta nereálnost, to že hlavní hrdina dělá věci, které normálně dělat nelze, to je na tom přeci velice zajímavé. Kdyby Assassini nebyli takový kamzíci tak to neni ta sranda že jo...
  • Vidlevkrku
    *1*
  • Vidlevkrku
    Přesně tak, ale většina expertů tady by to zvládlo udělat lépe, Ubisoft, by je měl přijmout jako externí zaměstnance, což by jim vylepšilo hru a zvýšilo zisky *1*
  • Bože, ten NICK mě dostal *1* Až mi z toho zaskočilo kafe *1*
    Kam na to lidi chodíte? Vážně bomba, můj první dnešní opravdový smích *3*
    Díky!!!!
  • Já nevim lidi.. je to pořád jen hra neni to simulátor... Já vim že mnoho lidí tady asi nemá vůbec život a tak chtěj reálný život projektovat do her, ale je to stále jenom hra. Neni to substitut k reálnému životu. Všichni tady vždycky píšou o hrách jako by to mělo být doopravdy, jíst, spát, chodit na záchod, dělat tohle a tamto.. Ale čas, který vývojáři stráví nad hrou neni nekonečný a nelze do hry vložit každou blbost.. to by v té hře pak byli jen blbosti... Ale hry nejsou realita. Kdyby byly hry realita tak většina z nich je tak děsně zdlouhavých a nudných, že to nemá cenu hrát.
  • Vidlevkrku
    Přesně tak, sám bych to neřekl líp. :-) Nechápu co by chtěli, aby hodinu trvalo, než připraví loď na odpluti, vytáhli kotvu a teprve potom loď byla připravena k pomalému odplutí. Chtěl bych vidět jak by je to bavilo. To víš, nekteří jedinci si myslí, že by to udělali lépe než 3000 lidí v 6ti studiích co na tom pracují *15*
  • Vidlevkrku
    Nechapu, proč furt všichni brbláte. Autoři hry, nám ukazují záběry ze hry, aby nás ještě více navnadili. Navíc ukazují jen asi 0,1 % ze hry, v jedine kratké misi, z celeho obrovského světa kde se bude hra odehrávát, čímž mě osobně ještě více navnadili a rozhodně neukázali nic z příběhu a děje hry, tak nevidím žádný důvod pro brblat. Pokud Vám to vadí a hra Vám připadá stupidní, tak se na záběry nedívejte, hru nehrajte a dál si žijte své negativistické, nudné a omezené životy. Toť vše, rádoby herní kritici *2*
  • Tak po tomhle videu se, naopak od většiny diskutujících, docela těším. Otevřenost světa a poměr akce s objevováním je, zdá se tak akorát, jak to mám rád. O nějakém "realismu" se v případě AC her snad mluvit vážně ani nedá, ne? Vždyť samotné parkourově horolezecké výstupy všech dosavadních hrdinů jsou nesmyslné (kluci mají výdrž jako Godzila a skáčou po stěnách dovedně jak Spidey), proto bych se nad simulací plachtění nebo přehnanou lodní dopravou ani nepozastavoval. Od toho je tu Ship simulator (a není špatný). Zaujalo mě především nové prostředí plné zajímavých vedlejších misí a pořádná pirátská atmosféra (kterou mi Risen 2 pouze nastínil, když jsem nemohl sám ovládat loď). Po AC 2 snad první díl této série, co se opět něčím opravdu posunuje vpřed. Doufám, že to vyjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit