Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed IV let's play video nabízí 14 minut záběrů ze hry
23.7.2013 | Petr Poláček
242 příspěvků
-
Zatím mě to připadá že neuplavu ani metr aniž by se předemnou neoběvilo 5 lodí...jestli to tam bude jak na dálnici tak potěš :( Další věc co se mě moc nelíbí je že tu logika dostává na prdel..borec na stěžni na mě pokřikuje i když na něj mířím bouchačkou a ani známka toho že by se kryl. A to jak rychle vypluli lodě zakotvené to nebudu ani komentovat ( jasně je to hra)..ale nevím jak by se tvářil přístav kdybych někoho zapíchl naskočil na loď ujel v třech minutách, před přístavem roztřilel loď a zase se vrátil ještě dříve než by mě zvětral rum :-)
-
Totok práve cahám, tož krafika je nejaká omšelá, ale loď pláva proti vetru iba ak kľučkujem.
Combined Mod v3.1.5
http://www.gamefront.com/files/files/16913261/3.1.5complete.exe
ENB Improved Graphics
http://www.moddb.com/mods/city-of-abandoned-ships-combined-mods/downloads/enb-improved-graphics -
Nebudu lhát prostředí pirátů se mi líbí, grafika vypadá hodně hezky hratelnost assassinská... tak proč ne.. Nejsem zrovna nějaký velký fanda AC a možná i proto mě na Black flagu nic nevadí.. (hrál jsem jenom jedničku a trojku)
-
ac je blbost už od prvniho dilu
-
To je narážka... To neznamená do slova "nemít život"... Je to narážka na někoho kdo se něčím příliž zabývá až tak, že to nakonec vyustí v absurdnosti, nebo prudenci. V určitých situacích by se to dalo zaměnit za frázi "nemáš nic lepšího na práci?"
-
Možná je to i grafikou. Čím je grafika lepší tak tím se lidé víc stotožňují s reálností hry. Když si přesdtavím AC v 2D s nějakou jednoduchou grafikou tak mi vůbec nepřijde divné, že by loď vyplula hned. Protože 2D a horší grafika jasně evokují hru a nereálnost. Ale moderní grafika lidem dává pocit reálnosti a pak když se stane něco nereálného tak je to pro lidi víc šokující, než když se to samé stane v jednoduché 2D grafice. Mě taky na první pohled přišlo řízení lodi moc rychlé a arkádové, ale to proto, že grafika hry si hraje s mojí myslí. Ale musim mylset na to, že ačkoliv to čím dál tim víc vypadá reálně (graficky) tak mechanismy jsou stále "herní". Princip her se nikdy nezměnil, pouze nová grafika dává pocit reálného světa a když se něco nereálného stane, tak je to pro náš mozek víc šokující. Před x lety každý pařil Dooma a všichni byli spokojeni. Tam se taky vraždili nepřátelé po 100vkách, stejně jako v CoD. Nebo snad ne? Ale moderní grafika her jako CoD v nás vyvolává pocit reálnosti, ale herní mechanismi se v podstatě od toho Dooma nezměnili. Je to stále hra, akorád moderní grafika nám dává pocit, že to tak uplně hra není, což v nás vyvolává pocit, že je něco špatně, když se hra, která vypadá reálně nechová reálně... Ale je to stále hra, se stejnými principy jako před x lety... A proto to lidé hrajou...
-
No uprime hraju hry abych zazil neco netipickeho a pobavil se ,ale prijde mi ze rada z vas neproziva hru ale zivot pak se nedivme ze vzikaji takove komentare.A 10 metrova zelva v assassinovi co vrha slime?Proc ne.smeju se
-
keby ti tam daju zrychlenu animaciu vyplavania tak po 50x by ti to liezlo na nervy a nadaval by si nato...nerealnost vramci hratelnosti je dobra ine je keby tam hopsaju ruzove jednorozce a lietaju kone...
-
Ne... Tady by stačila jednoduchá filmová animace s 4-5 střihy na jednotlivé pasáže přípravy lodě. To že loď lítá po vodě jako Katamaran mi zas tak nevadí, ale to jak naskočí na lodě a fičí hned od začátku je fakt trapný. Všechno má své meze... Nikdo podle mne nechce simulátor, ale realita je pořád důležitým prvkem, pokud se předpokládají takové fakta jako je gravitace atd...
-
PotC: New Horizons:
http://www.piratesahoy.net/threads/potc-new-horizons-build-14-beta-2-5-released.20645/ -
uz ta vidim ako si vychutnavas 30min start lode ja vazne neviem preco to k tomu videu vsetci spamuju je to akcne a keby treba zdvyhat kotvy ,odviazat lod,spustit plachty tak zas vsetci placu ze je to nuda a nejde skipnut animaciu..
-
a co to znamena mat alebo nemat zivot? dalsia debilna fraza ktora dosla s ameriky *6*
-
Ale to je přesně ono... Hry nikdy neměli velké ambice být reálné, nebo plně reálné. Jen některé hry jsou simulátory, ale ani ty simulátory nejsou uplně reálné. Hra je prostě hra. Jde tam o jiné prvky než reálnost. Ano čím lepší je technologie a propracovanost her tak tím jsou určité prvky reálnější a detailnější, ale stejně se většinou jedná jen o okrajové záležitosti jako že vlajka vlaje do větru, že se udělají šmouhy na silnici, když hráč zabrzdí, že věci mají svou fyziku atd... Ale hlavní herní náplň je stále jen hračička. Všechny hry jsou nějak nereálné. Jsou to hry...
-
A ešte jedna vec.. Na jednu stranu to je celkom pekne graficky urobené. No tí šašovia čo šplhajú po lanách vypadajú neskutočne špatne animovaní.. To má byť plná verzia hry ? Snáď nie. To ich mohli radšej úplne vypustit než nechať robiť animácie upratovačke.
-
2ku jsem dohrál do půlky, 3ku asi 5minut a tohle možná zkusím, ale jak mi tam dají loď, která se rozjede jak auto, tak zdarec..
-
Beruška: ale tady nikdo nechce žádnou simulaci, normální člověk jen chce, aby fungovaly nějaké normální principy dění ve hře. Nebo chceš ve hře narazit na želvu, která bude dělat 10ti metrové skoky? Co bude příště, Assassin bude mít koně s NOSem, který dokáže na krátkou vzdálenost vzlétnout? ...
Pokud ti tyhle nereálné hovadiny ve hře nevadí, ok, užij si to.. ale já si raději zahraju něco jiného. -
Hyper pirát, čo má hyper loď čo sa pohybuje hyper rýchlosťou, vie hyper plávať a je hyper samotár. Ja že o čom to ten Scooter spieval a to mala byť hudba k práve tomuto gameplayu:
http://www.youtube.com/watch?v=arLHb6JHi7Q -
peněz nebo času.... a vůle...
-
A co by jste chtěli? Čekat, než se zvednou kotvy, natáhnou plachty a vyplout za 20 minut? *1*
-
Jo no to si asi špatně pochopil :)... Neřekl sem že hraní her znamená nemít život. Jen sem tak lehce šťouchnul do těch co se snaží do her naroubovat všechny reálné prvky a zapomínají na to, že hra je stále jen hra a neni to simulátor reálného života. Simulace reálného života ve hrách je spíše vyjímkou než naopak. Proč? Protože reálný životg všichni žijeme, tak proč ho ještě strkat do her... Leda že někdo žádný život nemá... Ano, to chcete moc, je to AC ne simulátor lodního provozu. Vždy to bude AC a vždy to byl AC. Nikdy to nebyl simulátor ničeho a nikdy nebude. Většina automobilových her ani nemá pořádnou simulaci jízdy autem. AC ani nemá ambice být simulátor plavby lodí, je tam spousta jiných aspektů na které se musí soustředit. Takže, i kdyby to měl být záměr tak dost možná by nebylo dost peněz na "hraní si s lodičkama". Protože vývojáři jednoduše měli ještě celej svět plnej úkolů k vytvoření.