Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    tak to si asi priletel z inej galaxie keď si si nevšimol, že dnešné hry napríKlad čo do úrovne detailov vyzerajú vďaka nepomerne väčšej pamäti omnoho lepšie pri rovnakom rozlíšení na PC. Situácia sa z časti dorovná až s nastávajúcou generáciou.
  • C-BEAM
    daj už pokoj so steamom na 90% hier ktoré mám som steam nepotreboval a i ten zbytok je možné ošetriť crackom. PC je otvorená platforma, a môže ťa od zlosti aj roztrhať *1*
  • U PC je ten problem uplne stejny, akorat vyvojar pri navrhu sceny navic ani nevi, s jakym vykonem muze pocitat. Prumerny vykon PC sestav je nizsi nez u konzoli. Hrac je proto potom nucen misto hrani stelovat ruzne graficke efekty, aby mu to nejak chodilo.
  • Je to platforma, kde abys mohl hrat vetsinu dnesnich her musis mit steam, ktery implementuje region locky, musis mit trvale spusteneho klienta, ktery sleduje tve aktivity a vyzaduje cas od casu online pripojeni, bez toho ti neumozni hrat hry, blokuje pujcovani her a bazarovy prodej i retailovych her. To opravdu nemohu povazovat za otevrenou platformu. A jen magor pred tim zavira oci a tvari se jako ze nic. To je nejlepsi cesta k jeste vetsimu oklesteni pc platformy.
  • C-BEAM
    Ak pre nízky výkon konzole musia vývojarí pre vyššie rozlíšenie zásadne osekávať detaily tak je to problém konzole. U PC je tento problém podstatne menší.
  • C-BEAM
    človek ktorý označí platformu na ktorej si zahráš hry z desiatok zariadení, vrátane mnohých konzol, hry staré rok, 10 rokov i 30 rokov, za UZAVRETU platformu je jednoducho magor, nič viac nič menej.
  • Mas o tom dost zkreslenou predstavu, na konzolich vzdy vitezila hratelnost a PC bylo pro lidi co chteli nejlepsi aktualni grafiku. Indie je tu az poslednich par let. Hry na PS2 ale vychazely doted a myslis ze si je lidi kupovali kvuli grafice? Nebo hry na Wii?
    Priznejme si, ze zivotnost konzole je nejakych dobrych 8 let, o tom se hernimu PC ani nezdalo.
  • To neni problem konzole, to je univerzalni otazka efektivity vyuziti dostupneho vykonu.
  • ehm: obavam se, ze vubec netusis o cem je rec. Zubatost muzes resit uz u primitivniho obrazku s jednim trojuhelnikem a zadnym pridavanim polygonu to nevyresis. Mozna si to pletes s hranatosti objektu, ktera souvisi s poctem polygonu, ale to je bezpredmetne v diskusi o rozliseni.
  • Koukam ze znas linux jenom z rychliku a nedokazes posoudit jeho realne moznosti.

Tvuj predpoklad, ze jsem linux obsluhoval nejpozdeji v 5 letech, je krasnym dokladem, jak placas pate pres devate a fakty se rozhodne nenechas zdrzovat. To ti umoznuje valit jednu kravinu za druhou. Vlak tadyujizdinekomu jinemu, nez jsem ja.

Prozrad, v ktere zemi kde se necti autorska prava zijes? V cine? Nebo zas jen placas bez znalosti faktu?
  • Zda se mi, ze mas problem toho pochopit mnohem vic. A prirozene, to co nechapes arogantne povazujes za hovadinu. Kvuli tomu o tom nepremyslis a dobrovolne zustavas hlupakem.
  • Urcite maji vyhodnéjsi pomer vykon cena, jednoduchost jejich obsluhy je take vyhodou, pc je treba na udrzbu dost tragicke, na druhou stranu, ve spusteni se moc nelisi a s vyjimkou deti nebude moc uzivatelá konzole, kteri nepousti pc. Ale zapomnel jsi treba na vyborne exkluzivni tituly, jejich spolecenskou sdruzujici funkci nebo to, ze se bez problemu ovladaji gamepadem a jsou tomu dobre prizpusobeny i hry. Ve zkratce, nabizi lepsi uzitnou hodnotu.
  • Tilwaen
    Nechť se stydí ten, který dal mínus příspěvku nademnou. Až do morku kostí.

"FSAA (Full Screen Anti-Aliasing) is performed on the final rendered image, so the performance is dependent on the size of your graphics window, and not the number of polygons in the scene."
    Zdroj
  • C-BEAM
    ehm: aliasing nemá nič spoločné s počtom polygónov.
  • jeste abych to dopsal. Ty sice muzes mit grafiku v 720p z vysokyma polygonama ale z nejvesi pravdepodonosti ti drive dojde vypocetni vykon nez kdyz jen zvednes rozliseni z 720 na 1080.
  • V cem ma pravdu? duyt je vedle jako ta jedle. O tom kolik ma zubatych hran hra rozhoduje pocet polygonu na predmectech a podobnych veci. Tohle nelze vubec nikdy srovnavat s videem na kamare jak si tocis psa na zahrade.... Jejdasek mi prijde naprosto tragicky vzdelany clovek co se tu snazi mudrovat hovadiny a delat se chytrym. Pritom by udelal lepe kdyby nepsal.
  • Nevíte někdo, jestli Aveline missions jsou jen součástí digital deluxe edition přímo od Ubi, nebo jestli jsou i u jiné edice?
  • no aspoň je vidět, že ta zpětná kompatibilita není tak špatná věc *15*
  • Ještě ty konzole ani nejsou na trhu a už se tu chováte jako děti ve školce.
  • chlapče, to že si neumíš obsloužit Linux, je jenom tvůj problém *15* Já s ním pracoval ještě v době, kdy jsi se proháněl koulema svýho táty. Tam kde žiju, jsou i ty ROM zcela legální, ne všude je legislativa jako v tom vašem Absurdistánu. Prostě ti ujel vlak chlapče, smiř se s tím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit