Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    to je problém konzole a nie rozlíšenia ty blázonko *1*
  • Robotron3
    PC elita hraje hry z gogu a abandonware, protože dnešní aaa hry málokdy stojej za něco. Takže se sporama ohledně výkonu hardwaru se jděte bodnout *15*
  • Ty to porad nechapes, vykon konzole je konstantni a jsi postaven pred otazku hezco obraz v HD nebo osklivejsi obraz v FHD. Cemu das na televizoru prednost? Vyojari se prizpusobuji platici vetsine a voli zpravidla hezci obraz v HD.
  • Ja take mohu hrat na linuxu, pouzivam ho od roku 97. Proto vim, ze jako herni platforma je to s nim dost spatne, nativnich her ma minimum a jsou vetsinou primitivni, wine je silne problematicke, mirny obrat k lepsimu u nej nastal zavedenim uzavreneho steamu, ale jeho nabidka je stale velmi slaba. Kdo chce dnes hrat poradne na pc, neobejde se bez uzavrenych windows a steamu. Kdyz je emulator legalni, tak mu chybi rom a obecne obsah pro emulatory legalni neni, stejne jako hackle konzole. S mody jsi to nepochopil, mluvil jsem o pc modech.
  • To by mě zajímalo co je podle zdejších konzolystů PC elita *15*

Mám staré q9550, 6GB RAM, gtx 660 Ti tedy staré krámy a hraji stejně v HD a v lepší kvalitě jak na konzoly.

Navíc jsem vylepšil během let pouze kartu a RAM. Stálo to během let prd. Jestli jsem s takovým krámem PC elita, pak mě to těší :)

Osobně bych čekal borce kterým jede vše na max + AA v rozlišení větším jak HD. Protože jak se psalo, na PC je HD již delší dobu.
  • C-BEAM
    jejdasek, asi to bude tým, že mám problém pochopiť naprosté hovadiny.
  • C-BEAM
    pretože sú zdanlivo lacné, jednoduché, nenáročné a vie ich používať i naprostý kretén, ktorý v živote nespustil počítač.
  • Je to uzavrena platforma, ale nenastalo to ze dne na den a je to pokracujici proces, ktery se bude prohlubovat. Fakt me udivuje, co vse nedokazes pochopit a je nutno ti to polopatisticky vysvetlovat.
  • C-BEAM
    Facepalm: v tomto má jejdasek pravdu ... výnimočne.
  • C-BEAM
    napísať, že hry s nižším rozlíšením sú krajšie môže iba naprostý magor. A takisto ako kolega nad tebou porovnávaš hrušky s jablkami. To že každý dá prednosť krajšej hre v nižšom rozlíšení pred škaredou hrou vo vyššom nie je argument proti rozlíšeniu ale je to argument ako z pomocnej školy *1*
  • C-BEAM
    to neni argument ale naprostá hovadina *1* za prvé nemôžeš porovnávať hrušky s jablkami, jedna a tá istá hra vyzerá vždy lepšie pri väčšom rozlíšení. To že vizuálne krajšia hra vyzerá lepšie pri nižšom rozlíšení ako škaredá hra pri vyššom neznamená že na rozlíšení nezáleží *7*
  • C-BEAM
    Jejdasek: vtipné ako si rýchlo obrátil *1* takže PC ešte nie je uzatvorená platforma ale iba sa vidala na cestu uzatvorenia ? síce je to tiež volovina ale aspoň si to trochu zkorigoval.
  • Milej Jejdásku, Já kupodivu mohu hrát i na Linuxu, to je co ty jelítko. Spousta emulátorů je plně legálních. Hacknutá konzole má hodně daleko k ujednání v EULA o užívání té hloupé krabičky viď? MODu máte hodně? Dovol abych se ti od srdce zasmál, kolik, že to máte MODů na ten dejme tomu oblíbený SKYRIM? Consoles aren't made for modding *15*
  • Ja myslim ze pujde a nevidim na tom nic spatneho, je prirozene, ze vykon konzole se vyuzije na podstatne veci a nebude se jim plytvat na ty nepodstatne. Otazkou akorat je, jak s tim zacvici XBox. Vydavatelum se urcite nebude chtit ve vetsine pripadu platit vyvoj pro kazdou platformu zvlast. A jestli rozdil vykonu mezi ps4 a XBO bude drasticky, je mozne, ze vyvojari budou hru optimalizovat na 720p@30fps pro XBO a u PS4 prebytek vykénu vyuziji na vyssí fps (lepsi pripad) nebo na vyssi rozliseni (horsi pripad). Jejich rozhodovani samozrejme take ovlivni podil hracu na jednotlivych platformach. Kdyby XBO propadl a mel treba jen do 10 % trhu, tak se na nej asi moc ohlizet nebudou, stejne jako se neohlizi na wii u.
  • A kdo si koupí ps4 kvuli BFku?...
  • Nerikam, ze hry jsou po 12 letech hezci, ale ze hry s nizsim rozlisenim jsou hezci. Ja osobne dam na televizoru prednost vytvarne vyrazne hezci hd hre pred osklivou full hd hrou, pokud to ostatni bude stejne, co ty? Preferujes obsah nebo formu? Budes radsi hrat osklivou hru s vedomim, ze ma ale vyssi rozliseni, ktere je u tv stejne bezvyznamne?
  • Velmi slabe, evidentne nemate zadne presvedcive argumenty. Zbytecne se zesmesnujete snahou popirat skutecny stav veci. Je mi lito panove, ale to neuhadate. Predlozil jsem jasny dukaz, ze HD obraz nemusi byt zubaty a tudiz zuby v obraze nejsou duvodem, proc zvysovat rozliseni ani to neni duvod, proc by HD obraz mel byt nedostatecny, pro televizory je dostatecny az az. A strejdu google navstiv sam, abys to pochopil.
  • Mozna jsi to nepochopil, ale bavime se o pc herni platforme. Co se tyce hw, ten maji pc a konzole podobny. Emulatory jsou nelegalni a hacknuta konzole je take otevrena. Modu mame hodne, ale nejprodavanejsich her se, priznacne, netykaji.
  • Zaprve ti tim ukazuji, ze to neni nijak zvlast silne zadana vlastnost, kdyz nejprodavanejsi hry to neumoznuji. Za druhe ti tim ukazuji, ze to neni vlastnost platformy, ale samotneho software a urcite vis, ze i na konzoli jsou hry se sdilenym uzivatelskym obsahem. PC platforma se vydala na cestu uzavreni spolu se steamem a cim vic her je zavislych }a steamu, tám je uzavrenejsi. Je to proces, ktery stale postupuje. A jsem rad,ze konzolovi hraci dokazali v pripade XBoxu rict ne necemu, cemu pc hraci uz dávno podlehaj - online kontrole.
  • Sam sobe odporujes, ekonomicky potencial konzoli je obrovsky. Proto je vyvojari preferuji. A konzole maji silny ekonomácky potencial proto, ze je silne preferuji platici hraci. A muzes premyslet nad tim, proc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit