Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To neni preferovany format obrazu ten je 16:9, nebo byl 21:9. 16:10 maji (meli) nektere starsi LCD a vyhra to rozhodne nebyl, jak by se nekdo mohl domnivat. *4*
  • supr ze to neumí ani 16:10, leda s pruhama nahore a dole
  • MrSanta
    Aha, jsem to nějako pochopil opačně jako rejp. Tak to se omlouvám *4*
  • smejki
    next next gen - 640*480, 60fps!
    ne vážně. někdo se může vymlouvat na laciný raný porty, na starý enginy a na to, že mu to vlastně nevadí, ale jestliže tu tahle generace bude dalších 8-10 let, tak si představte, jak v roce 2023 čtete "Vývojáři Halo 7 hlásí: 'Podařilo se nám dosáhnout téměř 100% stabilních 30fps při 720p.'"
  • Ne děkuji. Počítač za 30k, který rozjede hry ve 4k na "slušných" 30-40 fps nechci. Já se spokojím s 900-1080p:-)
  • BookerDeWitt
    Právě proto jsem schválně napsal "nazývána", protože tihle jedinci jsou nejvíc slyšet, i když komunitě jako takové dělají jen ostudu. Já respektuji když někdo zvolí/upřednostňuje jen jednu platformu, tak proč to nedělají i oni? Asi proto, že mají očividně nějaký komplex, kterého se zbavují tímhle ubohým způsobem...
  • Vzhledem k tomu, kolik stojí UHD televizory, si myslím, že cokoliv v 1080p je OK.
  • Styx
    Válet na gauči se můžeš u jakékoliv platformy a nějak nechápu co má společného rozlišení s úrovní detailů .
  • Škoda že tu kupa lidem stále nedochází že ta krabička k Tv stojí pouze 10 000,- co by jste jako chteli... 1080p je na velke ledce kolikrat hezci nez na ultra nastaveni battlefiled 4 (testovano).. na 24" lcd a hlavne to leharo v gauci :-) uz se na ps4 mooc tesim jasna koupe
  • Jack1947
    Presne a kdo si hraje ten nezlobi, coz se o techto mamlasich rict neda... prskaj na konzole jak muzou ale kdyby mohli taky by si zahraly. *2*
  • MrSanta
    Proč ten zbytečný rejp do PCčkárů? Já do kategorie PC hráče patřím, ale kdo si na čem hraje je mi jedno. Hlavně když si hraje *1*
  • walltar
    A já hraju někdy i ve 5760*1200. A už se třesu na 4k. Ale tak ono těch 1080p (720p) stačí ... kdyžtak se to dopočítá a nikdo to určitě nepozná.
  • BookerDeWitt
    Smutné je, že jistá skupina, většinou nazývána PCčkáři, musí ke každému článku o konzoli vyka*at svůj slovní průjem, aby se tak vzájemně přesvědčili, že jejich hračka je lepší. Když vám konzole přijdou tak směšné, proč se vůbec obtěžujete zde o nich cokoliv psát? Bojujete snad za nějaký hráčský kodex nebo se snažíte spasit herní scénu svými radami? Jestli v tom spíš nebude něco jiného, nějaký druh závisti...
  • Jack1947
    No jo, no tak to jeste nemeli uplne osefovane, ten "hrozne velkej" update je priserne neprijemnej. *15* More hate.
  • C-BEAM
    tak keď sme už u toho tak v rozlišení 1600x1200, čo je skoro to isté 1080p som hrával pred 12 rokmi Quake 3 *1*
  • A to se tím jako chlubíš?
  • A co je na tom smutného?
  • Nie, radšej PC...
  • *kdy PC míří..
  • ve chvíli PC míří na 4K tak konzolisti stojí fronty na "nextgen" 1080p..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit