Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak procetl jsem si celou diskuzi a rekl bych to takhle. Ezio je 15.st a zacatek 16.st takze jeste je za co hrat. Vzhledem k tomu ze Desmond ma v DNA pamet Ezia tak to znamena ze Ezio je jeho prapraprapra...deda-minimalne 4 osobnosti tam budou. Jen otazka kolik z nich jsou Assassini takze muzete ocekvat 4 assassiny ale klidne jen jednoho. A ohledne enginu: myslim ze se nemusi menit ale AI by chtelo dodelat a opravit bugy.
    BTW: tohle je muj prvni prispevek tady a mozna melu naprosty...
    • Podle mě žádný ... nemeleš, protože s tebou souhlasím. A je fakt, že ten engine je v dnešní době dostačující, s novým CoJ Cartel se to po grafické stránce nedá srovnávat, tamten engine vypadá o dost hůř, ale myslím že to taky bude dobrá hra od UBI.
  • Ezia zabít nemůžou, z důvodu, že pokud by žemřel tak vzpomínky na jeho smrt by nemohli přejít do další generace, leda že by jsme se jeho popravy zúčastnily nepřímo v nějaké té ženě ;-)
    • To je to pravidlo Animu, ktery clanek zminuje? Ze se daji extrahovat jen ty vzpominky, ktery v sobe nosil v dobe poceti potomka?
      Nebo o co jde?
      • jde o to že že animus vlastně čte DNA jako by to byla kniha (je to hovadina ale ted to napíšu tak jak to funguje ve hře) takže sledujeme Ezia a v momentě když bude s nějakou spát a ona otěhotní tak už animus nebude sledovat Ezia ale jeho syna který se ještě nenarodil takže by sme vlastně 9 měsíců sledovali co se dělo jeho matce jako to bylo v AC 2 ve vzpomínce na ALtaira tam se taky vyspal (nevim jak se jmenovala) a on skočil z věžě ale kamera zůstala s matkou, takže ano můžou zabít Ezia na koncia to stylem: Ezio se vyspí s nějakou a my už nebdueme hrát za něj ale za ní a uvidíme jak Ezia zabijí nějakej teplářskej bad-ass a my jentak tak unikáme před jeho vojaky ....bummm zamívačka a dvacetinminutové titulky co se nedaj urychlit *1*
        • sakra chlape ty bys mel pred svoje nazory davat pozor spoiler *1*
  • Amylee.Anderson
    Dokud je ta hra tak výborná, jako teď, tak ať vyjde klidně ještě 10 dalších dílů...
    • Rorschah
      výborná? každý díl je akorát o tom, mačkat určitou klávesu abych nespad ze střechy (pro rýpaly - řečeno zjednodušeně a s nadsázkou). příběh je sice fajn, ale samotná hra je korunovaná NUDA.
    • Hra je sice výborná ale ty obleky jsou strašně přeplácaný, pokud to takhle pujde dál za cvilku se Assasin nepostaví...
    • tenced
      pod to se podepisu !
  • Výborná herní série, koupil jsem si všechny 3 díly a půjdu i do dalšího. Kvalitu si to drží velkou a Brotherhood mi příjde jako plnohodnotná hra než jako datadisk, je tam mnoho nových věcí od 2. Je to pecka a šperkujou to a proto myslím, že kvalitu si hra udrží a podpořím ji svejma prachama. A nikdo nikoho nenutí si hru kupovat. S Uncharted mé nejoblíbenější herní série
  • Já jsem za každý Assassin's Creed rád. Pro mě to je jedna z nejzábavnějších her současnosti.
  • uf už jsem se bál ze moje třetí nebo druhá nejoblíbenější herní serie skončí
  • Jazz
    Můžu se zeptat, kdo si proboha myslel, že se ukončí Desmond ?
  • Len by som chcel podoknut, ze ezio by mal prezit..teda prezit do bodu ked uvidim ako pocne dalsieho potomka. Predsa len cela ta pamat je ulozena v dna ktora sa musi posunut dalej. Rovnako ako sme v dvojke hrali chvilu za altaira a videl ak on na vezi predal svoju dna dalej a o altairovej pamaty dalej nevieme. Aj ked v clanku pisete o pravidlach animusu neviem ci myslite prave toto preto som to chcel zo svojho pohladu objasnit. Ja viem ze je to len hra a cele je to nezmyslel ale preco by sa stym v dvojke tolko trapili keby sa teraz nato vykaslali a my by sme videli ako ezio umre a zrazu ma dakeho 16rocne potomka o ktormo nikto nevedel a este by mal spomienky na otcovu smrt. To hadam nespravia:)
    • ales.smutny
      Tak třeba, během jedné z občasných návštev v *kchm kchm*, podniku pro osamělé zabijáky došlo k vzniku oplodněné zygoty a... nu, to je divoká spekulace...ale antikoncepce v dané době...;)

Nicméně uvidíme, Revelations umožní sledovat Altaira i jinak, než pomocí Animu, takže by asi nebyl problém vymyslet další "systém".
  • No a to bylo řeší, že je příběh rozplánovaná trilogie. Teď již máme potvrzeno minimálně 5 dílů (pokud nepočítám spinoffy na menší platformy apod). Nakonec to dopadne jako HL nebo Lost... pořád budou hráče držet pomocí cliffhangerů a pak se ukáže, že vlastně ani sami neví kam to směřovalo a konec bude totální fraška. Docela mě zklamaly. Doufal jsem že aspoň tenhle díl uzavře příběh. Tak teď jen doufat, že takhle nezmrší Mass Effect :-/
    • Jazz
      Ať ho zmršej, alespoň se ta sra*ka Mass Defektská nebude hrát *1*
  • Assassins Creed už vychází častěji jak Call of Duty, jen na PC budou tento rok 2 díly........takže jsem rozhodně nečekal, že něco skončí, dokud budou prodeje bude i Assassins Creed, klidně se můžeme dočkat 10+ her.
    • A prdlajs ... vyjde to možná někde v prosinci a to je už konec roku. Navíc Call of Duty neumí ani vydat kvalitní díl .. a to Assassins Creed zatím umí ... až nebudou tak něco říkej .. (piš)
    • A bude vadit, že těch her bude tolik? Jestli si to zachová kvalitu tak ať jich je klidně hodně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit