Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • osobne mi nevadí že bude vydávaný ako call of duty... len aby si zachoval kvalitu a istý progress ... čo ma serie je cena... nehodlám vyhadzovať dalších 50 € na exkluzivku...
  • montatatana
    Doufal jsem, ze konecne umre :)
  • jasně, že to žádnej příběh neukončí. To ani třetí Crysis (ten byl původně zamýšlen jako trilogie). Chtějí z nás vytřískat, co nejvíc peněz...
    • :D a ty si to musíš kupovat ? :D
      • Asi si to nejuvědomuješ, ale nejde jenom o peníze. Místo těchhle dementních pokračování mohla vziknout hora dalších kvalitních a lepších titulů...
  • Ale no tak proč vlastně neudělat ještě pátej díl na stejnym enginu. Když to tak sype ne?

A třeba by mohla obživnout ta ženská jako e se to někomu zdálo. Nejlíp třeba Shephardovy z Mass Efekctu, aby se ty série mohli propojit *11* *11*
    • proč ste všichni udělaný z enginu?? například u téhle hry je podlemě hlavní hratelnost nee jak se leskne zem nebo jestli de kamenem rozbít okno...
      • engine není jenom o grafice.. A vidíš třeba to kamenem rozbít okno. je to samozřejmě blbost, ale i tohle by byl nový herní prvek. Třeba rozbiju z venku okno > stráž vevnitř se jde podívat kdo to hodil a šup můžu sejmout cíl. Tohle je příklad co by třeba mohl přinést nový engine.
        • Hmmm, nápad je to dobrý. Doufám, že na podobé věci nebude třeba nový engine. A pokud ano, potěš koště co nás čeká dál...
    • Todle by měl být poslední díl na tomto enginu ... tak uvidím jak to dodrží .. navíc není stále nejhorší .. nemám zase chuť si stále každý rok kupovat novou grafiku atd...
      • jo věříš tomu? Neříkali před pár týdny že ukončí celý příběh a pak se začne nanovo. Fakt jim věříš?

Po hw stránce to sice benefit je ale novej engine může přinést nové mechanizmy a fíčury.
        • Jazz
          *1* *1* Počkej, ty sis myslel, že ukončí Desmonda ? *1* *1*
          Tak to konec... Zůstane asi rozdělanej příběh a přepneme se na jinej ne ? Wake up!
          • při vývoji Brotherhood se kasali, že tohle ukončí Eziův příběh a soustředí se jenom na trojku. A když si člověk zahraje Brotherhood, tak ta hra má k tomu našlápnuto.
        • A kde jsi vzal že to má být konec ? to byly pouze spekulace ... až teď víme od nich jak to půjde dál ..
  • Vazne? Lebo nevedel som...
  • cha, prej příběh, o co v té hře vůbec jde? nikdy jsem to nepochopil a to jsem všechny díly už dohrál dvakrát *1* pořád se tam zabíjejí zástupy strašně důležitých lidí, ale proč? vždyť se tam nic nemění, žádný zvrat, takhle to může pokračovat donekonečna...
    • Totiž ono je potřeba se soustředit i na jiné věci, než je vraždění. Pozadí a příběh AC je možná svým způsobem praštěný a over-the-top, ale dává smysl a jde dost do hloubky. Tedy zejména v AC2.
  • Lidi. Vždyť tu máte další nekonečnou ságu... Sem nic jiného ani nečekal. Podle mě to dojde až tak daleko, že z toho udělaj "mirors edge" (i v čase)
  • SA-reg
    Začínají dobře... no, uvidíme kde skončí a jak moc velký AC ovce se zvás stanou...
    • už jsem si říkal že abys ty tady nezačal trollit *8*
      • SA-reg
        Tohle není žádný troll. Chodíš moc na 4chan, když ve všem vidíš trolling, propláchni si hlavu na sluníčku.

Konstatoval jsem toto: zatím budiž, je to dobrá série, sice jsou si díly dost podobný a za plnou cenu, ale příběh Vás u toho drží a stejně spoustu lidí pirátí, takže to mají zadara...
        Ale chcu vidět, jak se to vyvine. Jestli bude placená online služba, jestli budou předražený DLC, jestli budou díly pořád stejný.

Ubi zouší, co všechno hráči sežerou a zatím papáte pěkně... aby se vám časem neudělalo špatně.
        • Jo - to ja to od dvojky papam i beze zmen. Ta hra je totiz moc dobra.

Ty snad nemas nejakou oblibenou serii, ktera ti proste sedi tak jak je?

Urcite jo. A i kdyby ne, tak si muzes odpustit tenhle (velice oblibenej) povyseneckej pristup.
          • SA-reg
            Mám a plno, ale žádná nevychází kažoročně jak na drátkách...

Povyšeneckej přístup? Řekl bych spíš skepticismus...

Taky jsem si koupil AC:B, kv§li multiplayeru... no vidíš, asi bych měl přeinstalovat.
            • Psychotic
              Každý "papá", co ho baví. :-)
              Jsem zvědav, jestli budeš u Heart of the Swarm taky nadávat, že lidi kupujou stejnou hru třikrát.
            • No kdyz pises veci jako "hráči sežerou" a "papáte pěkně", tak to dost povysenecky zni.

Jinak mezi jednickou a dvojkou byl odstup celkem primerenej. Ted ke dvojce po roce vychazeji tyhle "datadisky". Za plnohodnotnou trojku to neoznacujou ani sami v Ubi. A vydavat to takhle rychle zvladaj jen diky praci mnoha stovek lidi - o tom se tu nekdy taky psalo. Praci s tim maji ohromnou - urcite to nejsou horkou jehlou spichnuty odrezky...
              Vlastne mi to nejvic pripomina GTA III a pak Vice City a San Andreas. "Datadisky", ktery svoji velikosti puvodni hru prekonaj, a navic pridaj novy prvky.
              Kdyz se mi puvodni hra libila, rad si je tim padem koupim i za plnou cenu - zabavy je to minimalne stejne...
  • Zajímalo by mě, co tam chtějí pořád dávat. Asi to musí být dobrá recyklace. Vždyť už AC2 byl po několika hodinách dost velká nuda. Prostředí je hezké, města detailní, to ano, ale úkoly a hratelnost dosti stereotypní. Navíc to "sci-fi" pojetí mi nepřijde příliš vhodné, lepší by bylo, kdyby hra byla koncipována jako historická akční hra, bez Animů a podobných věcí.
  • A copak nevznikla ? jsem slepý nebo co pak se ti nelíbilo ? ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit