Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odpověd trabantu .. omlouvám se že to není přímo překlep ...
  • Jedna z nejpovedenějších herních serii vůbec myslím. Jestli si bude herní kvalitu držet pořád. Klidně ať si dělají pokračování do aleluja. Jen nevím proč se mi zdá že Brotherhood, trošku příběhově slabý, kupodivu mi to nevadilo podle mě tomu ublížilo záměr hraní více hráčů. No a mě příjde nápad z Animusem a Desmondem skvělý. Jak by vysvětlili že v AC je Altair a pak najdenou bym AC2 a hele nový hrdina Ezio. Bůh ví jako slátaninu by vymysleli podle mě ta scifi linka je nutné zlo. Konc stejně bude scifi, a kdo ví třeba nás příjemě překvapí a když né. Ještě bude her.
    • Podle me je tam ten scifi prvek dobre udelanej. Nejdriv jsem zacal dvojkou a brotherhoodama a to jsem uplne nechapal jak co proc atd. Pak sem skocil na jednicku a tam to vsechno bylo perfektne vysvetleny. Bohuzel jednicka me vubec nechytla takze jsem to v damasku vypnul a uz nezapnul. Ale hlavni je ze mi z toho zustalo to vysvetleni. A nebyt toho by me to mozna tolik ani nechytlo kdyby tam nebyly ty scifi prvky dodelavaj tomu atmosferu. Je to muj osobni nazor a rozhodne se ho vzdam pokud mi date naky logicky vysvetleni proc to tomu vadi :)
      • Podle mě taky vymysleli to dobře klici šikovní XD *1*
  • Dúfal som, že už tú príbehovú bublinu uzavrú.....achhhhhhh
  • Osobně mám Desmonda hrozně rád. V absolutně stereotypní jedničce sice kdovíjak nezářil, ale čas od ćasu alespoň hodil nějakou hlášku do placu a trochu mě při tom hraní vzbudil, a ve dvojce je to už jen lepš a lepší. Osobně bych si moc rád střihnul AC v současnosti, třeba právě za Desmonda, parkour v moderním velkoměstě, s fungující dopravou atd.
    • to doufam ne, to by bylo GTA... ikdyz obavam se ze trojka bude v soucasnosti :( Pribeh me taky bavi a zajima ale hral jsem to hlavne kvuli realnym historickym faktum a perfektne vytvorenym stredovekym mestum se skvelou atmosferou. Kde jinde jste se mohli projit po Benatkach v 15. stoleti? ...takze doufam ze to zas zasadi nekam do historie. Jediny co bych skousnul je, ze by Desmond cestoval po svete...Jestli by to hodili treba do New Yorku v soucasnosti, tak jsou u me mrtvi *1*
      • posila
        Pokud by z mrakodrapu trcely tramy a byly mezi nimi zavesene draty, po kterych by se dalo prejit ze strechy na strechu, tak proc ne ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit