-
nejlepsi su taky co to nehrali ale reci maju jak koza bobku. Ridit se podle cisla je neobjektivne a detske. Ja urcite verim tomu ze tento AC je ovela lepsi jak unity, ma svoje kvality ale stale to nie je co to byvalo, mozno je to fajn ,ale nech je kazdy diel akokolvek dobry, je to uz otrepané.
A smutny ci nesmutny ,je to len nazor ,kazdemu hra sedi inak. Alebo nadalej nadavajte jak je games.cz na tri pi*e -
Lidi dávaj furt dohromady CoD a AC, ale jedna hra je především o MP a druhá o SP že *4*
-
-
hmm, ale obě jsou šíleně milky milky milky, který ovečky kupujou, kupoujou a kupujou, i když dostanou jen recyklovaně obsah z minulých dílů.
A prosím pěkně. Nesrovnávejte nesrovnatelné. Witcher 3 porovnat zrovna s AC je trestuhodné. To je nebe a dudy a né Šimon a Matouš.Tenhle $$$ paskvil, co si hraje na AAA hru nesahá Geraltovi ani po kotníky. CDP ví, že dělat každý rok stejnou hru v jiných lokacích by jejich značku degradovalo = vyhořelo. -
-
Pro fanboye AC a dalších dojáren - já dostávat zaklínače každý rok za přemrštěnou cenu, s neúnosnými bugy, s mikrotransakcemi a s minimální (nebo žádnou) inovací, taky ho nebudu kupovat. Ale jak jsem už zmínil, CDP tohle nemá zapotřebí. Doposud mají prostě jinou než dojící business politiku a já jím za to fandím.
-
-
paralela není v hernich modech ale v tom ze to vychazi kazdej rok a je to porad to samy dokola a lidi jim to porad dokola hromadne kupuji. Oboji jsou jen dojička na peníze, za rok proste kvalitni AAA hru neudelas.
-
-
Ale oni to nedělají rok *15* těch studií je víc, si něco zjisti než začneš plácat *15*
-
-
Sorry ale o serii AC si nic zjišťovat nechci a nebudu. Cekam na chytraky jako ty kteří me pouci. A jo rad placam na adresu tehle ptakoviny:)
-
-
Ok si hlupák zůstaň hlupákem.
-
-
A co bys jako chtěl. Ja se omlouvam ale ja tuhle serii beru jako takovy herni vtip a nejsem schopen na jeji ukor seriozne diskutovat, bych se pak musel sam před sebou stydet:)
-
Nic víc konec hmm njn co po tobě taky chtít *15*
-
napodobne..ma poklona
-
-
-
-
-
-
Nekritizuju recenzi nebo verdikt nebo něco, ale napsat, že boduje návratem ke kořenům, od kterých se AC nikdy nevzdálila (možná kromě lodí ve 4ce), za což běžně sklízí kritiku, je dost legrační xD
-
To už si opravdu děláte srandu s tím hodnocením opravdu jenom trosky můžou dát tomuhle pakvilu 8/10 *7* .
-
recneze dlouha jak tyden před výplatou, osmička jak vysita, vysel 27 dil serie AC, svete zbor se *7*
A ceka nas za par dnu repete, vychazi 27 dil serie CoD *7*
Ubi se toho neboji seka to jak bata cvicky, nekdy i dva dily za rok, peníze tecou proudem, telatka kupuji, na svete je krasne a nic se nedeje:) -
-
Představ si, že AC si kupují dokola pouze ti hráči, které hra baví. Nevede je k tomu spektrální Hitler ani otrava vodovodu.
-
-
však ja vim, a stadecko je pocetne, lidem staci ke stesti malo, třeba novy dil AC:)
-
-
-
Prokreslený charaktery?! To je jako vtip?! Jacob je jedna z nejubožejších postav, kterou jsem kdy ve hrách viděl a hlavně slyšel mluvit. Nemá naprosto žádnou logickou motivaci k těm hov*ům, který v rámci příběhu dělá a jako postava je napsaný zoufale. Evie je na tom o něco lépe, ale pořád to nestačí ani na průměr. Od člověka, který se mohutně, nejen v recenzích, vysmívá jiným tripleA hrám pro jejich hloupost, bych čekal trochu odlišný názor. Nic proti názoru, ale generický obsah a tuna chyb mi teda nepřijde jako materiál pro pozitivně laděnou recenzi. Aneb pozér Smutný opět zasahuje...
-
-
Souhlas, hlavne ez Smutny kritizoval Zaklinace *1* Ja sem jeste snad nehral hru od Ubi ktera by mela zajimave pribeh, kdyz nepocitam AC 2.
-
-
Musíš koukat po menších věcech. I Ubi občas dělá dobrý hry a příběhy. Viz Valiant hearts, Child of Light, Raman Legends, Anno...
-
-
Dělá... Ale ten průs*r jménem AC se každým rokem prohlubuje. Navíc POŘÁDNĚ nezohlednit v recenzi tu hromadu všemožných bugů...
-
-
Přesně proto jsem s AC po Revelations sekl a dál hraju jen ty jejich menší projekty, který pro mne kolikrát AC vesele trumfnou..
-
-
Anno serii a další bych moc UBI nepripisoval. Za Anno stoji Blue Byte, sice patri ted k Ubi ale každý jinak vi co jsou zac :)
-
-
-
-
Hrozně mě baví zdejší hardcore jádro, pro které je každá áčková hra odpad, protože skutečné hry musí být pro hráče brutální výzvou. Každá AAA hra je nedodělek, podvod, korporátní spiknutí a krádež.
-
-
Bohužel to zdejší tvrdé jádro si tady vybudovala zdejší redakce. Která svým pseudointelektualním přístupem ála rockpapershotgun (ti to ale dělají správné), naučila svou komunitu milovat jen indie a Hardcore hry... To že se přístup redakce změnil (s nekonečným hatem to totiž nikdy daleko nedotahnete) neznamená, že se změní i čtenáři.
-
-
Rozumím, každá indie pixel-art simulace růstu spinálního emangioblastomu, je ZAJÍMAVÁ a BOŽÍ.
-
-
hra by měla být hlavně inteligentní a zábavná. Asasína jsem žádného nehrál, ale podle gameplayí to vypadá jako docela tuctová konzolová akční hra - spousta nelogického skákání po střechách a ze střech, splhání po laně, naprosto prkenné a nereálné souboje. Nějak mě to ani neláká.
-
-
Je to hra na asasína, hopsání po střechách je v rámci jejího designu stejně logické, jako pinkání páčkou v Pong. Souboje nemají být reálné, nejedná se o simulátor šermu. Ta hra má nevídané produkční kvality a jenom ignorant ten fakt neustále ignoruje.
-
-
Ty kvality jsou spíše neviditelné, tedy dle mého ubohého soudu, ale budiž :)
-
Skoky z 20ti metru do kupky sena jsou zcela jiste logicke. Nebo me rozesmálo když mi hra radila ze se muzu strazim stratit v davu lidi. Vsunul sem se mezi nejaky dve stary cinanky a hle straze me ztratily, rozumíte splynul jsme v davu DVOU cinanek, a vlastne ono to je tak trochu jedno..cela ta hra je nejaka virtualni realita a podhoubi pribehu ma cosi spolecneho se skvrnama na slunci--pak jsem to odinstaloval, preci jen debila ze sebe delat nenecham:) Ale když to nekomu nevadi..
-
-
-
-
Zatím nespravedlivější recenze na českých webech.
-
další ass-ass-in ptákovina na světě. I když je to stará kráva, tak se dá pořád dojit.
-
-
A mohl bys nam sdelit v cem ze je to presne ptakovina?
-
-
Query: This "meatbag" is an incoherent babble of useless information. Can I shoot him?
-
-
Ty seš tež kus ptaka
-
-
-
-
Přemýšlím, jestli vůbec začít číst komenty k této recenzi, ale horší, než u jiné zdejší recenze to snad nebude *1*
-
-
Ideálně celou hru
-