Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupil jsem akci 3 na PS4ku - a Black Flag povazuju i po tech letech za jednu z nejzabavnejsich a nejdobroduznejsich her vubec.Syndicate za krasne udelany, obrovsky rozsahly na postavach udelany pribeh..a mezitim Unity za velky (predevsim technicky) fail,,nechapu co se tehdy stalo
  • Ahoj, vím, že to sem možná nepatří, ale mám problém s touto hrou. Před cca 3 měsíci jsem jí hrál úplně v pohodě a skoro naplno a když jsem si jí chtěl zahrát včera, tak se mi úplně seká a v nastavení jsem zjistil, že si to bere grafiku Intel(R) HD Graphics 4600 a né tu Nvidia Gforce GTX960M. Zkoušel jsem snad skoro všechno, ale nikde to změnit nejde, prosím poraďte. Díky
  • Jak toto mohlo dostat tak vysoké hodnocení?!? Čistě náhodou jsem se k Syndicate dostal díky příznivé bazarové ceně a říkám si, zkusím to po letech.. Po pár hodinách hraní jsem si oddychl. Ještě, že jsi za to nedal plnou palbu!
    Naposledy jsem totiž hrál Brotherhood, resp. Revelations (ten mě přestal v půlce bavit), a víceméně si ho i přes chybky užil. Uplynulu snad milion let a tento titul má snad úplně stejné problémy! Tam kde Geralt nebo Bruce Wayne ladně překážku přeskočí, zabijáčtí troubové v této hře se o ni zaseknou. Vůbec pohyb po městě je tak debilní, že to bije do očí Hlavně, že byl obšlehnut hák z Batmana. Vůbec, to co před už hodně lety šlo přehlédnout, tak dnes už fakt ne. Ta hra je úplně stejná, se stejnými chybami, které sakra otravují plynulou hratelnost, jen se odehrává v jiných kulisách. Navíc je děsně monotónní a obsahuje MIKTROSTRANSAKCE.. jasně ubisoft, ale to jako fakt dostane 8/10? Hru hraji na PS4, recenzovaná verze prý ze stejné platformy... Hráli jsme stejný titul nebo je toto špatný vtip?
    Abych nebyl úplně negativní, dnes jsem se zasmál a pořádně. Následoval facepalm. Příběhová mise, kdy jsem měl pronásledovat zlodějku. Dámu v typických viktoriánských šatech. Takové ty objemné, ve kterých se sotva chodí. Za frajerkou se prášilo tak, jak snad ani za ptákem uličníkem ne. A borec asasín s ní měl co dělat, aby ji doběhl.... Co dodat, tahle hra za 5 stováku z bazáče, proč ne.
  • Zatim asi nejhorší díl AC, konec totálně trapnej s tim přepínáním osob, a pak ta ukázka na konci... totální úpadek.. zlatý unity :(
  • dobrý den,
    Myslíte že mi půjde assassins creed syndicate na MSI ex627 ????
    dekuji
  • Nemozem dohladat nejake video ako mi to priblizne pojde. Nieje to ani na notebookcheck s NV gtx770m,hra je este cerstva.
    Dam to aspon na medium vo full HD?
  • Nezlob se, ale ten článek připomíná spíš popis hry než recenzi.
  • Útočia po jednom? Nehral si omylom nejaký diel z AC série? Lebo či už v Zaklínačovi 1/2/3, všade ak je niekoľko nepriateľov okolo teba, tak v podstate všetci idú po tebe a nečakajú nato, ako im zabiješ ich kamaráti a namiesto neho zase iba jeden nepriateľ nabehne.. vlci, topivci, pavúky, rytieri, atď. všetci v podstate idú v skupinách na teba a zo všetkých smerov.. ľudskí trochu menej idiotským štýlom, lebo ani v skutočných súbojoch nikdy nešli všetci rytieri na jedného nepriateľa, ale dajme tomu, dvaja-traja a ostatní v podstate čakali čo sa stane, či im treba pomôcť, či ich treba istiť, ale zase isto nie ako v AC hrách, kde čakali všetci na jedného ako si poradí v súboji :).. Zaklínač 3 nemá extra super AI, ale oveľa lepšiu ako v iných moderných RPGčkach a nielen v nich..
  • to že se mu líbil příběh trojky více než dvojky nevypovídá o tom, že není fanoušek série
  • Vcelku trefná recenze je na bonuswebu (65% ještě dobrých myslím) *3*
  • No ohledne toho vykonneho pc nevim. Hraju to na low na HD 7770 8gb ram a AMD Phenom II x4 965 kolem 45 fps
  • Rekt :)
  • mmt ze skyrimu byli vsici hura ve sve dobe,a hrali to i ti co rpg nehraji...ale na to se zapomina rychle a nikdo se ktomu neprihlasi uz :) stvalo me na nem hafo veci ale delat s odstupem casu ze ja nic nebo se hlasit na hlas ze ja to rikal to nebudu urco...
  • A kcemu znovuhratelnost chlapce ? ja tam mam 137 h a k nekterym akcim se jeste budu vracet a az skocim s obema DLC budu bohate pres 200h...nekde se psalo tohle je hra kterou dojedete nekolikrat ? zeptal bych se dal, ale nechcu se dockat odpovedi ze prece COD nebo Diablo hrajes stale dokola :)

    Mas tam 100h ? Zakze si to nedohral anebo si nevidel podstatne velkou cast hry. Treba Skellige stalo za to, jen tam urves 30h+ Ja toho vynechal dosti a prece jenom jen 137h

    Me pribeh bavil do konce...ale to je subjektivni nema se smysl hadat.

    Radius nepratel ? Takze by se ti libilo kdyby na zacatku hry na lvl 6 treba si omylem vyrusil naky survajz lvl 30 a to by te honilo po cele mape jak v Oblivionu ?
  • Tilwaen
    Hobit vyšel v jedné knize.
  • :-D :-D No jo dnešní hráči.......Jak mužeš někomu napsat to že jestli je MEGA fanoušek at si zahraje 1,2 ??? TVL kdyby byl MEGA fanoušek tak by určitě tu 1,2 hrál ne?? Jak muže být MEGA fanoušek když tu hru zná od 3 dílu? akorát Lže....Sem fanoušek Hobita začal sem hned 2 knížkou :-D :-D :-D
  • Jestli jsi mega fanoušek tak to si zahrej AC 1 a 2
  • Docela ti ta hra leží v žaludku, viď?
  • 250 odehraných hodin a stalo se mi to jen párkrát. Naopak se snažím jim vyhýbat jak to de, abych nemusel bojovat s víc jak 3mi najednou - stačí, že jdou po mně 2 s mečem a jeden mě ostřeluje lukem. O vlčích smečkách nemluvě, ty nabíhaj ze všech stran. V datadisku pak úplně nejhorší jsou pavoukovci, který přede mnou uskakují a útočí jen vechvíli, kdy mne zalepí do pavučiny. RPG nikdy neměly zrovna převratné AI, ale u zaklínače si nemohu stěžovat.
  • Zahrejte jako napřed kupte a dejte Ubisoftu peníze? Nebo jak jinak si to mám zahrát, aniž bych byl označen za piráta (a názor byl zneplatněn) nebo za někoho kdo určitě hrál jenom moc krátkou dobu a nemohl tomu přijít na chuť ?

    Takže zase nám tu někdo propaguje přístup "mluv výhradně pozitivně (to smíš i bez koupě) nebo kup abys směl kritizovat, nebo drž hubu".

    Jo, to je stav který mají velmi ráda PR oddělení velkých firem, ono to totiž navozuje tu správnou atmosféru, aby bylo možno maximalizovat prodeje výrobků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit