Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed Syndicate - technický test PC verze
26.11.2015 | Jan Olejník
150 příspěvků
-
Ja sem velmi spokojeny... hra jede krasne plynule, hned od dne vydani na nejvyssi detaily... ovsem chyba ktera me dost sejri, ze v nekterych lokacich, predevsim uvnitr budov (poprve jsem si toho vsimnul ve vile Edy Kenveje) pri zapnutem vyhlazovani (msaa 2x,4x,txaa 2x 4x) jsou na zdech bile čáry. S fxaa nebo vypnutem vyhlazovani je to v poho :-/.
-
-
to mas titana ve sli nebo co? nebo je pro tebe krasne plynule 30fps?
-
-
Ke konci hlavně před 8 sekvencí jsem se už fakt přemáhal, ze strachu osave jsem se snažil hrát co nejdéle nicméně kolem 15 hodin asi cca padlo.
Stala se ještě jedna docela zajímavá věc, Assassina jsem se asi poprvé docela přejedl. Ted to myslím tak že jako vážně ( to neberu v potaz několik random pádů). Jn jsem unavenej, z toho uch to se u hodně her nestává... aspon teda mně ne. Nevím, hrál jsem i některé postranní mise které byly celkem zábavné a neodváděli o přísně předskriptovaného příběhu.
Ještě ta 1světová no,ta má taky zajímavé mise tedy na to že to je základní hra tak od minule (Unity) je tam obsahu tedy přehršel. ( jo pravda jeden startovní update přidal nějaké to dlc ale i tak.)
TO mlácení ke konci už bylo hroozně mechanické a je to jak z FC4 skoro jestli příští díl bnude podobně přiblblý tak to potěš. Závěrečný boss spíš zklamal ... potenciál tu byl suma sumárům ještě na tu 8ičku dosáhnul ale do příště to chce od ubikrepu něco promyšlenějšího.
I když ty FPS a propady byly docela divné a spíš legrační, to jsem snad nezažil aby hra se vracela t plochy do hry atp...nebo 5minut byla ve stavu mrtvolné zámrazy..Ty fps tam lítali jak na běžícím páse... možná to bylo tím že jsem měl zaplé úplně všechno ( protože proč by ne že?).
Netěším se až hry budou chtít 12 a více gb hehe... to aby člověk koupil rovnou 32gb! ( i když to zas cenově nebude úplně to pravé...) -
Autor článku toho evidentně moc o výkonu neví, co je tohle za zcestnosti??!
"když přepnete na vysoce detailní stíny, sice ztratíte kolem pěti snímků za vteřinu"
FPS je 1/čas renderování. Je rozdíl příjdete o 5 FPS když jedete na 1000 FPS a když jedete 10 FPS! V prvním případě by výpočet stínů trval 0,005 ms a v druhém by trval 100 ms... taková věta prostě vůbec nic o výkonu neříká. -
Vůbec poprvé jsem si vyloženě užíval hrát za ženskou postavu, asi proto že Ac až na pár vyjímek moc tuhle možnost nenabídlo. To i přesto že více založená na stealth(!!!) a nemšla tak silné údery. Jacob taky nebyl zlý ale víc mně to nevím proč bavilo za Evie... Jacob měl zas dobrý smysl pro humor.
To že ty dovednosti se odemykali docela rychle a celkem bez námahy, je taky docela drobný detail. Vždyt je to jinak stále AC ne? nebo aspon se to inspirovalo Accčkem... aler jak jsem už psal příčtě to chce už něco jiného trochu je vidět ýe inovace Ubinoft umí ted aby je využil i.
"Technický test pc verze" ten nadpis je na vylámání zubů lol *7* Nestačilo by jen Test pc verze nebo Test HW ... -
-
Na vylámání zubů je spíše čtení tvých příspěvků.
-
-
Takže AC už se dnes hodnotí jen podle fps? A co ten hrozný klišoidní příběh a trapné postavy, opakující se úkoly a otřesný voiceacting? Když jsem slyšel poprvé Eve Frye tak jsem si chtěl uřezat a sníst uši. To je hrozné kam tahle série klesla po skvělých prvních dvou dílech.
-
-
První díl je nejhorší ze všech, s dvojkou už souhlasím
-
-
Graficky mi Syndicate přijde o hodně slabší než Unity. Není tedy divu, že tak dobře běhá i na plečkách.
-
-
Vnímám to úplně stejně. Unity mi přišlo naleštěnější, tedy vizuálně, nebavíme se o bugách a glitchích. Syndicate mi vizuálně připadá nemastnou neslanou trojku s nemastnym neslanym killdozerem Connorem. Plus k tomu ty doslova vylidněný ulice v
"Avšak rozdíl mezi nízkým a PCSS Ultra nastavením je masivních 24 fps, hlavně v hustě zalidněných oblastech." - to by mě zajímalo, kde se vlastně taková zalidněná oblast v AC:S nachází. Zřejmě někde mimo hratelnou mapu ;). -
-
-
AC je kokotina a vždycky bude. Kdo souhlasí ať dá like.
-
-
Je to tak. Skáčeš pořád do sena jak čuráčisko Pak pořád lezeš na věže a rozhlížíš se. Ach jo. Pořád to samé. Ovečky to ale budou pořád kupovat, neboj. Jim je to jedno. *7*
-
-
Chtěl bych se zeptat nějakého fanouška assasinů. Který z dílu je dobrý, chtěl bych mu dát ještě šanci. Hrál jsem kdysi jen první díl a druhý, který jsem dohrál jen z donucení.
Byl bych rád kdyby to bylo s příběhem který není navázaný na předešlé díly a hlavně aby byl dostupný na steamu, nechci instalovat soft od ubisoftu. -
-
Urcite by som skusil Unity, podla mojho nazoru to bol krok vpred ako pre mechaniky hry, aj free run a aj pribeh je v poho. Black Flag je tiez super, ale ked ta nebavilo moc AC2 tak neviem ci dokazes pri Black Flag vydrzat. A aj Syndicate je zatial v poho.
-
Za mě trilogie s Eziem, tzn. AC2, Brotherhood a Revelations. Dobře vykreslený a zajímavý postavy a příběh, v rámci herního světa samozřejmě, super. Pak už to šlo do pr ... Teda až na Syndicate, zdá se, že to možná bude zase po dlouhý době zajímavá hra se zajímavym příběhem a postavama.
Pokud tě ale dvojka neoslovila vůbec, tak jak tu ostatní píšou - Black Flag. I když teda s původním světem AC to má společnýho asi tolik jako brambory s hruškama, takže to taky vlastně neni validní odpověď na otázku "kterej AC je podle vás nejlepší", protože Black Flag je super hra z dílny Ubisoftu, co má podobnej název jako jistá herní série od Ubisoftu, využívá stejný herní mechaniky, ale tady veškerá spojitost s AC končí :). Ale jinak perfektně vykreslený postavy i příběh a plavení se po moři nečekaně zábavný. Prostředí bohužel nenahrává parkouru ve stylu AC, takže toho je tam hodně málo. Ale třeba v noci plavat k Man of War a ukrást ji apod., to mělo svoje kouzlo.
Ad "soft od Ubisoftu" - další Uplay hater a troufám si tvrdit, že další bez příčiny (Uplay mám nějaký 3 roky a pokud jde o výpadky, tak je to úplně na stejno se Steamem, žádnej rozdíl). Bohužel máš tu smůlu, už pěkných pár let pokud si koupíš hru od Ubisoftu, tak je úplně jedno kde ji koupíš a kde si ji nainstaluješ - Uplay mít musíš, protože v něm se ti aktivuje pak licence na tu nainstalovanou hru. -
-
Já nic proti softu od ubisoftu nemám, jen mě štve mít hry rozházené po různých clientech jako např mass effect, první dva díly na steamu a poslední na originu. Pak tu máš battle.net, gog apod. Ke GTA 5 zase potřebuješ rockstar club. Z toho důvodu jsem nechtěl do PC další kravinu. Už ten origin mě štve.
Mám to rozdělené na steam, kde mám většinu her, battle.net (všechny blizz hry) a GoG, kde si pořizuji staré srdcovky.
Jinak jak si popsal to black flag tak to bude asi pravděpodobně přesně to co hledám. Co jsem se koukal teď letmo na nějaké gameplaye, tak to vypadá velice dobře. Díky *3*
-
-
Teda zrovna dvojka je braný jako jeden z nej dílů, co tě na něm nebavilo?
-
-
Už je to pár let co jsem hrál, ale celkový příběh mě moc nenabudil, ze začátku jsem měl pocit, že bych měl plnit vše na 100%(což mám rád), procházel jsem vše, plnil vše, + sbíral vše, strašně rychle mě to omrzelo a chtěl jsem to co nejrychleji dohrát. Ještě ty mise v realitě byly totálně za trest. Prostředí se celkově moc neměnilo (snad jen co si vzpomínám jsem se dostal na venkov) a nebylo pro mě zajímavé.
A právě co jsem se teď koukal tak vyšlo strašně moc assasínů, takže ta hra má zřejmě úspěch. Ale jelikož jsem hrál pouze první dva díly, tak jsem v tom úplně ztracený.
-
-
Black Flag. Pokud tě nevytáčej lodě a mořeplavba.
-
-
To by neměl být problém. *3*
-
-
-
Povolejte hardwarového ranhojice, Kredo Wragovo zaseklo tomahawk do riti technomaniakum, krev a spousta hoven tece proudem, je třeba to zastavit *3*