-
myslím, že ta recenze vcelku jasně říká, že je to kvalitní hra, ale pro lepší herní zážitek bude rozumnější nějaký čas počkat, než to opatchujou, což by nemělo trvat dlouho.
-
To nás těší, ale tu není diskuze ke hře Middle Earth: Shadow of Mordor
-
mne mordor nebavi. Po deseti hodinach toho mam plny zuby. Samej skret furt dokola. Stve mne tam taky, ze jdu na jednoho bosse a najednou vyskoci dalsi tri. celkem bezne. Prostredi je taky takovy stejny
-
Já teda netuším, co tu všichni blbnete. Přijde mi, že i recenzent je nějak zaujatý. Hrál jsem všechny ACs. Všechny jsem dohrál a všechny mě moc bavily. Ve všech jsem nadával na ovládání a u všech jsem žasl z grafiky. Některý díly jsem hrál na kompu, některý na xboxu a Black flag a Unity na PS4. Nevím, co máte za herní stroje, že vám to tak škube, ale na PSku jsem si za cca 20-30 hodin hraní všiml asi 3x, že framerate padá (aly vždy jen na pár sekund). Příběh opět o ničem - upřímně si nevzpomenu na příběh žádného dílu, kromě pirátů a je mi to docela jedno. Nechápu, že to dostane takovéhle hodnocení.. Ta hra je nádherná a graficky nemá v tuto chvíli konkurenci. Úžasný světla, stíny, efekty. Hratelně taky pecka. Architektura neskutečná... To ještě nikdo nedokázal. Mno, každopádně zítra vychází na PS4 staro-nový GTAčko a to bude žrádlo, tak se tu vztekejte u svých pomalých PC sestav a místo HRANÍ zkoumejte, co kdo dělá špatně. Pááááá
-
Podle zdejší recenze mám tomu rozumět tak, že tato hra je totální výkal a mám si to teda radši upirátit?
-
https://www.youtube.com/watch?v=SgpzT5V5Mgs&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ
-
1 mě bavila jako normální hra, Eziova serie byla úžasná (Revelations sice nebylo nic extra ale celkově ty 3 díly byly dobrý), AC3 nejlepší díl, bylo tam přidáno hodně nových věcí + dobrá grafika a výborný téma celýho dílu, Black Flag o něco horší ale jinak super hratelnost, hlavní postavy taky super a nakonec Unity, hroznej propadák. Na to jak jsem se těšil na tu hru až si jí koupim tak mě to fakt moc zklamalo. Sice dobrá grafika, nový pohyby a hlavný postava taky pěkná ale na oplátku hrozný ovládání při skákání a nudnej příběh *10* *10*
-
Ucho by bylo skvělé přesvědčovací médium, tedy hra je špqatná ale on by vám řekl že není... že jde o výsledné "skre" a hlavně vysoké prodeje.
Tomu se říká "trot"lling na urovní smekám +1000kx1000 hlasů -
Black Flag byl absolutní výkal co se týká příběhu *9*
-
Dovol mi aby som poklakol pred tvojou neskutočnou schopnosťou porozumieť textu. Si fakt geniálny.
-
Jo sem to napsal blbe, myslel sem ze hratelnost je u AC Unity lepsi nez u WD.Ale co se tyka technicke stranky hry je horsi jako u WD.
-
No vidíš, tys viděl 10minutové video, kde bylo "snad 200 chyb", což je už z pricnipu hloupost, a já znám zase někoho, kdo si tu hru koupil, a nemá s ní prakticky žádné problémy a jede mu v pohodě. Ty na základě hejtů na internetu tvrdíš, že je hra brak plná chyb, jenže ty chyby se neprojevují každému, a zároveň vyšel v den vydání patch. Ale samozřejmě že nespokojení piráti budou na internetu vždy nejhlasitější. No a lidé, kteří nenávidí velké firmy jako Ubisoft pak už jen papouškujou stejné věci dokola. A je jedno, že ty patche už vyšly vlastně dva a třetí je na cestě... Pro všechny ty křiklouny to bude stále ta špatná hra od Ubisoftu plná chyb...
-
předtím jsi psal, že Ubisoft překonal sám sebe a WD a teď píšeš, že WD je daleko horší jak AC Unity. nejdřív si v tom tedy udělej jasno a pak o tom diskutuj...
-
Hrál sem všechny, a grafika, možnosti, prostředí, vše je úplně jinde oproti Black Flag, takže bohužél, jsou to crapy.
-
Je pravda, že se hra hodně často "seká" i na silném hardware, ale podle mě je Unity velmi dobrou hrou. Baví mě vyšetřování případů, a hlavní a vedlejší mise jsou taky pěkné. Dal bych 8/10. Hodnocení redakce nesdílím.
-
Mám jednu GTX 770 + i5 a jde mi to v pohodě na vysokých detailech, benchmark jsem nezkoušel, nebylo třeba. Nu, zkrátka, brácha se pochlubil a poskládal veledílo... Do PC a programování se nevyznám, nevím proč mně to jde, jiným ne. Já jsem spokojený a s tím souvisí i můj příspěvek do diskuze. Hádat se nemá cenu... zřejmě.
-
Já proti Ubisoftu nikdy nic neměl a dalo by se říct, že mi byl tehdy i sympatický, ale první moment přišel s příchodem AC 3. Nejenže ta hra nevypadala ani na vysoké detaily lépe než Revelation nebo Brotherhood a nepřišla s ničím jiným tak revolučním, abych pochopil ty zvýšené nároky, ale díky mé slabší sestavě to na nejnižší nastavení vypadalo i dost hůře, než předchozí díly.
U čtyřky už mi to bylo víceméně fuk, tam jsem kašlal na grafiku a hra mě bavila díky svým principům. Loď jsem vylepšoval, hledal poklady, občas něco ulovil nebo to ze srandy zkoušel. Prostě vydělával prachy, utrácel a plnil nepovinné věci. Ale i tak to nic nemění na tom, že byl docela dost náročný na to, že graficky to nebylo něco tak extra.
A sorry, ale u Unity, kde jsem po prvním dni od vydání viděl 10ti minutové video, kde bylo snad 200 chyb a propadající se frame, tak věřím, že hru vydali v katastrofální formě. Já doufám, že až si to koupím o dva roky později, tak to bude dobře hratelné, ale nic to nemění na faktu, že takhle by se hry vydávat neměly. -
Ano, to je tak, když má někdo 3x GTX 980 ve SLI spolu s i7-4790K na kdoví, kolika Ghz a strašně se diví, jaktože s tím mají ostatní problémy. Na svým 3-4 roky starým PC rozjedu Black Flag na max na 50+ FPS, Watch Dogs cca. na 40 a SoW jede skvěle, ale tahle sr@čka.... Divám se do středu města a mám 11 FPS. *16*
-
1 byla dobrá, 2 byla nejskvělejší, 3 dojeb, 4 ještě větší dojeb a k Unity řeknu jen. SEED PLS *3*
-
Dobře, možná jsem se špatně vyjádřil. Psal jsem, jak to funguje mně, svůj subjektivní názor, takže jsem měl asi napsal "na mém PC to fachá skvěle - takže pro mou sestavu to bude skvěle zoptimalizováno".
Jen aby to pochopil každý od 10 let starých dítěte až po starého dědulu...