-
Ta hra mě nezajímá, tak sem nic nenapíšu :-)
-
-
Ale to přece není žádná překážka. Tady nezajímá skoro nikoho, ale přesto jsme si přišli postěžovat - to je princip diskuze na Games.
-
-
Tak ona to byla narážka na většinu komentů tady vůbec, ne jennom u týhle recenze. Opravdu to někdy vypadá, že zdejší uživatelé jsou nejslabší ze třídy/party/rodiny a mají v sobě trochu toho cholerismu. A nemají ani třeba zvířátko na který by řvali, nebo věc co můžou rozbít. Nebo děti, moje teta si svoje problémy vybíí na dětech a řve na ně za to, že mu spadla ponožka vedle košíku na prádlo, nebo tak něco :-) . No a zdejší uživatelé prostě hatujou hru, která na ně první vybafne na monitoru, když otevřou games. I když ví že si jí nikdy nezahraou a ani je nezajímal vývoj ani nic. Jako já ua Assasin Creed, takže ke tématu opravdu nemám co napsat *13*
-
-
Ja mam doma papouska, sklipkana, psa a kocku.
-
-
no super...hlavne ze ne filcky a podobnou havet
-
-
nejde o to co pises, ale hlavne jde o to jestli mas addblock nebo ne, pokud ne pis jak ti hlava dovoli, pokud ano, mel by ses zamyslet jestli skutecne dane téma ma pro tebe smysl:)
-
-
A navíc jsem tu teprv druhej člověk co tady píše. Všechno ostatní je Veskoslav. :-)
-
-
Veskoslav podstupuje odvykačku. Doufám, že mu konečně ta 159 odvykačka vyjde...
-
-
-
-
Konstatovani faktu, ze tahle hra je crap neni stezovani.
-
-
-
cus hele hra se séka jak s... a to mam nadupanej c treba far cry 4 hraju na ultra a neseká se nevíte co sim
-
Black Flag byl asi jedinej a zárovň poslední úžasnej AC ever. RIP :(
-
-
AC 1, AC 2, AC:B,AC:R byly všechno super hry ! AC 4 je taky super, ale rozhodně ne jediná dobrá hra v sérii.
-
-
Hrál sem všechny, a grafika, možnosti, prostředí, vše je úplně jinde oproti Black Flag, takže bohužél, jsou to crapy.
-
všechno jsou to sračkyy pro fakany
-
-
Tak jeste je moznosr AC:Rogue, ktery navaze na Black Flag.
-
-
Vůbec se mě nelíbí pokrytectví zdejší redakce, loňská assassinská sraačka Black Flag hra roku a letos jedna z nejhorších AAA her. celí slavní assassíni jsou prohnilí už pěkně dlouho a je celkem jedno jestli jsou tam technické chyby nebo ne, ta hra je sračkoidní už několik let a doťed nechápu, jak může vzniknout simulátor vraha bez stealth prvků a Shadow of Mordor? Stejná krávovina jak AC, tupé, tupé a ještě jednou tupé, zlaté Battle for Middle- Earth...
-
No já nevím, jsem ve čtvrté sekvenci a zatím dost baví. Město krásné, hraje se to dobře, parádní grafika. Na mojí Gtx 660 to mám na high locknuto na 30 fps a pod 30 to nedropuje takže za mě spokojenost.
-
-
Někomu se to tady evidentně nelíbí *1*
Ale vzhledem k osazenstvu se není čemu divit. *3*
-
-
http://www.rouming.cz/upload/masterrace.jpg
-
Napíší to znova, nejlepší hra podzimu je bez konkurence The Evil Within, parádní vizulní stránka s hutnou atmosférou, hra není vůbec lehká a dost často dochází munice, není to natahovaná nuda jako Alien, nad příběhem se musí i přemýšlet a není to žádný datadisk prodávaný za plnou cenu jako většina podzimních her viz. CoD, Far Cry, AC apod...
-
-
GTA V? :)
-
-
GTA5 je hra lonskeho podzimu. *1*
-
-
Myslíš tu lacinou betaverzi na laciné stroje? *1*
-
-
taky si myslim že GTA 5 ještě nevyšlo krom té omezené osekané verze pro staré konzole
-
-
-
-
-
Zajímavý úvod v recenzi...hm zcela nový příběh? A to je jako jak možné? Hlavní příběh se táhne už od prvního dílu a vyvíjí se. Změny postav a informací...ale příběh zůstává pořád není žádný nový...tak jak může autor recenze napsat tak nevýslovnou kokotinu? Asi to samé jako kdyby řekl, že film pán prstenů 1 a 2 nemají vůbec nic společného...zbytečná námaha číst recenzi když autor napíše takovýhle nesmysl
-
Hraji 10 let po vydání. Parkur v pohodě, na 10 let starou hru skvělá grafika, obstojný příběh.
Ale: soubojový příběh má své mouchy. Skryté čepele a šipky zuřivosti mají krátký dosah. Takže nemůžete se skrýt za roh a ostřelovat třeba střelce. To samé pistole. Takže vždy hrozí odhalení.
Puška se nedá použít ako puška. Ale jenom ako meč. WTF?
I po letech má postava potíž seskočit z lana nebo skočit do okna.
Hra jako taková není špatná, ale výše popsané chyby kazí zážitek ze hry. Hra není těžká kvůli obtížnosti, ale kvůli výše zmíněným problémům
-
Beztak to dostalo málo jen kvůli nádherné grafice, která se dnes nenosí. Už se nemůžu dočkat až si to koupím a zahraju a budu se cítít jako v sedmém nebi, stejně jako při hraní minulých dílů. Značka Assassins Creed je pro mě zárukou opravdové kvality a dobře investovaných peněz. *5*
-
-
na to ti tady nikdo neskočí :)
-
-
To je mi fuk, myslím to upřímněji než Standa. *3*
-
-
samozřejmě a ja tí to 100% věřím *3*
-
-
-