-
"Verdikt:
Assassin’s Creed Unity se sice odehrává v revoluční Paříži, ale sám o sobě má do revoluce daleko. Navíc trpí technickými problémy, chytá free-to-play manýry a postrádá šmrnc něčeho svěžího. Hra je to každopádně překrásná."
sfetovaná recenze. píšu z budoucnosti.
-
-
Ok, tak je lehce střízlivá. Ten technického stav je fakt špatnej a to jak v případě gameplaye tak padajících npc z nebe.
Nicméně novinky tam byly. Zajimavej, ale ne moc pouzitelnej novej parkour systém a nefungující coop kterej se smrskl na zběsile pobíhání a zabíjení.
-
-
Ubi asi převzalo taktiku MS a Windows "sudý díly dobrý, lichý nic moc" i u AC, jednička žádnej zázrak, dvojka super, trojka propadák, čtyřka opět super, teď zas propadák a šestej díl zas bude bomba *1*
-
-
všechny stojí za hovno, stejně jako Windows...
-
-
ale, tady se nám někdo špatně vyspinkal *4*
-
-
do růžová a ještě jednou po oběde, takže mám čerstvou hlavu. Možná bych to mohl upřesnit. MS je na tom stejně jako Ubisoft, jednou je to menší prasárna než obvykle...
-
-
-
-
No každopádně je serie assassins creed skvělou přiručkou dějepisu a koho na základce nebavil dějepis má teď alespoň nějaké základy...
-
-
Série AC je dobrá max. z důvodu procházky městem a čumendou po památkách. Vzhledem k tomu, že každá významnější postava ve hře je buď asásin nebo templář, a její konání je ve hře viděno pohledem konfliktu mezi těmito frakcemi, tak bych z toho historické reálie opravdu raději nečerpal.
-
Skvělou příručkou dějepisu? Myslíš ty alternativní linky v AC III? Nebo samotní Templáři, kteří byli zlikvidování v letech 1307-1312 a většina členů upálena (ti kteří neutekli či nepřešli do jiných řádů)? Kde máš ty základy?
-
jen aby se paní učitelka nedivila, až bude vykládat o tom, jak v karibiku vraždili assasini templáře a z dálky to pozorovali mimozemšťani *1*
-
-
obdivujem prácu grafikov na tejto hre, niektoré interiéry sú na úrovni špičkových vizualizácií z pred pár rokov, ksichtíky sú jedny z najlepších ak nie je práve najlepšie aké sa v hre kedy objavili. Animácie sú takisto výborné (ak fungujú ako majú :) ) Ale tým môj obdiv k tejto hre končí.
-
-
mel bys vedet ze nejlepší obliceje ve hre delaji japonci, uz před peti lety mela FF 13 obliceje které byli jen o něco horsi nez ty v AC:unity. A jsou ted zhruba na tehle urovni..
https://www.youtube.com/watch?v=xbFBEjlKtpY -
-
ja by som povedal, že o dosť horšie. A ksichty v FF13 sú ako plastové panenky.
-
-
tak nejak jsem cekal ze tohle napises, vlastne jsme si byl jisty, prece bys tady na games neklesl tak hluboko a nenapsal ze mam pravdu, to by neslo:)
-
-
prečo by som mal písať, že máš pravdu, keď ju podľa mňa nemáš ? Nemám nič proti FF, kedysi bola priekopníkom v renderovaných animáciách ale ksichtíky i keď pekné tam vyzerali vždy ako plastové panenky.
-
-
-
-
-
Hra je překrásná, ale ta optimalizace je příšerná. Hru si zahrajete dobře na konzoli, ale na pc si zahrají jen ti bohatí, co si můžou dovolit grafiku za více než 7 000.-. Ti ostatní se musí spokojit se zpomaleným fps a to i na nízké detaily. Hru jsem zkoušel na grafice AMD RADEON HD 7870 2gb ultra durrable a hra sice byla hratelná i na vysoké detaily s smaa vyhlazováním , ale fps bylo okolo 25 snímků a klesl klidně i místama pod 20 a to i na nízké detaily. Rozdíl Fps v úrovni detailů ve full hd nebyl znát. Znatelné to bylo při rozlišení na 900p a 720p , kde jste si zahrály na ultra detaily se snímkovou frekvencí okolo 40-50 fps.
Verdikt: S grafikami okolo 6000,- zapomeňte na Full Hd a zapněte si hru max. do 900p a nebo nejlépe 720p. V 1080p je hra dobře hratelná při ultra nastavení a vyhlazování MSAA jen na grafikách typu G-force GTX 780 nebo Radeon R9-290 x -
Samozřejmně počitam s tím že každý rozumný člověk assassiny a templáře vynechá
-
Mají ty mikrotransakce nějaký velký vliv na hraní? Jakože bez peněz není možno si odemknout nějaké to oblečení či zbraň nebo to je jen pro urychlení postupu ve hře?
-
-
Maji vliv, ale nijak zavratny. Jde to hrat bez nich zcela na stejne urovni jako minule dily. A hra je ani nijak nevnucuje.
-
Co jsem pochopil, tak ti to fyzicky znemožní otevřít truhlu, pokud nemáš dostatečně drahou verzi hry a dále taky nepochybuji, že zde bude kord, či cool ohoz, který bude mít pouze člověk, který do hry nasype peníze. (znovu)
-
-
Napriklad jsou ohozy, který se ti odemknou kdyzmas dohrano na 100 procnet, to ale znamená ze je nelze ziskat bez investice do hry
-
-
Takže to nejde dohrát na 100%? Pouze pokud si dokoupíš výbavu? To je od ubi naprostá ubohost. Samozřejmě to zas bude jedna z nejprodávanějších her, protože děti a vánoce. Tím pádem to odstartuje novou sérii pay2 win AC. *11*
-
-
-
-
No pozitvní je, že podle matematiky bude Assassin's Creed 6 dobrá, protože 1 byla špatná, 2 byla skvělá (počítám i brotherhood a revelation), 3 byla špatná, 4 byla skvělá, 5 byla špatná, takže 6 bude dobrá
-
-
1 mě bavila jako normální hra, Eziova serie byla úžasná (Revelations sice nebylo nic extra ale celkově ty 3 díly byly dobrý), AC3 nejlepší díl, bylo tam přidáno hodně nových věcí + dobrá grafika a výborný téma celýho dílu, Black Flag o něco horší ale jinak super hratelnost, hlavní postavy taky super a nakonec Unity, hroznej propadák. Na to jak jsem se těšil na tu hru až si jí koupim tak mě to fakt moc zklamalo. Sice dobrá grafika, nový pohyby a hlavný postava taky pěkná ale na oplátku hrozný ovládání při skákání a nudnej příběh *10* *10*
-
Black Flag byl absolutní výkal co se týká příběhu *9*
-
-
Absolutní výkal co se týče všeho. Nevím proč tam nacpali piráty. To radši měli udělat novou značku o pirátech a AC navázat na nejlepší druhý díl.
-
-
1 byla dobrá, 2 byla nejskvělejší, 3 dojeb, 4 ještě větší dojeb a k Unity řeknu jen. SEED PLS *3*
-
6 myslis rogue? protoze ten je taky debilní
-
-
Může mě někdo poradit jak spustit hru zase od začátku. Dik
-
-
Nutné v settings PS4 vymazat profil AC4. Ne hru celou, pouze informace o účtu a jeho zálohu.
-
-