-
Zlatý CoD oproti tomudle. Žádný problémy a navíc je věrohodnější.
-
-
ten biebr je dost namakanej (taky čim je starší vypada víc mužne)
-
-
Dalo to práci, než jsem našel dostatečně reprezentativní fotku.
-
-
-
Já teda netuším, co tu všichni blbnete. Přijde mi, že i recenzent je nějak zaujatý. Hrál jsem všechny ACs. Všechny jsem dohrál a všechny mě moc bavily. Ve všech jsem nadával na ovládání a u všech jsem žasl z grafiky. Některý díly jsem hrál na kompu, některý na xboxu a Black flag a Unity na PS4. Nevím, co máte za herní stroje, že vám to tak škube, ale na PSku jsem si za cca 20-30 hodin hraní všiml asi 3x, že framerate padá (aly vždy jen na pár sekund). Příběh opět o ničem - upřímně si nevzpomenu na příběh žádného dílu, kromě pirátů a je mi to docela jedno. Nechápu, že to dostane takovéhle hodnocení.. Ta hra je nádherná a graficky nemá v tuto chvíli konkurenci. Úžasný světla, stíny, efekty. Hratelně taky pecka. Architektura neskutečná... To ještě nikdo nedokázal. Mno, každopádně zítra vychází na PS4 staro-nový GTAčko a to bude žrádlo, tak se tu vztekejte u svých pomalých PC sestav a místo HRANÍ zkoumejte, co kdo dělá špatně. Pááááá
-
-
pomala jest akorat tva synapticka odozva ve zbytcich tve sede kury, DeBille
-
-
Hraji...na bugy, padající framate a roztodivnost ovládání jsem stáhnul patch z nějákého zahraničního fora a jede to dobře. Když chcete , aby vám to dobře jelo, tak se musíte podívat na diskuzní fora o hře, troubové. Za mě spokojenost
-
-
Jasně jen co koupím nové auto zavřu se s ním do garáže vytáhnu hever, svářečku, rozbrušovačku a začnu ladit aby mi to dobře jelo. Předtím obrazím pár srazů veteránu a poptám se na vrakáčích abych byl patřičně v obraze. *7*
-
mohla by redakce konečně přidat smajlíka pro facepalm panebože...
-
to je prave to, aby nejaka hra jela hrac musí podnikat turne napric weby, vyptávat se, cist spousty nepodstatných věci které vedou do slepe ulicky, zkouset mozne a nemozne..nevim..mozna je trouba ten co tohle podstupuje a chytry kdo ocekava ze hra kterou si koupil bude normalne fungovat.
-
-
Graficky perfektní, obličeje postav nádherné, zvuk i dabing skvělé. Ale HW náročnost je obrovská, v rozlišení 1920x1200 se vším na max. (kromě MSAA, ten brutálně snižuje výkon a mám tedy FXAA) klesá často FPS do hodnot 20-30. Že hraji verzi od Reloaded asi netřeba dodávat, pochybuji, že to má někdo v této diskuzi koupené legálně.
-
Pre mňa je to povinnosť, nech už má hra problémy akékoľvek. Tá Paríž s verne spracovanou architektúrou od gotiky po klasicizmus je niečo, čo sa len tak vo všetkých súčasných factasy/scifi prevládajúcih herných žánroch nevidí.
-
-
Ale k čemu ti to je? Když to tam je pouze jako kulisa.
Příběh není historický ani věrohodný. Je to pořád stejné jako u každého AC. Prostě tam děláš nesmysli. Jo kdyby to by historicky věrný příběh jako plánují v KC, tak bych o tom uvažoval. Tam by ty lokace měli smysl. Zde hledáš pouze seníky a to je celé. Navíc je možné, že budovy udělali stejně blbě jako většina her. Tedy ne tak pečlivě jak to rozebíral grafik v KC. Ale to se klidně pletu.
Hlavně souhlasíš s těmi praktikami když to kupuješ: Manipulace recenzí, placené prvky v placené hře, nutnost mít aplikaci aby mohl to co jinak nemůžeš a naprostý nezájem o hráče když vypustí takový polotovar a ten projde skrze žabí "Le betatest" -
-
"Manipulace recenzí"? Nějaké důkazy pane?
-
Určite s tými praktikami nesúhlasím. Ani z jednou. V poslednej dobe "hrám" hry skôr ako walking simulátory. Preto mi kulisy stačia. Čakanie na kvalitné príbehy v hrách ma už prestalo baviť, stále sa opakujúce mechaniky rovnako. Hry hrám málo a keď už, tak len kôli zážitku z prostredia a atmosféry. Sci-fi veci a fantasy mi prídu ako cez kopírak, takže som vďačný za každé prostredie čerpajúce z reálneho historického kontextu, a ako nadšencovi architektúry/umenia mi to tak vyhovuje. Takže pokiaľ to nedôjde do štádia, kedy mi bez poplatku nedovolia pozrieť sa do Notre-Dame, nevadí mi to. Je mi ale jasné, že som v úplnej menšine a pred pár rokmi, keď som hral skoro všetko, čo vychádzalo, situácia by ma naštvala úplne rovnako ako väčšinu kritikov a hráčov.
-
-
-
stale lepsie jak blby pirati.. navrat do europy a starych miest ake pozname z prvych troch AC je fajn ..co poznam par hracov tesia sa zo stareho pariza, vracia ich to do starych cias.. ta horsia cast ze hra ma slabe postavy, slaby pribeh , a typicky ubisoftacka napln vedlajsich uloh a povinnosti ktora uz zacina ist na nervy
-
-
Vtip že? Jediný důvod, proč bylo AC4 dobrá hra, byli piráti a herní mechaniky okolo nich, jinak to ty zbytečné asasinské blbosti tahaly řádně dolů.
-
-
nie nebol to vtip, to ale zaslepene fanboy ovečky nepochopia a budu si mleť svoje :) peace
-
-
-
Zlatej Black flag, ten jsem hrál několik dní v kuse a pořád jsem to hltal.. Tohle? Občas jsem se pořádně nudil... připadalo mi jako kdyby se vrátili k prvním dílům, ikdyž já jsem první díly moc nehrál, zkoušel jsem jsem dvojku, ale tu jsem po vyzkoušení odinstaloval protože mi to přišlo jen o tom, že máj jít z bodu A do bodu B a pak zas do C atd.. Postavy totálně nudný, jediný jakš takš postavy byly Napoleon a král žebráků, ale ty tam byly jen minimálně...
-
-
Dvojka aj so svojimi spinoff-mi bola vrchol série AC. Už žiadny diel potom nemal tak dobre napísaný scenár. Už tam len nabaľovali balast pre masy, ale perfektne podaný príbeh, ktorý sa hral s reálnymi udalosťami a konšpiračnými teóriami sa nejako vytratil. Asi preto, že casual hráč ani nebol schopný pochopiť odkazy na velikánov ako bol J. Locke, N. Machiavelli a iný.
-
-
Je to možný, že ten příběh ve dvojce byl dobrej, já jsem hrál a a dohrál Black Flag a teď Unity, dvojku jsem hrál jen krátce.. Řikam, že v Black Flag se mi líbil, protože působil mnohem větší volností, dobrým prostředím, možnostma, postavama a i příběh se mi celkem líbil... Tohle Unity toho moc nemá, dvě zajímavý postavy co nedostaly prostor a možná vyšetování vražd těch některejch příběhů, jinak nic moc, dokonce jsem ani nekupoval nic z těch obchodů nebo cokoliv jiného protože to ani nebylo pořeba.... Já to nesrovnávam s prvníma dílama, ani nemůžu protože jsem je ani nehrál.. srovnávam Black Flag vs Unity.. A podle mě byl BF lepší...
-
-
Nerozumeli sme si. Ty píšeš o sendboxovej časti hry a ja o príbehovej časti. :)
-
-
-
-
Sérii Assassins Creed mám rád. Mám zakoupené všechny díly. Když jsem ale četl, že ve hře se nachází systém mikrotransakcí, kdy má hra nastavenou obtížnost tak, aby jste vysolili prachy za ingame měnu, nebo hráli několik stejných misí do zblbnutí, tak to ne pánové z Ubisoftu. První hra v sérii, kterou si od vás nekoupím za plnou cenu. A možná ani po slevě. Po naprosto skvělém Black Flag takový kopanec do koulí od vývojářů. A technické problémy se tak zaběhnuté značce nedají odpustit.
-
-
" Po naprosto skvělém Black Flag" *1* *1* *1* a ještě jednou *1*
-
-
za mě taky 6/10
-
Taková škoda :(