Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, zklamali mne zklamali, nezmákli to a snaží se ještě mlžit. Tímhle propadli na všech frontách.

Škoda že to lidi od téhle i budoucí koupě neodradí... oni se přeci zlepší ne? chyby dělá přeci každý.

Hmm, tak ted nezbývá nic jiného než doufat že bude brzy recenze i na parádní Rogue - je to paradox ale post gen je lepší než next gen pokankaná verze. Ještě tě ale Ubisofte neodsuzuji, předčasně neházím do koše. Prosím nepokaz si to, nesnaž se to zalepit DLC i když věřím že většina lidí a potencionálních zákazníků na to moc dobře slyší. Pr*ser se nežehlí ani nezažehná je třeba tomu čelit.

Je třeba přestat dělat už z hráčů blbce a toyovat s nimi... šak jsme taky lidi jako vy. Nebo ne? nebo je hráč jen přítěží která sype nemalé peníze. Zasloužil bys za uši. Pro výstrahu, jako varování. Do příště.
    • Hráč je ten, kdo za hru zaplatí. Tydýt co hraje pirátskou verzi nemá nárok si stěžovat.
      • Dovolím si malé poupravení , já totiž nehrál.

Tedy mistře, tot sqelá dedukce, vyseknu ti poklonu ale přikláním se k názoru flashe. To si vem že moc s ním až tak často nesouhlasím.

Je to jednoduché nechám se odrbat? nebo radši za pět prstů nakoupím na internetu? nebudu tě zbytečně napínat ale rozumný člověk by vždy zvolil možnost b tedy že zkusí. :-)
      • a na tuhle pitomost jsi prisel kde? delas jako by ty miliony hracu co hrajou f2p tituly byli pirati. navíc zrovna u tyhle hry je velka mira piratstvi velmi pochopitelna, a hlavni vinik není hrac ale vydavatel.
        • Všichni kdo to stahujou znají situaci s mizernou optimalizací. Jsou naštvaní, nadávají po interentech jakou srágoru UBI vydal a jdou si tu srágoru stáhnout a hrát. To má kurwa velkou logiku.
          Nelíbí -> nekoupím -> nehraju.
          • a ono když si to koupis tak to sragora nebude nebo co? kvalitni hry se prodavaji dobře, spatne hry se pirati, protoze když je spatna odezva tak je třeba to zkusit nez se vyhodi peníze do kanalu, stejne jako si herni firmy chrani svoje investice, uplne stejne si je chrani i hraci.

Edit. ted koukam ze mluvíš o necem jinem, tak trochu ty o koze a ja o voze, tak to co jsme napsal ber jako pridruzeny problém k tomu co jsi psal:)
            • OK, fanda série to má horší. Ale i fanda série by měl být schopen odolat nebo si počkat na patche a hru koupit později.
              Já to beru ze svého pohledu - mám dost her k zahrání. Některým jsem se nevěnoval tak pořádně jak bych si přál, některé jsem ještě ani nenainstaloval. Další hry vychází. A čas na hraní není neomezený. S nadsázkou se dá říct, že je má pro mě větší cenu než peníze, které za hrá vydám. Představa že bych ten čas plejtval na nepodarek je pro mě...nepředstavitelná *1*
            • pokud je někdo fanda serie, tak tu hru proste chce, ale když se docte o potizich tak spis inklinuje k tomu ji zkusit nez ji koupi. Presvedcit se ze to je pravda, hodne lidi totiž ma za to ze zrovna jejich pocitac je jiny, ze jim to třeba pujde. Nebo to jen chteji zkusit, videt svou oblíbenou hru i když vedi ze se to neda poradne hrat..tech duvodu je plno..mno a někdo uvazuje jako ty:)
            • A to je to, co nechápu. Firma vydá nedodělanou hru, která má ne moc příznivé recenzí a celkové přijetí od hráčů. Proč si takovou hru, i kdyby jenom na zkoušku, stahovat? Proč s tím vůbec ztrácet čas? Jsou přece k dispozici jiné hry, které fungujou, mají dobré recenze a jsou s nima spokojení i hráči.
      • V případě Unity je hloupý ten kdo za hru zaplatí.
  • to snad ne nekomu dela obtiznost problemi ja jsem skoro vsechny hry co mam dohral v te nejtezsi za to jsou totiz platyny kdyz nekdo neumi hrat tak at si nestezuje.
  • KIMCID
    kdo čekal něco jiného?
  • Někde v půlce jsem koukal na to, jak si tu někdo stěžuje na náročnost ... Hrál tu někdo Dark Souls?
  • Vypada to ze Unity bol vydany predcasne koli bliziacim vianociam. Typicky marketing, stale im nedoslo ze najlepsia doba vydania je odhadnut obdobie herneho sucha, nie ked sa vsetka konkurencia tlaci do obchodov. Herd mentality101.
  • Tipuju tak 15milionu prodanych kopii, takze Ubi vydela a pr a prespr rok dalsi dily, tesim se.
  • Ano, ta hra je na pohled nádherná, osobně bych řekl, že je to graficky nejpovedenější hra a interiéry sami o sobě jsou kochací procházkou. V Unity je problém se zmíněným kostrbatým ovládáním, chybí mi třeba možnost zapískat a nalákat nepřítele k rohu za kterým číhám. Správně bylo zmíněno, že se nedá zůstat v úkrytu a schovat se za roh, musíte vylézt a pak zase zalézt. Obrovský problém pro stealth hru. S bugy jsem se nesetkal. Nelíbí se mi, že truhly jsou tři druhy, jedny jsou přímo ve hře k otevření, druhé mmodré můžete otevřít až s minihrou v mobilní aplikaci, a třetí jsou spojené s webovým profilem. Pakárna. Příběhmě však velmi baví, ale mechaniky hry to trochu zabíjí. Technické problémy - hra se jednou za hodinu uplně zastaví, ale po pěti vteřinách rozjede, občas jsem viděl po zabití nepřítele, jak se třepe nebo jak doskakují obyvatelé. Jinak v pohodě.
  • mne mordor nebavi. Po deseti hodinach toho mam plny zuby. Samej skret furt dokola. Stve mne tam taky, ze jdu na jednoho bosse a najednou vyskoci dalsi tri. celkem bezne. Prostredi je taky takovy stejny
    • Po deseti hodinách to má člověk téměř dohrané, tak nevím, cos tam vyváděl. *6*
    • To nás těší, ale tu není diskuze ke hře Middle Earth: Shadow of Mordor
  • No, nechci rejpat, ale Shadow of Mordor měl možná parádní soubojový systém (bodejť by ne, když by totálně vykradenej z Batmana), ale taky stupidní, nevytěžený příběh, absolutně nezajímavé postavy a prostředí a parkour který stál sotva za řeč. Jestli je Unity horší AC než SoM, tak to už to musí být ale vážně propadák.
    • Veskoslav
      Nic proti, ale příběh byl v AC vždycky divný a okrajový,
    • TheGGG
      SoM je jedna z nejlepších her co za dlouhou dobu vyšla. Nevím proč taky neuvedeš klady, ale jen zápory, o kterých by se navíc dalo dost solidně pochybovat.
      Postavy byly zajímavé, prostředí mělo atmošku mordoru v jakou jsem doufal a příběh byl lepší než ve většině ostatních her co za tento rok vyšly. Nemluvě o skvělé grafice, perfektní hierarchii nepřátelské armády a systém nemesis obecně, cool schopnosti a skutečně vymazlený soubojový systém. Vždy jsem chtěl něco jako batmana, ale s meči. Takže za mě 9/10 *5*
      • To, co je na SoM dobré, na něm není původní. Příčí se mi jej přehnaně chválit za to, co prostě jenom zkopíroval od ostatních. Jinak jo, šermuje se tam pěkně. Ale prostředí je mdlé a nezajímavé (a ani náhodou nesnese srovnání ani s tím nejposlednějším ACéčkem). Ai je tak nebetyčně tupá, až mě to samotného uráželo. Systém Nemesis je sice fajn blbina, ale hra ho vůbec nevyužívá tak, jak by mohla. Trvá přes polovinu hry, než vás příběh nechá uruky označovat = vůbec s tím systémem dělat něco alespoň trochu zajímavého. A že si s vámi každý Uruk před soubojem pokecá? Tak za to hru do nebes vynášet nebudu.
        A příběh? Sorry, nenech se vysmát, ale ten byl prostě slabej. *7* Ukázkově nevyužitej potenciál snad úplně všeho, co tam nasázeli, uspěchanej a nepochopitelnej konec a postavy, na které jsem zapomněl ještě dříve, než jsem hru dohrál. SoM se pěkně hraje a asi i hezky vypadá, ale jinak strádá snad úplně ve všech důležitých aspektech.
        • TheGGG
          no, to je jen tvůj názor. Pro mě to byla možná nejlepší hra, co tenhle rok vyšla. Hodnocení na metacritic ostatně mluví za vše.
          A systém nemesis nebyla jen tak nějaká blbina, byl to nejen parádní náhled mezi nepřátelskou armádu a její struktůru, ale taky pořádný motivátor k hraní. Skvělé bylo, jak na vás kapitáni reagují, když před nima jednou utečete atd. Prostě paráda, konečně mě nepřátelé zajímaly. Prostředí bylo takové, jaký je mordor, tudiž jsem za temnou pustinu jakou vytvořili neskutečně rád.
          Plus skřeti a uruci jsou pro mě mnohem zajímavější nepřátelé, než nějací panáci v trojrohejch kloboucích z AC.
          • No. Náhled to byl. Ale to bylo tak nějak všechno, dělat se s tím nic moc nedalo. Pak jsi označkoval pět panáčku, zabil jinejch pět panáčku, jako jasně, bylo to fajn, ale opět zas a pouze nevyužitej potenciál. Navíc, Nemesis si neužijete, pokud neumíráte. Což byl zrovna můj případ, za celou hru jsem umřel asi třikrát a nikdy rukou generála, takže jsem si nějakých epických střetnutí se svými nemesis neužil. Ta hra mě defacto penalizovala za to, že ji hraju dobře, tím, že mě připravila o svůj nejprotěžovanější prvek.
            A na okraj: Ne, hodnocení na metacritic opravdu nemluví za vše *3*
  • Grafický skvost nemajíce obdoby (stačí se jenom courat Paříží). Příběh tam samozřejmě je, ale vzhledem k historockým postavám, spíše pro dospěláky s povědomím o tomto období. Je obalen spoustou vedlejších úkolů a tudíž se těžko sleduje. Zatím nemám dohráno, ale zatím jedno překvapení za druhým. Zkuste si vychutnat atentát na Krále žebráků a následný pokec s markýzem De Sade a pak uvidíte, že známka 6/10 je naprostá kravina !!! P.S.: je dobré zpomalit a pročítat údaje v databace, pak vám bede příběh dávat smysl.
    • Pravda, graficky a výtvarně to je nádhera, stačí se jen courat ulicemi, kochat infantéri a nasávat atmosféru té doby. Škoda té zprasené optimalizace, nezahraji si to plynul na PC, takže počkám, jak opraví PS4 verzi,zdali vůbec.
    • Mas pravdu 6/10 je kravina, melo to byt tak 2/14. Doufam ze jsi za hru vysolil poradnou davku penez, konzumni ovce. *5*
      • Jseš vůl, který neví o čem je ta hra je a vypouští z huby urážky - dej si tam raději slámu ať zbytečně nezvracíš na názory druhých.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší