-
U té zmršené optimalizace a celkové nedodělanosti mě nejvíce štve to, že jsem zatím hrál všecky Asasíny a jako herní série mě i docela bavila. Nepatří sice mezi moje nejoblíbenější (tam paří třeba GTA, Batmani apod.), ale i tak nemůžu říct, že bych se u hraní nebavil. Nejvíce se mi líbil asi takový Black Flag, u kterého jsem opravdu strávil dost času a nejel jen po příběhové lince, ale vylepšoval si svou loď a bavil se u toho i přestože mám momentálně slabší procesor (ještě core 2 duo) a hrál jsem to na minimální detaily a s fps lehce pod 30.
Uvědomuju si, že na své aktuální sestavě bych si Unity tak jako tak nezahrál, což je v pořádku. Jenže v pořádku není to, že do upgradu můžu nasypat 20 000 a pojedu to stejně, jako jsem jel Black Flag na své aktuální slabé sestavě. Rozhodně teď nemám chuť Ubisoft podporovat a už vůbec ne za plnou cenu. Za nějaké dva roky do toho sice půjdu a to už bude možná hra i v lepším stavu, pokud se nad sebou Ubisoft trochu zamyslel a pochopil, že takhle to nejde. A to do toho půjdu taky hlavně proto, že si zakládám na své herní sbírce a všecky díly mám na sobě pěkně naskládané. Vydat to pouze digitálně, nikdy bych si to nekoupil a radši stáhnul warez, i když ani těch 50 gb by se mi tahat vůbec nechtělo.
Nejlepší by bylo, kdyby pár tisíc hráčů vzalo obrovský transparent, kde by bylo něco ve smyslu: "Máte ještě jednu poslední šanci a pak už si od vás nikdy nic nekoupíme." a šli demonstrovat před jejich sídlo. -
-
https://www.youtube.com/watch?v=wiS9LC6X55Q a mas konsolovy pc
-
Jestli nemáš na pravidelný update PC po mnoha letech kdy přichází další konzole tak to budeš mít pořád takto špatné.
Core 2 duo je již zcela mimo. Technologicky staré. Navíc nějak sehnat zhruba 11.000 Kč každých 5 let nebo kolik ty konzole mají není moc. A většina her pojede jako na konzolích 30 FPS a 900p-1080p.
To je přece super. Navíc z podstaty PC, tam budeš moci dělat i jiné věci. A případně tam dohodit časem něco lepšího a zase se to zrychlí.
Na tohle taky nemusíš mít 20k PC. Testují to na max... A konzolové verze jedou většinou na minimum, kdyby jsi to srovnával s PC nastavením. Sice se píše 8GB RAM!!! Ale je to sdílené i pro kartu. Levné PC má celkem více.
A když přihodíš třeba 1-2 tisíce tak budeš mít rezervu pro případné horší optimalizace. Anebo si budeš moci zapnout nějaké lepší efekty. Pořád levný po tolika letech. -
-
Reaguji vpodst. na tebe i na Jacka.
Jo, to core 2 duo je opravdu slabota, ale víceméně mi to doteď při hraní na minimální detaily (abych nezatěžoval i GK a fps šlo ještě trochu dolů) mi to doteď vystačilo. Ale vyzkoušení NFS: Rivals mě už přimělo, že je na čase to vyměnit, protože ať nastavím jakékoliv detaily, hra je nehratelná a fps mezi low a high je rozdíl tak 2-4 body. Uvažuji mezi i5 4460 nebo i5 4690k, které je o nějakou tisícovku dražší. A to mě samozřejmě nutí k výměně základovky. Ještě chci navýšit RAMku na 8 GB a celkově mě upgrade bude stát asi 10 000.
Když si vezmu, že za nějaký rok budu chtít GTX 650 (u většiny her to na low detaily stačí) za něco v hodnotě 10 000 (zatím to vypadá na GTX 970, ale do té doby se situace změní), tak to dělá 20 táců.
Peníze na upgrade by byly, ale situace je komplikovanější a já teď investoval do kurzu apod. Na finance si nestěžuji a teď už to bude lepší. Jen se mi teď nechtělo do PC nic dávat, ale uvědomují si, že teď už mi nic jiného nezbývá, pokud chci hrát hry :-) -
-
Tam jde hlavně o instrukce. Sice staré CPU mají velké frekvence ale zcela zastaralou architekturu. I dvou jádro i3 to natře kdysi silnému nějakému quad core. Bohužel
Proto se obecně nevyplatí kupovat ty největší shity stejně jako ty nejlepší karty. Ty nejhorší strašně rychle odpadnou a ty nejlepší prostě zastarají technologicky i když výkon třeba pořád nějaký mají.
Ta 970 je super. 650 bych nebral to je sh*t a navíc starší generace.R7 260x / podobná nvdia. Za ty prachy super a pak to klidně prodáš.
http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,6.html
FullHD, vyhlazovaní a mrkni jak jede.
K tomu 4690k. Tam bohužel musíš mít desku co podporuje taktování a ty stojí více. Navíc i lepší chladič aby jsi využil tu možnost taktovat. Podle mě to již nemá smysl. Moc velké náklady navíc a málo to přinese.
Raději přetaktuj kartu. Tam nic měnit nemusíš :) -
-
No já mám za to, že k tomu 4690k koupím desku B85 za 1900 Kč a myslím, že ta by to měla podporovat, ne? Před samotnou koupí ke konci roku se ještě poradím a definitivně rozhodnu, ale zatím jsem přesně stanovil, že jdu buď do 4460 nebo 4690k, kde je rozdíl nějakých tisíc korun.
Jinak pokud se ještě vrátíš k tomuto vláknu diskuze, tak mě oprav, jestli se mýlím s tou základovkou. -
-
Desku ber Z97. Těch pár stovek za to stojí.
-
-
-
"ale uvědomují si, že teď už mi nic jiného nezbývá, pokud chci hrát hry"
Asi tak no, nejsi sám kdo to tak má a je dotlačen do upgrade :-D, má to i své plus - když mi něco nepojede a jet by mělo můžu na to nadávat. Když mi nejede ted "nic" tak jsem relativně v klidu.
-
-
Souhlas že, to je pravda se nemusí vždy kupovat nové PC. Dá se do určité doby i provést jednotlivý update. Potom to třeba i pojede lépe jak na konzolích tedy pokud to nezkazí jako ted AC:U.
Někdo ale radši pořídí konzoli, aby se nepáral s HW. Jsem rád že moje 8800GT tady není nejstarší kousek...
-
-
Vyšla menší verze od RLD 17gb už není tolik. "Na vyzkoušení"
Jinak to nemyslíš vážně, fakt máš ještě 2jádro lol? tak to tedy respekt nečekal jsem že ho ještě má, někdo kdo hraje hry.
To poslední tedy, že by snad někdo protestoval kvůli dobrovolnému ojebávaánií je hodně velká utopie. Já bych byl radši za petici když mrvý hry, tak at už radši s nii skončí. Což je stejná utopie... myslím tím skončí s tím kurvením. On prostě zkoušíí co si může dovolit a dokud to prochází bude to vesele dělat dál pak se přidají další firmy a kravatákům naroste pipek - ej lojzo to sme těm kreté*um nandali.
To časem nebude na přes hubu ale na soud a v USA? bych se ani nedivil s jejich uspěšností že by někdo i vyhrál.
-
-
Muze mi někdo poradit jak si zobrazit minimapu v levém dolním rohu? sama se mi nezobrazila a v nastavení sem to nedohledal. Díky
-
Haha vzali spatnou hru a udelali z ni mnohem horsi hru s mikrotransakcema.
Ted uz snad kazdej musi videt ze s ubisoftem to de z kopce, doufam ze division zmrvi natolik aby i fanboyz prestali ty srance kupovat. -
Každy rok slubuju revoluciu a každy rok vsadia na istotu :D a potom všetci vravia, ale veď je to dobra hra...a zase to iste. Kto chce stareho Assassina v novej grafike ? Zatial im to vychadza...fanuškov maju dosť čiže dosť peňazi a nabuduci rok čakajme skutočnu revoluciu *1* *2*
-
-
Revolúcie sme tu už mali. V trojke to bola americká a teraz francúzska. To sú veľmi dôležité revolúcie z pohľadu dejín. Možno sa dočkáme aj VOSR. Či hádam nečakáš od Ubisoftu revolúciu v nejakej inej forme? Ja od nich očakávam jedine revolúcie takéhoto typu.
-
-
No far cry 4 si zahrajes možná na ultra ale AC unity asi ne,protože je víc náročnější než far cry, já taky mám nabusenej kompl ale musím to hrát na nejnižší detaily. Občas se mi sekne ale jen malo,zkus AI to snížit a pak uvidis
-
vsadim se, ze Rogue na tom bude stejne nebo dokonce lepe nez Unity
-
Dotaz mimo diskuzi: Bude i Gamesplay? A kdy zhruba bude recenze Rogue?
-
Nejhorsi je, ze zatim Unity na me dela v porovnani s AC IV: Black Flag dojem jako "chudy pribuzny". Spousta moznosti, aktivit a mechanismu zmizela bez adekvatni nahrady nebo inovace, ktera by zapadla do kontextu "Revolucni Parize". Parkour a soubojovy system bylo potreba uz delsi dobu predelat, tak jsem schopen tolerovat, ze nejake experimenty v Unity vysly mene a jine vice. Motion capture je super, obliceje hlavnich postav nadherne a Pariz taky stoji za to.... ale sakra to je zoufale malo. Hudbu, dabing, sikovne vyuziti historickych postav a zajimave hlavni postavy - to vsechno mel Black Flag lepsi. I ten mobilni companion byl v pripade Black Flag naopak k uzitku, jen pomahal a daval moznost grindovat zlato, ale v Unity je to spis prekazka a vopruz plny "pay to (quickly-easily) win".
-
-
zadne historicke pozadi AC nemá cele to je nejaka virtualni realita která vlastne neexistuje, nebo existuje? Je to jen test nejake hry?..kdo vi..co to vlastne je..nejake historicke nepresnosti jsou vlastne uplne jedno..cele to je blbina postavena 6x na hlavu..
-
-
Musím autorovi vyseknout pochvalu. Všechny pozitiva a superlativy o hře nám byli celé měsíce servírovány PR Ubisoftu ale on pojmenoval l i tu stinnou stránku hry. Od Revelations sem žádného AC nehrál a tak sem vážně zvažoval že výlet do Paříže by mohl obohatit moje herní zážitky.
Můj postoj nekupovat hry od Ubi v launchi se opět ukázal být tím správným a když už budu čekat až se z beta verze stane gold tak si rovnou počkám až do doby kdy bude i nová GK. *6* -
neviem teda, je pravda ze vydat nedokoncenu hru s hafo bugmi je dost na nic, ale ked sme s kamosom citali spolu tu recenziu, tak sme mali pocit ako by bola hra prejdena za noc a recenzent bol skor nastvany na to ze mu to velmi neslo.... dost casto si tam protireci..... este som unity nehral ale tato recenzia ma akurat naladila na to aby som si to kupil... pockam mesiac dva na patch a celkom sa na to budem tesit... kto vie citat medzi riadkami a nie je len ovca co hlta kazde slovo len aby mohla na nete nieco hejtovat tak chape....
ps: assassin nikdy nebol o tom len preletiet hlavnu kampan... stazovat sa na to ze ked ju len tak preletis a potom nemas na lepsi gear je preto bezpredmetne... vzdy musel pre to clovek robit nieco na viac, a ak to je navyse aj vcelku zabavne ako pise aj samotny recenzent, tak potom nechapem na co sa stazuje... -