-
Kdo by chtěl tak zde mate navod jak si zahrat multak: www.acunitymultiplayer.net *3*
-
https://www.youtube.com/watch?v=SgpzT5V5Mgs&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ
-
Perfektní recenze. Konečně aspoň někdo má koule napsat pravdu o rádoby AAA hře. No a s těmi mikrotransakcemi.. to je prostě nehoráááááznýýýý. Příště bych se nebál hře udělit I méně než 5 bodů. Přesně to si totiž zaslouží.
-
-
Přečti si např. recenzi na Randal's Monday - http://games.tiscali.cz/recenze/randal-s-monday-recenze-245216 , a pak znovu tuto. Myslím že rozdíl je zřejmý. Sice jde o rozdílné žánry, ale pro tento komentář to stačí. Říkáš zde, že by Unity mělo dostat méně, než 5 bodů. Výše zmíněná hra dostala v recenzi 4 body. Nejen že je rozbitá, ale navíc se nehraje dobře a dělá ostudu žánru. Unity je sice také rozbité, ale hraje se dobře, sice nijak neinovuje, což je mu nejčastěji vytýkáno. Kdyby tu nebyly předchozí díly, tak by to byla stále rozbitá hra, avšak výborná svou hratelností. Stereotyp nastat může, ale pro člověka který se v té hře zvládne vyřádit to zase takový problém není.
-
-
je pravda co píšete.Nic méně ten týpec co dělal recenzi nemá asi nový pc.protože s amd64 8 core 3,5gbh mi hra nejede to par vterin i Load Last Checkpoint,A kdyz hru spouštím tak runnuje do 30s s detaily na hight ale pravda je ,ze hra na pc neni dobre optimalizovana jako Shadow of Mordor tam to provedli luxusně a grafika je tam taky překrásná.
-
Ja si pockam, hra nesuri aj black flag som hral az vtedy ked iny uz oslavovali vianoce a bolo ok, uzil som si hru bola ako tak opravena a bezchybna a zabava na dlhe dni :D, toto bude tak isto, ale ako som sa dozvedel kolko problemov a tak. Casu dost, este tu budu aj ine hry a tak radsej svoje financne zdroje presunie tam, hlavne ak budu viac vyladene ako toto. Ja viem, ze vela ludi sa cuduje ake problemy s optimalizaciou ? Tak take, ze jednak nie kazdy ma rovnaky HW, nie kazdy ma grafiku co rozhadze aj panelak (ma taku silu), prip. cpu co rychlostou prekona hyperpohon :D. Skratka kolko ludi tolko chuti, kolko chuti tolko hier, kolko hier tolko roznych problemov a kolko problemov tolko PC. Tzn vela roznych druhov zostav. Tu taka grafika tam zas ina ramka, maticna odlisna, HDD, SSD a bla bla bla.
Nie je to lahke, ale ked chcu za hru taketo nekrestanske peniaze, tak toto by malo byt zmaknute pri vydani a ne potom rychlo platat.
Takze, kde su jedni spokojny, povecsinou majitelia kariet nvidia a cpu intel. Ty druhy amd karty a cpu, zuria a maju nervy. Ja som niekde medzi kedy mam grafiku amd a cpu intel, tzn je to celkom ok, ale nie je to celkom ok, to znamena, ze by som mal byt, keby som hru mal, niekde medzi nimi.
Teda ak tomu tak je, tolko reakcii som precital, ze ani neviem, ako to vlastne cele je.
Viem len jedno hlavne a to, ze hra mala vyjst az neskor, nebola hotova,potrebovala cas, ale cas su peniaze takze hlupaci v kravatach rozhodli a kedze sa mega firmy riadia idiotmi vo vedeni, nie je co riesit mame tu hm. TOTO.
Myslim si, ze po niekolkych patchoch to bude uz ok a ja si to doprajem pod vianocny stromcek a vychutnam si Pariz :D. Vy ostatny, ktory to krvopotne potrebujete zahrat, musite trpiet a ta hrstka stastlivcov, ktorym to ako tak ide dobre, ty si mali tentokrat stastie, nabuduce to budeme my, vecsina, ktora bude nechapavo krutit hlavamy, ze co sa to deje na vasich PC :D.
Dufam, ze FC4 a DAI tento osud necaka a vsetko bude fajn. Inak usetrym este viac penazi, na nejake darceky pod strom :D a tie si doprajem az nabuduci rok. Hrat je co a ked nie tak vzdy sa nieco najde. Take obavy nemam.
Ubisoft sa dufam, uz konecne spamata a umiestni na pozicie tych, ktory toto ucinili (vydanie hry priskoro), niekoho schopnejsieho a rozumnejsieho a takeho co konecnne vie co je to kvalitny vydany produkt viz. Shadow of Mordor. -
-
Inak z tymi nvdiami som zaskoceny dost dlho to sledujem co sa tyka komentarov pri novinkach a vzdy maju nejaky ten problem ci uz im /to nezobrazuje alebo ono alebo tamto/ ale vzdy sa nieco deje, ja z mojou ati 6870 nemam problem uz asi 4 roky a ani novynky ako AC alebo farcry 4 D , je to zvlastne ako sa tam v pozadi tej nvdie nieco zahadneho deje a to si ju chcem kupit na rok no este uvidime.
-
-
to neviem kde si cital, ale ja s nvidiou nemam ziadny problem uz dobrych 6 rokov (4 rozne kusky).
-
-
-
Podle zdejší recenze mám tomu rozumět tak, že tato hra je totální výkal a mám si to teda radši upirátit?
-
-
jo
-
myslím, že ta recenze vcelku jasně říká, že je to kvalitní hra, ale pro lepší herní zážitek bude rozumnější nějaký čas počkat, než to opatchujou, což by nemělo trvat dlouho.
-
-
Je pravda, že se hra hodně často "seká" i na silném hardware, ale podle mě je Unity velmi dobrou hrou. Baví mě vyšetřování případů, a hlavní a vedlejší mise jsou taky pěkné. Dal bych 8/10. Hodnocení redakce nesdílím.
-
Assassins creed 2 a Brotherhood jsou podle mě nejlepší z dílu.
Assassins creed Unity je tech hra jako Assassins creed 1. -
-
Ty vole, to čo je toto za komentáre ??? To sa neoplatí ani stiahnuť alebo čo ??? To tu opisujete ako najhoršiu na svete. Ukľudnite sa preboha.
-
-
no odohral som asi 2 hodiny a je to skela hra...hratelnost:klasicky assassin v revolucnom Parizi ktory je fakt spracovany neskutocne...uz len kvoli tomu mestu sa to oplati zahrat...napriek tomu s hodnotenim suhlasim...hodnotenie neodraza ani tak kvalitu hry ale dementnost ubisoft politiky
-
proč bys to stahoval, je to 7 let to samé dokola, má to méně novinek než každoroční fifa nebo CoD...
-
-
mistni decka za to hlasujou o hru roku
-
-
Copak, na sektoru už tě mají plné zuby? *6*
-
-
Čo to trepeš ? Ja na sector nechodím.
-
-
podle něj všichni slováci chodí na sector
-
-
Asi tak, Nechápem prečo tí čechovia tak neznášajú slovákov. Čo sme im v minulosti nejako ublížili alebo čo ? *10*
-
-
možno preto, že ich voláš čechovia, a nie česi :DD
-
-
-
-
-
-
Jestli máte problémy s coop misemi, nemůžete se spojit s kamarády a podobně, tak jsem přišel na jeden postup. V ovládacích panelech ve firewallu odeberte ACU a pak když to vyskočí, tak to stornujte. To je jediná chyba, na kterou jsem narazil, ale teď je to už všechno v cajku :)