-
Dle mého stále lepší jak new COD.
Každá velká hra se ze začátku potýká s chybami. Jen prostě všichni očekávají že tam nebude ani jedna chybička.
Každý oceníme ve hře něco jiného. Někoho baví to někoho zase ne.
Recenze se mi moc od Games nelíbí a ani s ní nesouhlasím. Pokud nejste typ co neumí ovládat hru rychle a reflexně pak bohužel to takhle vypadá. Díky new pohybovým manévrům v pohodě skáču po barácích ale i z nich (buď pomalým bezpečným způsobem a nebo rovnou) výběr volíte vy. To samé při pronásledování velmi oceňuji zkratky pod stoly nebo přes ně. Hru hodnotím za mě zatím 9/10. *3* -
-
Ano, prakticky každá hra se potýká s chybami, ale málokterá hra vypadá tak, že se vývojáři kompletně nejen vyprdli na betatesting, ale že hru nejspíš vůbec nehráli. Jinak si ty naprosto základní bugy nelze vysvětlit. Holt se v Ubi chtěli mít na Vánoce dobře, jinak si nelze tohle předčasný vydání odůvodnit, měli Unity doladit a ještě počkat.
P.S.: rozšiř si slovník češtiny o slovo "nový" -
wooooooohooooooooooo
-
-
Me by zajimalo, kolik ze zdejsich kritiku to alespon hodinu hralo? Tipuju, ze tak 10%. Tak nejak uz zde patri ke koloritu nadavat na hry od EA a Ubisoftu. Ony si to pravda casto zaslouzi, ale zase takove drama, jak se zde pise, to take neni. Ani to AC Unity neni tak nehratelne a nepouzitelne. Hral jsem to cely den (na PS4), na zadny bud jsem nenarazil, parkrat doslo ke vterinovemu zpomaleni, coz ale bylo na Playstationu u vsech AC her snad s vyjimkou 4ky. Ani mikrotransakce nejsou tak dramaticke jak se tady pise. Hra je vubec nikde nevnucuje a nejsou ani k nicemu zajimavemu potreba. Nevim, proc bych si mel kupovat 20 ruznych oblecku a jinych nesmyslu nebo si ulehcovat mise natolik, ze pujdou projit s prstem v nose.
-
-
Takže v podstatě schvaluješ mikrotransakce i v dalších AAA hrách ?
-
-
Někdo tě nutí si něco kupovat? Bože je to SINGLE hra, tudíž to, že si tvůj kamarád Pepa koupí rychlejší průchod hrou je jeho věc. Pochop, že existuje vždycky závislost nabídky a poptávky, kdyby nebylo hráčů, co si nekoupěj za 2 eura fialový kabátek, nebude jeho prodejců. Horší se mi takový přístup zdá v MMO, tam neschvaluju ani poplatky za barvu koníka, pokud se tedy opravdu pokouším o celistvý online svět. U Doty je to samozřejmě víc než OK.
-
-
Sakra Earle furt te pronasleduje ta smrtka?
-
-
čo je toto za otázka ? prečo by ich mal schvalovať aj v ďalších AAA hrách ? jasne napísal, že v tejto hre mu nevadili, pretože k ničomu podstatnému ich človek nepotrebuje. Pokial bude mikotransakciami podmienený postup hrou alebo získanie niečoho čo k hre odjakživa patrilo a bolo schválne extrahované a spoplatnené tak potom sa ozvi.
-
Naprosto s nimi nemam problem, pokud jsou udelany tak jako v AC Unity. Pokud je to volitelna a nevnucovana vec, a hru lze bez jakychkoliv omezeni hrat bez nich, tak at si tam klidne jsou. Kdyby mi nekdo pred 20ti lety rekl, ze nekdy bude moznost ve hre zaplatit 50 korun za to, ze jednoduseji projdu jednu misi, tak bych se mu asi smal, ale dnes me to jaksi nijak nepohorsuje. Kdybych byl majitelem Ubisoftu, tak bych taky chtel z kazde hry vytriskat co nejvice penez. Od toho ty hry delaji a ono se tech blaznu, co zaplati dalsi 2 litry za to, ze budou mit o 30 oblecku a zbrani vice, najde jiste dost.
-
-
v recenzi se píše že bez mikrotransakcí se podstatne zvýší obtížnost hry, AC serie byla vždycky delana pro casual mainstream s nejlehčí obtížností a tihle casualove by s tou obtižnosti mohli mít problem. čili se da rict že jim to hra vnucuje.
koneckoncu je to zmineno v recenzi, vic budu verit profesionalnimu recenzentovi než nejakemu random smradovi v diskuzi -
-
Ver si cemu chces. Nejlepe je si to ovsem zahrat a mit vlastni obrazek. Pak tu nebudes za blba, ktery veri nejakemu recenzentovi, ale sam o tom vi prd. Bez mikrotransakci je hra opravdu radove tezsi. Kdyz vlezes nepriteli do zorneho pole, tak te uz po par sekundach pak vidi a kdyz te nekdo 5x prasti mecem tak zdechnes. To je vskutku dramaticka obtiznost a u jinych her bez mikrotransakci zcela nevidana.
-
-
-
-
Je to asi tak. 90% lidí tady na všechno nadává jen z principu, že to dělají ostatní. 95% lidí tady má nelegální verzi té hry, tudíž nemají ty 2 patche, které opravily dost chyb. Ubisoft to posral tak či tak, to je prostě fakt, ale hra je to výborná. Mikrotransakce ti hra vůbec nikde nevnucuje, ani jednou mi nevyskočilo okýnko, abych si koupil nějaké kredity nebo podobnou blbost.
-
-
LOL, veď si to priznaj, si smutný, že ti niekto nadáva na tvoju obľúbenú hru preto, lebo je to šmejd.
-
-
Já mám názory ostatních u prd3le, mám vlastní :D. Skore na metacritic bylo od začátku kolem 3/10 od uživatelů a stejně mi to bylo u prd3le. Mně je úplně jedno co si o tom myslí 99% lidí. Zajímavé, když tak nadáváš na tu hru už od začátku, proč sis ji aktivoval, místo FC4, nebo The Crew?
-
-
Máš pravdu mal som si radšej vybrať crew, ale kto to mohol vedieť, že unity bude po toľkých pr článkoch nielen tu na games.cz taký otrasný šmejd. FC4 som si nevybral preto, lebo ho už mám dávnejšie aktivovaný na uplay, tiež cez pick your path bundle, za kúpu prvej grafiky.
-
-
-
-
-
6/10 je myslím dost kruté
-
Překvapilo mě to hodnocení 6 když jsem to četl čekal bych tak 7. No hra si mi furt zdá jako dobrý AC(pro nás fandy série) teda až opraví všechny ty chyby a celou hru úplně doladí. Ale ty microtransakce to je fakt špatná dát to do něčeho jako AC věřím že to bylo poprvé naposled.
-
-
jo, pro fandy je to určitě dobrý AC. když opraví ty bugy, dalo by se to dle této recenze hodnotit tak 8/10 (i když těžko říct, jak zvládnou vyladit tu PS4 verzi). jinak taky trochu záleží na tom, jak se člověk staví k tomu provázání androidí aplikace a uplay.
-
-
Poprvé dávám něčemu ze série AC 5/10... a je mi to hodně líto, šlo to udělat lépe...
-
Ale jo, hra dobrá. Rozhodně mnohem lepší než předchozí díl, kterej byl nesmyslně rozkouskovanej na X ostrovech. Revoluční Paříž je udělaná opravdu pěkně a obecně to vypadá, že ten svět žije.
Škoda že neměl víc prostoru Napoleon, to byla sympatická postava. Nejsem fanoušek série, tohle byl druhej díl co jsem hrál a první co jsem dohrál do konce. Nicméně pokud bude příští díl opět v tomhle duchu, velmi rád do něho opět investuju.
Za jediný mínus té hry považuju naprosto nepřesný, neintuitivní a nepředvídatelný ovládání, kdy člověk absolutně netuší, kam postava skočí, jakou kombinaci stisknout pro vlez do okna a to, že souboje jsou v podstatě hloupé klikání na útok a občasné vykrytí, takže i když jde na člověka přesila bambilionu nepřátel, nedá se prohrát. -
Hra je sice pěkná rád bych jí měl na ps4 ale kdyby nestála po technické stránce za ho*no, proto doufám že to napraví
-
Me osobne tenhle dil naprosto uchvatil. Nechapu ty, co hru pomlouvaji. Je sice k nastvani, kdyz vam hra blbne ( moje PC verze je OK ), ale aspon Ubi vi, co na ty hre blbne a podle toho tu hru opravi, to zaprve a zadruhe uvedomte si vsichni, ze dalo silenou praci tuhle hru vytvorit! Za mesic nebo dva ta hra bude vychytana a bude se hrat sama.
Co me na hre mrzi, je kratkej pribeh, ale ja mam ve zvyku kazdej dil posbirat a splnit vsechno okolo, takze si troufam tvrdit, ze nez vyjde Witcher 3, mam co hrat. :-D -
-
Další mínus, až se to všecko opraví dostane člověk jen nemastnou neslanou 10hodinnovou estrádu, mám AC rád ale co je moc to je moc. Sbírat všechno nehodlám takže tvé nadšení až tak nesdílím.
-
-
Jacku ty jsi hodně mimo v těch svých komentářích :D Běž raději hrát své CoD...
BTW pořád nechápu, proč píšeš naprosté voloviny snad úplně ke všemu, když jediné co znáš je CoD (vystřel, skrč se, vystřel, hoď granát, uteč... dostaň kudlou zezadu) *3* -
-
Fůůj trollý odpad, huš huš. At už si pryč.
-
-
-
-
Tak sem dnes testl origosku(puceny account) cca1-2h hrani, na i5 2500K, GTX670 2GB, RAM 8GB a nastaveni vse na vysoke,fxaa,ssao a hra jela mezi 35-60fps(vetsinu se drzela na 40-50fps) coz me teda prekvapilo. Ale hra ma stutterig takze dokud(jestli) to neopravi, tak nic moc hratelne teda.
Vypadalo to takhle, ale u me v mensi mire:
https://www.youtube.com/watch?v=3zwXxXy66YM