Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro

Myslím si, že to ani není tak jednoduché udělat tak výborný combat, jako má třeba Sekiro, protože AC má spoustu věcí kolem, které Sekiro nemá. Sekiro se soustředilo 100% čistě na souboje, je to vlastně to jediné, co v té hře jde dělat a proto tak exceluje. AC dělá dalších x věcí, takže je to za mě pochopitelné. 

Samozřejmě bych tam uvítal souboják ze Sekira, protože momentálně nemá obdoby a asi ani dlouho mít nebude, ale chápu, že to není na té úrovni ve Valhalle. Nejlepší v rámci série mi stačí :).

• malachi

..mno pre mna keby tam nebolo  v názve Assassin griid😛,tak by ma to viac ťahalo.. obdobie vikingov mám rád...(vikings-wolves of midgard -výborná hra )takto..možno..ked to bude pod 10e...možno..skúsim..😎

• nightborne

Mno, takhle, ve Valhalle to není TAK hrozný jako v Odyssey. Běžnýho panáka, co není sto levelů nad tebou, dáš třeba na tři rány a s rozběhem občas i na jednu, což vzhledem k tomu, že většinou má nějaký brnění, nepůsobí až tak neuvěřitelně. Elitní nepřátele kácíš trochu dýl, ale neni to takový opižlávání jako v Odyssey.

Ten problém se snadnejma soubojema je spíš v tom, že nepřátelé sou poměrně málo agresivní. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se snažili fakt útočit všichni naráz, například. Nebo měli víc druhů neblokovatelných útoků, na který bys musel reagovat jinak jako v Sekirovi, třeba.

Ono jak sem psal, podle mýho názoru má Valhalla nejlepší a nejzábavnější souboják v rámci Creedů, ale třeba na Tsushimu nebo cokoliv od Fromsoftu to bohužel pořád nemá.

• Tak to je škoda, právě ty nekonečné souboje z Odyssey mě neskutečně štvaly, to tedy není řešení. 

• nightborne

Na berserkera (druhá nejvyšší). Ta úplně nejvyšší sice zvyšuje damage, ale jenom nepřátelům, tvoje rány je naopak bolej míň. Jinak řečeno, neni to pak vyloženě těžší, protože jsou nepřátelé pořád pomalí a předvídatelní, jenom je to prostě zdlouhavější.

• Na jakou obtížnost Honza Slavík hrál? Zajímá mě to kvůli tomu že považuje souboje za jednoduché. Případné navýšení obtížnosti souboje nezlepší?

• Realtoltek

Radši si koupím předělanou RUNE II... přijde mi zábavnější a více "vikingská".

• To je pitomost.

• Taková trochu nemastná, neslaná recenze....mám z toho akorát pocit, že autor se nám snaží ukázat, kolik toho ví o vikinzích :) 

• ripper

Moc pěkně napsaná recenze, díky.

• nightborne

Doporučuju ještě aj přečíst proč ;).

• Lateralus

Jdu to přečíst, ale mám strach, že to bude (v mém případě) zbytečné :-/ 

• Jeste pred otevrenim recenze sem si rikal to bude osmicka:)

• Jarisko84

Aj som si myslel ze to takto dopadne... ubi sa proste nevie vyhrat s detajlami vypilovat hru... robia ich ako na pase bez stipky zaujmu ale iba ako kusy .... 

https://youtu.be/NKDvp2BQvj0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit