-
Myslím si, že to ani není tak jednoduché udělat tak výborný combat, jako má třeba Sekiro, protože AC má spoustu věcí kolem, které Sekiro nemá. Sekiro se soustředilo 100% čistě na souboje, je to vlastně to jediné, co v té hře jde dělat a proto tak exceluje. AC dělá dalších x věcí, takže je to za mě pochopitelné.
Samozřejmě bych tam uvítal souboják ze Sekira, protože momentálně nemá obdoby a asi ani dlouho mít nebude, ale chápu, že to není na té úrovni ve Valhalle. Nejlepší v rámci série mi stačí :).
-
..mno pre mna keby tam nebolo v názve Assassin griid😛,tak by ma to viac ťahalo.. obdobie vikingov mám rád...(vikings-wolves of midgard -výborná hra )takto..možno..ked to bude pod 10e...možno..skúsim..😎
-
Mno, takhle, ve Valhalle to není TAK hrozný jako v Odyssey. Běžnýho panáka, co není sto levelů nad tebou, dáš třeba na tři rány a s rozběhem občas i na jednu, což vzhledem k tomu, že většinou má nějaký brnění, nepůsobí až tak neuvěřitelně. Elitní nepřátele kácíš trochu dýl, ale neni to takový opižlávání jako v Odyssey.
Ten problém se snadnejma soubojema je spíš v tom, že nepřátelé sou poměrně málo agresivní. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se snažili fakt útočit všichni naráz, například. Nebo měli víc druhů neblokovatelných útoků, na který bys musel reagovat jinak jako v Sekirovi, třeba.
Ono jak sem psal, podle mýho názoru má Valhalla nejlepší a nejzábavnější souboják v rámci Creedů, ale třeba na Tsushimu nebo cokoliv od Fromsoftu to bohužel pořád nemá.
-
Tak to je škoda, právě ty nekonečné souboje z Odyssey mě neskutečně štvaly, to tedy není řešení.
-
Na berserkera (druhá nejvyšší). Ta úplně nejvyšší sice zvyšuje damage, ale jenom nepřátelům, tvoje rány je naopak bolej míň. Jinak řečeno, neni to pak vyloženě těžší, protože jsou nepřátelé pořád pomalí a předvídatelní, jenom je to prostě zdlouhavější.
-
Na jakou obtížnost Honza Slavík hrál? Zajímá mě to kvůli tomu že považuje souboje za jednoduché. Případné navýšení obtížnosti souboje nezlepší?
-
Radši si koupím předělanou RUNE II... přijde mi zábavnější a více "vikingská".
-
To je pitomost.
-
Taková trochu nemastná, neslaná recenze....mám z toho akorát pocit, že autor se nám snaží ukázat, kolik toho ví o vikinzích :)
-
Moc pěkně napsaná recenze, díky.
-
Doporučuju ještě aj přečíst proč ;).
-
Jdu to přečíst, ale mám strach, že to bude (v mém případě) zbytečné :-/
-
Jeste pred otevrenim recenze sem si rikal to bude osmicka:)
-
Aj som si myslel ze to takto dopadne... ubi sa proste nevie vyhrat s detajlami vypilovat hru... robia ich ako na pase bez stipky zaujmu ale iba ako kusy ....
https://youtu.be/NKDvp2BQvj0