-
Tak J.Slavík je člověk, který nedává vysoké známky jen tak pro srandu. Takže to vypadá vskutku zajimavě. Děkuji za recenzi.
-
Dekuji ze v recenzi nebyly zadne spoilery. Hodnoceni me naplnuje ocekavanim ;-)
Xbox i AC predobjednano, tak pokud to zijtra dopadne podle planu, tak se budu tesit na jedinou next gen hru na platforme od ms ;-)
-
Nene, ggg je klasickej youtube warrior 😂
-
"Assassin’s Creed, věrný tradici, neumí vyřešit obtížnost. V Odyssey figurovala otravná, umělá bariéra z levelů. Ta tu díkybohu ustoupila, ale vystřídal ji jiný nešvar. Boje jsou převážně jednoduchoučké, až to... nebolí."
takže, ve svým jádru je AC prostě jen konzolová mlátička v pěknejch kulisách, a podle recenzenta má nudnej souboják (já naprosto souhlasím) tak potom nechápu když je to mlátička se špatným soubojákem, proč to má 8/10 :)
-
Jo, to je nejlépe placenej tester na světě. Evidentně...
-
Jako vždy tet dojíždí Diablo 4.
-
Už máš odehráno, jako vždy, že? Z recenze: "Odpůrci série (nebo alespoň jejích novějších dílů) se nepochybně budou
schopní podívat na určité pasáže Valhally a prohlašovat, že je to znovu
úplně to samé. Pokud tohle ale někdo prohlásí, tak ji nehrál a jde o
velmi povrchní soud. " -
Jo! Proč má Legion 5/10?
-
generická nuda jako deset posledních her od ubisoftu
-
Souhlas. RPG kde mám současně otevřeno hromadu úkolů a já nevím kam dřív skočit mě neskutečně baví. Ale i tak si Vallhalu rád zahraji... Za rok, dva až bude čeština ;)
-
Tak proč má Legion 5/10?
-
Proto je recenze vždy subjektivní názor jednoho člověka:)
-
Tahle série už je zajímavá jen kvůli originálnímu zasazení. Jinak je už člověk ze všeho unavený. Technologická stránka je fakt děsná. Pro spousty činností tam ani nejsou animace a celý to vypadá zastarale. I ten obyčejnej rychlej útok malou sekyrkou vypadá kostrbatě.
-
8/10 😂 To už je takovej gamesáckej evergreen. I po přečtení recenze nějak nechápu, proč tady mají hry od Ubi diplomatickou imunitu.
-
ja to taky nemyslel negativne, jinak zklamani pro me je, ze se to presunulo zpatky smerem k adventure, me vyhovoval styl Odysey
-
Ale to samozřejmě není špatně, nikdo neříká a ani nečeká, že se mnou bude každej automaticky ve všem souhlasit - důležitý je, že teď tu informaci máš a můžeš se podle toho rozhodnout, jestli to bude hra pro tebe, nebo ne =).
Ze zvědavosti, co třeba je pro tebe spíš mínus?
-
tak zrovna to co recenzent vyzdvihuje jako zmeny k lepsimu, jsou pro me tezke minusy...
-
To bude mít pár lidí dilema. Ubisoft a 8/10 a na druhé straně jeden z nejlepších recenzentů.
-
Já tohle právě na Honzovi obdivuju! Ty jeho recenze, které mají nějaký historický základ jsou úplně bezkonkurenční a čtou se jedna radost.
-
Jo, on v jádru vážně neni špatnej, a kdo ví, třeba nějaká ostřejší obtížnost přibude v patchi, nebo tak =).
A jistá inspirace Sekirem tu mimochodem je, protože si mimo jiné můžeš odemknout mikiri counter. Jenom se jmenuje jinak, samozřejmě, a jeho používání není až takový drama, protože v úhybu je iframe, takže když to poděláš, neskočíš úsměvem napřed do rány jak v Sekirovi =D