Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

Tak J.Slavík je člověk, který nedává vysoké známky jen tak pro srandu. Takže to vypadá vskutku zajimavě. Děkuji za recenzi.

• bodmrazu

Dekuji ze v recenzi nebyly zadne spoilery. Hodnoceni me naplnuje ocekavanim ;-)

Xbox i AC predobjednano, tak pokud to zijtra dopadne podle planu, tak se budu tesit na jedinou next gen hru na platforme od ms ;-)

• Nene, ggg je klasickej youtube warrior 😂

• "Assassin’s Creed, věrný tradici, neumí vyřešit obtížnost. V Odyssey figurovala otravná, umělá bariéra z levelů. Ta tu díkybohu ustoupila, ale vystřídal ji jiný nešvar. Boje jsou převážně jednoduchoučké, až to... nebolí."

takže, ve svým jádru je AC prostě jen konzolová mlátička v pěknejch kulisách, a podle recenzenta má nudnej souboják (já naprosto souhlasím) tak potom nechápu když je to mlátička se špatným soubojákem, proč to má 8/10 :)

• Corvus

Jo, to je nejlépe placenej tester na světě. Evidentně...

• BoB.2

Jako vždy tet dojíždí Diablo 4.

• Corvus

Už máš odehráno, jako vždy, že? Z recenze: "Odpůrci série (nebo alespoň jejích novějších dílů) se nepochybně budou
    schopní podívat na určité pasáže Valhally a prohlašovat, že je to znovu
    úplně to samé. Pokud tohle ale někdo prohlásí, tak ji nehrál a jde o
    velmi povrchní soud. "

• Corvus

Jo! Proč má Legion 5/10?

• TheGGG

generická nuda jako deset posledních her od ubisoftu

• zanek.s

Souhlas. RPG kde mám současně otevřeno hromadu úkolů a já nevím kam dřív skočit mě neskutečně baví. Ale i tak si Vallhalu rád zahraji... Za rok, dva až bude čeština  ;)

• Veskoslav

Tak proč má Legion 5/10?

• Veskoslav

Proto je recenze vždy subjektivní názor jednoho člověka:)

• jindra.veliky

Tahle série už je zajímavá jen kvůli originálnímu zasazení. Jinak je už člověk ze všeho unavený. Technologická stránka je fakt děsná. Pro spousty činností tam ani nejsou animace a celý to vypadá zastarale. I ten obyčejnej rychlej útok malou sekyrkou vypadá kostrbatě.

• J.V.Stalin

8/10 😂 To už je takovej gamesáckej evergreen. I po přečtení recenze nějak nechápu, proč tady mají hry od Ubi diplomatickou imunitu.

• ja to taky nemyslel negativne, jinak zklamani pro me je, ze se to presunulo zpatky smerem k adventure, me vyhovoval styl Odysey

• nightborne

Ale to samozřejmě není špatně, nikdo neříká a ani nečeká, že se mnou bude každej automaticky ve všem souhlasit - důležitý je, že teď tu informaci máš a můžeš se podle toho rozhodnout, jestli to bude hra pro tebe, nebo ne =).

Ze zvědavosti, co třeba je pro tebe spíš mínus?

• tak zrovna to co recenzent vyzdvihuje jako zmeny k lepsimu, jsou pro me tezke minusy...

• Veskoslav

To bude mít pár lidí dilema. Ubisoft a 8/10 a na druhé straně jeden z nejlepších recenzentů.

• Zypoman

Já tohle právě na Honzovi obdivuju! Ty jeho recenze, které mají nějaký historický základ jsou úplně bezkonkurenční a čtou se jedna radost.

• nightborne

Jo, on v jádru vážně neni špatnej, a kdo ví, třeba nějaká ostřejší obtížnost přibude v patchi, nebo tak =).

A jistá inspirace Sekirem tu mimochodem je, protože si mimo jiné můžeš odemknout mikiri counter. Jenom se jmenuje jinak, samozřejmě, a jeho používání není až takový drama, protože v úhybu je iframe, takže když to poděláš, neskočíš úsměvem napřed do rány jak v Sekirovi =D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit