Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne

Hmm. To je poměrně obtížná otázka, protože je to mix starýho a novýho. 

Představ si rozlohu a dojem ze světa z Odyssey, jenom samozřejmě v jiným zasazení a s daleko větším důrazem na hlavní dějovou linku + zopakovaná mechanika lovení jednotlivých členů řádu prastarých (ale zpracovaná daleko míň zdlouhavým způsobem).

K tomu design hratelnosti vcelku podobnej AC 1-3 (čepel se správným skillem zabíjí na ránu), jenom s RPG prvkama, který jsou opět trochu podobný Odyssey. Ale nevstupujou do zážitku ani zdaleka tak výrazným způsobem jako v Řecku.

• Koukám, že můj předchozí komentář byl odstraněn. Nevadí. Optám se znovu.

Kterému dílu je podobnější ? Jakožto veterán série bych rád před koupí znal srovnání. Podle recenze to nevypadá špatně.

Co se týče lokalizace. To mě nevadí. Ba naopak. Pamatuji spoustu her které jsem dohrál bez českého jazyka. 

• Nejdřív vidím 8/10...ok...pak čtu nejlepší díl série.... Méně questu než Odyssey a lepší si tah na bránu.... No sakra super! Na tohle se těším! Teď jen doufám, že bude tento díl pribalen k 6800XT :-). K cpu je far cry 6 a už mi přišel i mail, že nejlépe se valhalla hraje na ryzen 5000.

• Asasíni baví téměř vždy. Bude to dobrá hra. 

• maros.goc

To dáva zmysel, len potom tie RPG prvky zmysel už nedávajú. Inak za veľké mínus tejto recenzie považujem nespomenutie MIKROTRANSAKCII v SINGLEPLAYEROVEJ hre.... Za toto mali byť ešte 1 až 2 body dole, ak nie rovno 3.

• nightborne

No právě že to je daleko podobnější původním Creedům a nebál bych se říct spíš akční adventura s (poměrně výraznou) příchutí RPG, což mi k AC sedne daleko víc. 

Pokud ti naopak víc sedl ten styl Odyssey, kdy úplně všechno stálo na gearu a levelu, pak z Valhally až tak nadšenej samozřejmě nebudeš =).

Jo a pro kontext, na konci Valhally sem měl level asi 320. Dostáváš je totiž po dvou a prakticky za každej příběhovej quest, takže 40 není zas až TAK kolosální číslo ;).

• nightborne

A ty mi toho shadow warriora budeš připomínat do konce věků, že =D? Bavil mě, co mám dělat =P.

Takhle, je samozřejmě důležitý se rozhodovat primárně podle toho, jak to přijde tobě, ale obávám se, že tě v tomhle případě intuice možná trošku mate - ve valhalle fakt prakticky žádnej grind neni. Sám sem z tohohle faktu byl u vytržení =D.,

• BlackenedHalo

Nejako az moc nadsena recenzia. Co je to uz za rpg ked sa nemusim bat ani o 40 levelov vyssieho nepriatela? 

• Lukass

No i Jan Slavik uz prestrelil,  napr.  Shadow Warrior 2.

Kvalite Vallhaly proste uz neverim,  takhle bylo hodnoceny i Origins,  coz je mozna nejhorsi dil vubec,  a i Odysea,  tam uz byl videt urcite posun.  Ale mam nato vzpominky,  nuceni se do hrani,  grind,  hromada otravnyho balastu. 

Bylo tam i par veci co si dokonce pamatuju i ted,  linka z piratkou,  legenda o minotaurovy. 

Ale kdyz po me v ramci pribehu chtela hra vycistit asi 50 pevnost,  stim ze dal me v pribehu nepusti,  tak sem to vypl a uz nikdy nezapl. 

Tusim ze presne tohle bude i ve Vallhale,  a proto uz nedam na recenze,  a da na svou intuicii

• Corvus

Ano, přesně tak. Nicméně rozhovor mi přišel tak velice sympatický a (tato) recenze tak skvělá, že jsem sem napsal a sdílel ho. Už interview s českým samurajem, panem Jakubem Zemanem, bylo naprosto vynikající. Třeba se najde někdo, koho to bude zajímat.

Jinak si ale skálopevně stojím zatím, že zdejší banování a promazávání příspěvků je těžce za hranou.

• Thanquol

Ok, dobrý vědět.

• Thanquol

Bohužel do toho co lidi dělají se svyma penezma je ti velký h***o. 

• Thanquol

To je fakt smutný :( si to bez hodit 

• Thanquol

Sem nelez furt jednoduchý. Ajo ty musíš..

• Thanquol

Generickej komentář.  Tady mas klicenku <|>

• ravux

Nebyl jste to nahodou vy, kdo si pred par dny v diskuzi pod jinym clankem stezoval na zdejsi cenzuru a oznamoval, ze na tomto serveru konci? Bohuzel onen prispevek byl (paradoxne?) smazan, ale pokud se nepletu, byl to vas nick. Hm?

• Odehrál jsem řecko a tam jsem byl rád, že šla obtížnost za chodu měnit. Začal jsem vysoko a postupně jsem ubíral, protože po desítkách hodin to byl jen větší a větší grind a navíc díky level scallingu se i vytratil ten pocit, že se zdokonaluji a zlepšuji, protože vždy a všude byli nepřátelé o X levelů silnější. Navíc když mám vyčistit pevnost, tak ze začátku s tím ten čas strávím, abych se hezky potichu proplížil a potají postupně sundal posádku, ale to zabere hodiny a těch pevností a míst na mapě jsou stovky, takže po 100 odehraných hodinách už jsem byl rád, že je můžu během 5 min. vykostit jak rambo a pokračovat v cestě dál.

• Derp_1337

Proč? Protože ne všichni hráči hrajou hry kvůli výzvě z náročného soubojového systému. Souboje jsou pro ty hráče až na druhém místě a spíše je třeba zajímá příběh (atd.)

Dokonce se najdou i hráči přímo z opačného spektra, pro které je náročný soubojový systém spíš překážka a nemají to rádi.

Recenzent se má trochu snažit hodnotit hru z neutrálního pohledu a pak je už jenom na jednotlivých hráčích, ať si dle svých vlastních preferencí udělají o hře svůj vlastní závěr. Proto recenze mají slovní popis a není to zredukované jenom na jakési zavádějící číslo.

• Corvus

Vikingský mečíř hodnotí Assassin's Creed Valhalla: Hra je vikingštější než Vikingové, výstroj nesedí - https://youtu.be/C1lVrE9vrv8

• LiarForHire1

Naštěstí jim Ghost of Tsushima ukázal, jak se to má dělat. Bohužel se to asi neprojeví na prodejích a tohle si koupí mraky lidí a Ubi se nikdy nepoučí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit