-
Recenzenti s tím stejně nic neudělají, to ti hňupové co ty mikrotransakce platí.
-
To ne, furt ne :) Me vubec nesedl po skvelym v uvozovkach prvnim dilu. Ani sem ho nedohral.
Co vim je ve Valhalle, opet stupidni levelovani oblasti a postupu hrou, uz jenom za tohle je to pro me tak 2 body dolu.
A je me jasny ze tam budou i ostatni natahovaci mechaniky ubisoftu.
O opaku me fakt nikdo nepresvedci :)
Pro me je tohle proste malo
-
Ja mam spis tendenci hry od Ubisoftu obhajovat, ale tady mi i ta 8 prijde trochu moc, ale jsem teprve na zacatku, tak se nebudu hadat. Kazdopadne ty animace zakladnich uderu pusobi jako placeholder z alfa verze, kterej nekdo ve finalnim buildu zapomel dodelat. A pak to strasny AI! Uz jenom za to by takovej herni velikan (co do rozsahu jejich studii), jako je Ubisoft, zaslouzil dostat poradne pres prsty - hra v podstate neni zadna vyzva (zatim) a to mam souboju na druhou nejtezsi obtiznost... pokud ovsem nenarazite na ohen, kdy kolem nej snad staci jen probehnout a hlavni postava hned zacne horet, jako by se snad vykoupala v benzinu...
-
V hre sú a to je podstatné. Ak sa recenzenti nepostavia proti tomuto hnusu, ktorý už zasiahol aj full price SP hry, tak budem ukazovať práve na nich, keď to už dôjde do bodu, že tie mikrotransakcie budú neúnosné.
A že preháňam? Prosím ťa, niekedy tie mikrotransakcie boli súčasťou len free to play hier...
-
Nebo rovnou 8...
-
Protože o nich člověk ani neví a jsou k ničemu :D. Ani jednou mi je hra nestrčila pod nos a navíc jsou kosmetické.
-
Stále čakám na odpoveď ohľadom toho, prečo v recenzii nie sú spomenuté mikrotransakcie.
-
Dobrá dobrá. Děkuji za odpověď.
Počkám až mi přijdou zbývající uplay body a hodím na to 20 procent slevu. Pak to koupím.
Nejak mi ani nevadí, že to není v češtině. Myslím, že se to dá zahrát i v angličtině.
-
Čtivá a zábavná recenze, díky za ní!
Nejdřív jsem si při oznámení Valhally říkal, že Ubi už fakt neví, jak tu značku podojit. Po postupném zklamání s Unity, Syndicate a hlavně Odyssey, kdy jsem si vlastně užil jen "refresh" po roční pauze s Origins jsem si říkal, že tuhle značku jsem už asi holt dohrál.
No, uvidíme, po přečtení recenze rád dám Valhalle šanci. Přeci jen šílenou grindovací Odyssey se stovkami opakujících se úkolů, která ani nevypadala tak hezky jak předtím Origins, děalo Ubi Quebec, kdežto Origins byl od Ubi Montreal jakožto hl. studio, stejné studio, co stojí za Valhallou. A vždycky se mi líbil "historizující" přesah AC a navíc screeny vypadají přenádherně, bude se kochat, pane doktore :).
Jen mi je podivné, že hra nejspíš vyšla v prakticky stoprocentím stavu už při vydání, to se u Ubi za poslední roky nestalo moc často, ale předpokládám, že kdyby to byl obvyklý Ubi bug fest, že by to bylo v recenzi zmíněno. Tak snad díkyUbi za to ;).
-
"Dokonce se najdou i hráči přímo z opačného spektra, pro které je náročný soubojový systém spíš překážka a nemají to rádi." - to rozhodně. AC jsem hrál už od jedničky vždycky a výhradně jako stealth a pokud jsem se dostal do otevřené konfrontace, obvykle jsem reloadoval a snažil se o stealth znovu. A řekl bych, že lidi, co hrají AC primárně pro stealth bude hodně. Kvůli příběhu už to nehrajem nikdo, ten dobrej skončil s Revelations :).
-
no jasně, ale na tom je snad ještě horší to, jak moc to přestává být hra a stává se z toho jen práce - něco co stojí čas, úsilí a mizí radost. Podle mě vlastně definice tvorby Ubi posledních 10 let :D
-
Váhal sem =). Ale zas úplně bez výtek to neni. Představ si silnější osmičku, než měla Odyssey =D
-
Po přečtení recenze mám pocit, že by hra měla dostat známku 9/10.
-
Na grafickej glitch sem tam narazíš, ale v projektu podobnýho rozsahu to neni nic, za co by bylo potřeba nějak přísně trestat, navíc jde jenom o maličkosti.
Grind tam prakticky neni, za celou hru sem de facto jenom otevřel truhly, co sem našel vyloženě při řešení hlavní dějový linky, a bohatě to stačilo na to, abych udržel vylepšenej gear na rozumný úrovni.
Náznak grindu lze zpozorovat, pokud chceš mít vylepšenou osadu, protože na to jsou potřeba materiály z klášterů, na který je pak potřeba konat nájezdy. Ale je to čistě nepovinná odbočka, vylepšená osada má z drtivý většiny jenom kosmetickej přínos a jestli se tomu hráč chce pro dobrej pocit věnovat, je na něm =)).
-
Takže jenom dobrých prvků? Nešvary předchozích dílů tam nejsou? Ať se jedná o grafické bugy, glitche popřípadě grind typu ulov 100 koz aby jsi měl na lepší brnění.
Sice nemůžete radit lidem, zda do koupě jít či ne, avšak mě váš názor zajímá. Vidím tedy, že vy by jste do toho šel. Já možná také, jen si to musím rozmyslet. To je nevýhoda mé povahy. Ovšem moc dlouho přemýšlím.
-
Ono... jo, je to splácanina, což ale vyznívá poměrně negativně, vzhledem k tomu, že je to splácanina těch dobrých prvků z nových i starých creedů =).
Nákupní rozhodnutí samozřejmě nemůžu konat za ostatní lidi, ale za sebe můžu říct, že kdybych si Valhallu koupil, osobně bych peněz rozhodně nelitoval.
-
hra působí jako absolutně laciný vykalkulovaný korporátní korektní šunt, přesně jako 10 předchozích her od ubisoftu. Hral jsem od nich her dost a dle všech ukázek a informací se u nového AC a watch dogs nic nezměnilo. S ubisoftem jsem skončil, bezduché produkty bez špetky osobnosti... Odyssey a Origin jsem např hrál a obě byly naprosto šedivý nudný průměr.
-
že se zdejší největší fanboi generických her od ubisoftu nemůže smířit s jinými názory není můj problém... upaluj hrát pětkový watch dogs...
-
Takže takový pelmel . Splácanina jednotlivých dílů do sebe. Inu. To nemusí být vůbec špatné. Nemusí, ale může. Od vydání Unity mám z nových her od Ubisoftu docela obavy. Nechci to zažít znovu. Zároveň se však nepodívám na stream, protože si nechci nechat zkazit zážitek.
Vaše doporučení proto? Mám počkat na slevu. Mám do toho jít už nyní?
-
..tak já také dostal ban na 7 dní za dotaz u Partisans 1941. Ptal jsem se, jestli to je alternativní historie, nebo WWII. V galerii jsem viděl vlajku. Info sem se dozvěděl až na konkurenčním webu.. "jen reálie se trochu obměnily a úplně zmizel hákový kříž, který je nahrazen křížem normálním, což mi přijde trochu scestné, na historii by se nemělo zapomínat." Autor: Jan Kouba.. což je srozumitelný popis. Já jsem také plastikový modelář a nedovedu si představit německou techniku bez trámových křížů a svastiky. Oddělujme prosím historii od politiky.