-
Tahle série už je zajímavá jen kvůli originálnímu zasazení. Jinak je už člověk ze všeho unavený. Technologická stránka je fakt děsná. Pro spousty činností tam ani nejsou animace a celý to vypadá zastarale. I ten obyčejnej rychlej útok malou sekyrkou vypadá kostrbatě.
-
-
Naštěstí jim Ghost of Tsushima ukázal, jak se to má dělat. Bohužel se to asi neprojeví na prodejích a tohle si koupí mraky lidí a Ubi se nikdy nepoučí.
-
-
Bohužel do toho co lidi dělají se svyma penezma je ti velký h***o.
-
-
-
Nejako az moc nadsena recenzia. Co je to uz za rpg ked sa nemusim bat ani o 40 levelov vyssieho nepriatela?
-
-
No právě že to je daleko podobnější původním Creedům a nebál bych se říct spíš akční adventura s (poměrně výraznou) příchutí RPG, což mi k AC sedne daleko víc.
Pokud ti naopak víc sedl ten styl Odyssey, kdy úplně všechno stálo na gearu a levelu, pak z Valhally až tak nadšenej samozřejmě nebudeš =).
Jo a pro kontext, na konci Valhally sem měl level asi 320. Dostáváš je totiž po dvou a prakticky za každej příběhovej quest, takže 40 není zas až TAK kolosální číslo ;).
-
-
To dáva zmysel, len potom tie RPG prvky zmysel už nedávajú. Inak za veľké mínus tejto recenzie považujem nespomenutie MIKROTRANSAKCII v SINGLEPLAYEROVEJ hre.... Za toto mali byť ešte 1 až 2 body dole, ak nie rovno 3.
-
-
Nebo rovnou 8...
-
-
-
-
Nejdřív vidím 8/10...ok...pak čtu nejlepší díl série.... Méně questu než Odyssey a lepší si tah na bránu.... No sakra super! Na tohle se těším! Teď jen doufám, že bude tento díl pribalen k 6800XT :-). K cpu je far cry 6 a už mi přišel i mail, že nejlépe se valhalla hraje na ryzen 5000.
-
Dekuji ze v recenzi nebyly zadne spoilery. Hodnoceni me naplnuje ocekavanim ;-)
Xbox i AC predobjednano, tak pokud to zijtra dopadne podle planu, tak se budu tesit na jedinou next gen hru na platforme od ms ;-)
-
Mě stačí těch 70 hodin, jo někdy zahraju ale moc se tam nehrnu, navíc mám rozehrané Odyssey... to mi nějakou dobu zabere ještě! navíc ta optimalizace tradičně vytížené cpu na 100%. Není moc o co stát spíše naopak😉
-
-
No tak souhlas že hra nestojí za moc, ale jestli ti valí cpu na 100%, je něco hodně špatně. Já jedu na ryzen 9 3900x a 1080ti FE, mám ju trošku nataktovanou (130 clock, 500 mem), jedu ve 4k, ultra detaily, akorát aa na medium a volumetric clouds na medium, zní to zajímavě, ale zkuste to, naky fps vám to hodí, a bez rozdílu vizuálně, cpu i přes to že chrome, a ostatní softy které běží na druhém monitoru, nepřekročí 10% zátěže, a hra jede v průměru 40-45, v některých lokacích to de přes 50, někde to spadne na 35. Sou tam chvilky že to spadne úplně bez důvodu, ale nic co by ti rozpalilo cpu na max.
-
-
Hmm zajímavé že by poladili tohle mi dělá víceméně jen Odyssey.
-
-
-
Aj som si myslel ze to takto dopadne... ubi sa proste nevie vyhrat s detajlami vypilovat hru... robia ich ako na pase bez stipky zaujmu ale iba ako kusy ....
https://youtu.be/NKDvp2BQvj0
-
Jdu to přečíst, ale mám strach, že to bude (v mém případě) zbytečné :-/
-
.tak po tom vašom redakčnom pokeci by som tomu nedával viac ako 7/10...vymenovali ste viac záporov ako kladov..:) ..podla mna už 8ková hra by mala zaujať a zabaviť aspon od začiatku a udržať záujem do konca...:)-nie je nutná znovuhratelnosť..:)...9-10/10 sú pre mna hry ku ktorým sa rád vraciam opakovane.:)
-
-
Tak pokud to bereš jako recenzi redakce a sečteš ty výtky dohromady , tak i 7/10 by bylo moc . Ale 8/10 tomu dal Honza Slavík a ten to viděl dokonce i jako slabších 9 . Nebo myslíš , že pokud se podle mne ten díl fakt povedl , tak musí být záruka , že na tom budeš stejně ?
-
-
..no mne osobne sa tá séria nepáči..nedohral som jednotku ...mne najviac vadila tá moderná doba...a zbytočne dlhé pasáže do ktorých nemôžeš zasiahnuť.a ak, tak maximálne len stláčaním nejakej klávesy... -a nemennosť-resp, minimálna zmena výbavy-vizuálnej myslím...takže ja to nehodnotím ..len podla toho čo vraveli mi to nepríde ako 8ková hra....pre mna ani 7ková ale čistý priemer...ale toť len môj názor...
-
-
Zaplaťpánbůh nemáme přikázáno se sebou vzájemně s kolegy souhlasit =)).
Jinak, kdybych měl technický problémy, který řadu hráčů potkaly, ale mně se díkybohu vyhnuly, taky bych dával sedm. To jen tak mezi řečí =).
-
-
-
-
Taková trochu nemastná, neslaná recenze....mám z toho akorát pocit, že autor se nám snaží ukázat, kolik toho ví o vikinzích :)
-
-
Já tohle právě na Honzovi obdivuju! Ty jeho recenze, které mají nějaký historický základ jsou úplně bezkonkurenční a čtou se jedna radost.
-
To je pitomost.
-
-
Na jakou obtížnost Honza Slavík hrál? Zajímá mě to kvůli tomu že považuje souboje za jednoduché. Případné navýšení obtížnosti souboje nezlepší?
-
-
Na berserkera (druhá nejvyšší). Ta úplně nejvyšší sice zvyšuje damage, ale jenom nepřátelům, tvoje rány je naopak bolej míň. Jinak řečeno, neni to pak vyloženě těžší, protože jsou nepřátelé pořád pomalí a předvídatelní, jenom je to prostě zdlouhavější.
-
-
Tak to je škoda, právě ty nekonečné souboje z Odyssey mě neskutečně štvaly, to tedy není řešení.
-
-
Mno, takhle, ve Valhalle to není TAK hrozný jako v Odyssey. Běžnýho panáka, co není sto levelů nad tebou, dáš třeba na tři rány a s rozběhem občas i na jednu, což vzhledem k tomu, že většinou má nějaký brnění, nepůsobí až tak neuvěřitelně. Elitní nepřátele kácíš trochu dýl, ale neni to takový opižlávání jako v Odyssey.
Ten problém se snadnejma soubojema je spíš v tom, že nepřátelé sou poměrně málo agresivní. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se snažili fakt útočit všichni naráz, například. Nebo měli víc druhů neblokovatelných útoků, na který bys musel reagovat jinak jako v Sekirovi, třeba.
Ono jak sem psal, podle mýho názoru má Valhalla nejlepší a nejzábavnější souboják v rámci Creedů, ale třeba na Tsushimu nebo cokoliv od Fromsoftu to bohužel pořád nemá.
-
-
Myslím si, že to ani není tak jednoduché udělat tak výborný combat, jako má třeba Sekiro, protože AC má spoustu věcí kolem, které Sekiro nemá. Sekiro se soustředilo 100% čistě na souboje, je to vlastně to jediné, co v té hře jde dělat a proto tak exceluje. AC dělá dalších x věcí, takže je to za mě pochopitelné.
Samozřejmě bych tam uvítal souboják ze Sekira, protože momentálně nemá obdoby a asi ani dlouho mít nebude, ale chápu, že to není na té úrovni ve Valhalle. Nejlepší v rámci série mi stačí :).
-
-
Jo, on v jádru vážně neni špatnej, a kdo ví, třeba nějaká ostřejší obtížnost přibude v patchi, nebo tak =).
A jistá inspirace Sekirem tu mimochodem je, protože si mimo jiné můžeš odemknout mikiri counter. Jenom se jmenuje jinak, samozřejmě, a jeho používání není až takový drama, protože v úhybu je iframe, takže když to poděláš, neskočíš úsměvem napřed do rány jak v Sekirovi =D
-
-
-
-
-