-
Vikingský mečíř hodnotí Assassin's Creed Valhalla: Hra je vikingštější než Vikingové, výstroj nesedí - https://youtu.be/C1lVrE9vrv8
-
-
Nebyl jste to nahodou vy, kdo si pred par dny v diskuzi pod jinym clankem stezoval na zdejsi cenzuru a oznamoval, ze na tomto serveru konci? Bohuzel onen prispevek byl (paradoxne?) smazan, ale pokud se nepletu, byl to vas nick. Hm?
-
-
Ano, přesně tak. Nicméně rozhovor mi přišel tak velice sympatický a (tato) recenze tak skvělá, že jsem sem napsal a sdílel ho. Už interview s českým samurajem, panem Jakubem Zemanem, bylo naprosto vynikající. Třeba se najde někdo, koho to bude zajímat.
Jinak si ale skálopevně stojím zatím, že zdejší banování a promazávání příspěvků je těžce za hranou. -
-
..tak já také dostal ban na 7 dní za dotaz u Partisans 1941. Ptal jsem se, jestli to je alternativní historie, nebo WWII. V galerii jsem viděl vlajku. Info sem se dozvěděl až na konkurenčním webu.. "jen reálie se trochu obměnily a úplně zmizel hákový kříž, který je nahrazen křížem normálním, což mi přijde trochu scestné, na historii by se nemělo zapomínat." Autor: Jan Kouba.. což je srozumitelný popis. Já jsem také plastikový modelář a nedovedu si představit německou techniku bez trámových křížů a svastiky. Oddělujme prosím historii od politiky.
-
-
-
-
..mno pre mna keby tam nebolo v názve Assassin griid😛,tak by ma to viac ťahalo.. obdobie vikingov mám rád...(vikings-wolves of midgard -výborná hra )takto..možno..ked to bude pod 10e...možno..skúsim..😎
-
Uznávám Vikingové nejsou můj šálek kávy, jako ultimátní symbol chlapáctví pro teenagery mě přirozeně odpuzují. Doufal jsem, že alespoň AC příběhové zpracování mi jejich svět dokáže přiblížit, ale musím se smutkem uznat, že se u téhle hry neskutečně nudím. Odysea měla svoje mythologické kouzlo a Řecké souostroví je prostě nádherné prozkoumávat. Egypt v Originu zase obsahoval příchuť tajemství bývalých dynastií ukrytého pod dunami. Valhala je pro mě krok vedle. Je príma, že mě to stálo jen pár stovek za oživení U+ a nemusím tak litovat nákupu hry na kterou by jen sedal digitální prach. Možná by už Ubisoft mohl tuhle serii položit k odpočinku a zkusit něco nového. Nebo zkusit nějaké zajímavější zasazení. Japonské souostroví se přímo nabízí, ale je fakt že v tomhle ohledu maí silnou konkurenci.
-
-
A dostal ses aspoň trochu nějak přes začátek? Jenom ze zvědavosti, protože mě to zkraje docela silně otravovalo taky, až sem si říkal, že jestli to takhle bude dál, víc než bůro tomu dávat nebudu.
-
-
Dotáhnul sem Eivora k břehům Englandu a měl jsem pocit že by mi to měl někdo zaplatit. Nemám žádnou motivaci pokračovat.
-
-
Nemůžu nesouhlasit, ten začátek opravdu je slabota. Ale jestli můžu radit, zkus ještě pár hodin, pokud to budeme mít podobně, mohl by se zážitek dost zlepšit. Já se přistihl, že mě to vlastně fakt baví, během první mytologický odbočky, například =).
-
-
Ok, dám tomu ještě šanci :) Díky.
-
-
-
-
-
Asasíni baví téměř vždy. Bude to dobrá hra.
-
Koukám, že můj předchozí komentář byl odstraněn. Nevadí. Optám se znovu.
Kterému dílu je podobnější ? Jakožto veterán série bych rád před koupí znal srovnání. Podle recenze to nevypadá špatně.
Co se týče lokalizace. To mě nevadí. Ba naopak. Pamatuji spoustu her které jsem dohrál bez českého jazyka.
-
-
Hmm. To je poměrně obtížná otázka, protože je to mix starýho a novýho.
Představ si rozlohu a dojem ze světa z Odyssey, jenom samozřejmě v jiným zasazení a s daleko větším důrazem na hlavní dějovou linku + zopakovaná mechanika lovení jednotlivých členů řádu prastarých (ale zpracovaná daleko míň zdlouhavým způsobem).
K tomu design hratelnosti vcelku podobnej AC 1-3 (čepel se správným skillem zabíjí na ránu), jenom s RPG prvkama, který jsou opět trochu podobný Odyssey. Ale nevstupujou do zážitku ani zdaleka tak výrazným způsobem jako v Řecku.
-
-
Takže takový pelmel . Splácanina jednotlivých dílů do sebe. Inu. To nemusí být vůbec špatné. Nemusí, ale může. Od vydání Unity mám z nových her od Ubisoftu docela obavy. Nechci to zažít znovu. Zároveň se však nepodívám na stream, protože si nechci nechat zkazit zážitek.
Vaše doporučení proto? Mám počkat na slevu. Mám do toho jít už nyní?
-
-
Ono... jo, je to splácanina, což ale vyznívá poměrně negativně, vzhledem k tomu, že je to splácanina těch dobrých prvků z nových i starých creedů =).
Nákupní rozhodnutí samozřejmě nemůžu konat za ostatní lidi, ale za sebe můžu říct, že kdybych si Valhallu koupil, osobně bych peněz rozhodně nelitoval.
-
-
Takže jenom dobrých prvků? Nešvary předchozích dílů tam nejsou? Ať se jedná o grafické bugy, glitche popřípadě grind typu ulov 100 koz aby jsi měl na lepší brnění.
Sice nemůžete radit lidem, zda do koupě jít či ne, avšak mě váš názor zajímá. Vidím tedy, že vy by jste do toho šel. Já možná také, jen si to musím rozmyslet. To je nevýhoda mé povahy. Ovšem moc dlouho přemýšlím.
-
-
Na grafickej glitch sem tam narazíš, ale v projektu podobnýho rozsahu to neni nic, za co by bylo potřeba nějak přísně trestat, navíc jde jenom o maličkosti.
Grind tam prakticky neni, za celou hru sem de facto jenom otevřel truhly, co sem našel vyloženě při řešení hlavní dějový linky, a bohatě to stačilo na to, abych udržel vylepšenej gear na rozumný úrovni.
Náznak grindu lze zpozorovat, pokud chceš mít vylepšenou osadu, protože na to jsou potřeba materiály z klášterů, na který je pak potřeba konat nájezdy. Ale je to čistě nepovinná odbočka, vylepšená osada má z drtivý většiny jenom kosmetickej přínos a jestli se tomu hráč chce pro dobrej pocit věnovat, je na něm =)).
-
-
Reakce na příspěvek:
Stále čakám na odpoveď ohľadom toho, prečo v recenzii nie sú spomenuté mikrotransakcie.
-
-
Reakce na příspěvek:
Protože o nich člověk ani neví a jsou k ničemu :D. Ani jednou mi je hra nestrčila pod nos a navíc jsou kosmetické.
-
-
Reakce na příspěvek:
V hre sú a to je podstatné. Ak sa recenzenti nepostavia proti tomuto hnusu, ktorý už zasiahol aj full price SP hry, tak budem ukazovať práve na nich, keď to už dôjde do bodu, že tie mikrotransakcie budú neúnosné.
A že preháňam? Prosím ťa, niekedy tie mikrotransakcie boli súčasťou len free to play hier...
-
-
Reakce na příspěvek:
Recenzenti s tím stejně nic neudělají, to ti hňupové co ty mikrotransakce platí.
-
-
Reakce na příspěvek:
Akože nie? Veľakrát majú vývojári bonusy za určité celkové hodnotenia. Je treba bojovať proti mikrotransakciam a vôbec nechápem, ako ich môže herný redaktor/recenzent ignorovať.
-
-
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Dobrá dobrá. Děkuji za odpověď.
Počkám až mi přijdou zbývající uplay body a hodím na to 20 procent slevu. Pak to koupím.
Nejak mi ani nevadí, že to není v češtině. Myslím, že se to dá zahrát i v angličtině.
-
-
-
-
-
-
-
Tak konečně vydal recenzi i worth a buy a tím mám jasno, za mě pass. To samé v bledě modrém a navíc bugy. Že autor uvažoval nad devítkou je dosti tristní vzhledem k níže vyjmenovaným problémům a možnost poskakovat hrou vzhůru za real peníze, tak to už ani snad nemá cenu komentovat.