Assassin’s Creed Mirage – recenze návratu k zabijáckým kořenům
-
-
https://cs.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem
BTW proč o sobě mluvíš v množném čísle? Myslíš tím sebe a svoje multáky?😉
-
Jako Jo. Origins má nádhernou mapu a starověký Egypt mám radši o chlup více než starověké Řecko. Ale Odyssey to bylo jak dovolená, plavit se po moři a objevovat ty ostrovy. Základní hru s DLC jsem komplet vyčistil, aniž bych se nudil. Upřímně by mi nevadilo kdyby to bylo větší :D
Fate of Atlantis už jsem dojížděl lehce na sílu.
-
"Tvoje zpráva má minimální informační hodnotu. Absolutně to nic neřekne o hře současné." - ano, ale to také nebyl záměr, že?
-
Tak to za mě spíše Origins. Egyptská města, Pyramidy, sem tam nějaké památky:). U Oddysey mi vadila ta rozlehlost ke konci (ale ano, mám dohrané včetně DLC).
-
Škoda té délky no, ale asi v tom aspoň 40h nechám.
Pro mě je hlavně AC o tom krásném světě a krajině, kde můžu plnit obsah. Takový relax. Vzít proste koně/loď a jet přes celou mapu. V tomhle je nejlepší Oddysey.
-
A nedošlo ti při tvém nízkém IQ jako u Dworkina, že Vás dvou mají lidé plné zuby a souhlasí se mnou? Já chápu, že pokud stěží dostuduješ základní školu, tak nechápeš, že se najde spousta lidí, co ani nemusí přispívat do diskuze a jenom si klikne. A jestli si ve své inteligenci myslíš, že mám 16 účtů a klikám si, poprosím redakci, ať nám ukáže, kdo klik na +. Byla by sranda vidět Vás dva šašky, jak se Vám hroutí sen o multinicku...
-
Jasně Lito. IQ si měl vždycky nízké. To víme už dlouhodobě:)
-
Chápu, jsi hlupák s IQ průměrného mrtvého krtka, co si hraje na právníka.
-
jako kdysi to byla +- sranda, když tady byl troll. diskuzní, Jindra byl ještě vtipnej a celkově tady byly pořádné války a x lidí diskutovalo. Games.cz prostě bylo Games.cz a Veskoslav klikal na myšku :D.
Teď tady chodí pár lidí, takže 16 plusů tady svítí jak maják. Se divím, že se na to nevyprdne.
-
"Ta jedna hra, co vyšla před 16 lety, měla 'dobrou' dějovou linku v současnosti."
Tvoje zpráva má minimální informační hodnotu. Absolutně to nic neřekne o hře současné.
-
Navíc to vždycky prežene a nakliká si absurdní numera.
Na druhou stranu aspoň máme orientační představu, kolik má účtů...
-
AC a COD. Tyhle dojičky jsou už jistota jako daně a smrt:)
-
Je to přesně tak.
Pokud chci s něčím nesouhlasit, musím to napřed pochopit. Řada lidí tady zatím tyto argumenty nepochopila a reagují na něco, co nebylo řečeno.
Vyloženě fascinující je potom iracionální odpor vůči tomu, aby recenze na audio-vizuální dílo obsahovala ti, co má, totiž hodnocení audio stránky hry. "Nechci, aby se v recenzi hodnotilo audio, protože... bagr. Můj mozek by takové množství informací nezvládl a vylezl by mi ušima. Taky jsem někde slyšel, že z informací o soundtracku člověk může chytit škrkavky a tasemnici. To přece nemůžu riskovat".
-
ty jsi ale nepochopil, co tím chce říci. Hra je audiovizuální dílo. Když se recenzuje Ultra 4K Bluray, tak se vždy recenzuje kvalita obrazu, kvalita HDR(Dolby Vision) a zvuku(převážně Atmos). Hra je sice komplexnější médium než hra, ale audiovizuální stránka je stejně důležitá stejně jako u toho filmu
Když se podívám třeba na konzolistu.cz
"Co se mi ale hodně líbilo, je výborný soundtrack, o který se postaral americký hudební skladatel Brendan Angelides. Ten doposud žádný soundtrack pro videohru nesložil a je možné ho považovat v tomto za naprostého nováčka, ale sloužil atmosférický soundtrack s krásnými skladbami, které krásně doprovázejí filmečky i samotnou hratelnost, navíc jsou vhodné pro prostředí hry a arabskou kulturu."
Stačí pár řádků.
Problém je v herní novinařině obecně. Vynecháváš hudbu, potom budeš vynechávat výkon, následně budeš vynechávat bugy a poškozen je pak samotný hráč.
Vy byste s ním jako hráči měli souhlasit, i když je to třeba otravné.
Dívej se na BG3, což je výborná hra, na PS5 je dle desítky hráčů ke ke konci hry nehratelná(reddit)a nepomohl ani jeden patch.
Na Metacritic svítí 96% u PS5 verze. To za mě není normální. Hra za 60 euro, která se ti 100% v třetím aktu rozbije dostane 96% bez zmínky o tom, že ta hra není tak úplně dokončena.
-
Vieš čo Dworkine ? Spravíme to inak...
Nehraj tu sprostého, a napíš nám recenziu na audio doprovod sám, evidentne si na to väčší macher, ako Šárka :D
A ocenil by som to aj v iných recenziách...
Tu máš 3,5 hod, ukážku, a nerob sa, že o nej nevieš :
https://www.youtube.com/watch?v=jS-p7BvMRMg&ab_channel=UbisoftMusic
Ďakujem 😉
-
Já hrál i druhý díl + datadisky a taky mě ta linka bavila. Tudíž jsme tu už tři.
Tenkrát když jsem četl nějaké články před vydáním prvního dílu, tak jsem měl představu, že se nějaký budoucí díl bude odehrávat pouze v +- současnosti a ta linie se uzavře. No, byla to pouze představa a další díly se pohnuly jiným směrem 😐.
-
Posune se... 60sec ve hře, je jedna minuta v současnosti...
-
Děláš práci za lidi, kteří za to dostávají zaplaceno.