Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

Ta skoncila s AC3, potom to uz bolo dost utrpenie

• Jevo83

Tu mas o tom cely dedikovany clanok, najst ho mi trvalo asi 6 sekund ;) 

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/games/2023/may/22/assassins-creed-mirage-soundtrack-composer

• dworkin

Jakým validním logickým postupem jsi došel k závěru, že když bych se z recenze chtěl něco dozvědět o hudbě ve hře, tak mi žádná hudba ve hře nevyhovuje? 

Vždyť je to nesmysl. Jedno z druhého vůbec nevyplývá.

• ALHAZRED

Ja sa ti ale vážne divím. Prečo si nevypneš hudbu v hre a nezapneš Čajkovského, alebo Napalm Death, ako to robím ja, lebo obávam sa, že hudobne, tebe žiadna hra nevyhovie 😬😛

• ALHAZRED

Mne vôbec nevadí návrat do Bagdadu, alebo Jeruzalema, kulisi su krásne, aj pôvodné herné mechaniky mi celkom sedia, ale chce to PRÍBEH. Je problém napísať dobrý príbeh ? Na tom Assasins stojí a padá no ŠKODA...

• lito

to říká ten pravej. Člověk, co si tady léta pluskuje komentáře a reaguje sám na sebe. 

• exoslav

Tak už znáš. Já jsem hrál pouze AC1 a tam mě ta dějová linka z přítomnosti bavila víc jak ta historická část.

• dworkin

Tomáši, už jsem ti několikrát napsal, ať na mě nereaguješ. Mám určité pochopení pro tvoji duševní poruchu, ale není bezbřehé.

• jurb83

kolko ludi, tolko chuti

• Veskoslav

Neznám nikoho, koho by bavila ta "přítomná" linka. To bylo vždycky utrpení se přepnout "zpátky" a dělat něco otravně nudného. Nejzajímavější to bylo si v Oddysea, ale i tak to byla nejnudnější část hry.

• Veskoslav

Všichni víme, že je ti naprosto u zadku, jaká tam je hudba. Ve svém nudném životě sis našel zálibu pod každou recenzí řešit hudbu a vše okolo ní.

• dworkin

Z recenze jsem se nedozvěděl, jak se povedl soundtrack Brendana Angelidese. Je to spíš dobová hudba, resp. nějaká její aproximace, nebo nějaký moderní remix?

• jurb83

Tak to som sklamany. Lebo prave to bola ta zaujimava cast zapletky..

• Prý nijak.

• jurb83

Mna by zaujimalo, ako je to riesene s Animusom a ci sa nejak posunie aj dej "v sucasnosti"

• lito

to bude asi za to Rumunsko v Resi 4 :D....

• bodmrazu

Jeste porad mam Baldur, Starfield i Cyberpunk. Kdy na tohleto budu mit cas? ;-)

• Graficky bohužel pravěk. 

• cms.sarka-tmejova

Bordeaux, ale asistovalo jich asi dalších šest

• cms.sarka-tmejova

😂 Hrála jsem všechny díly hlavní série, zkus to znovu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit