Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

ty jsi ale nepochopil, co tím chce říci. Hra je audiovizuální dílo. Když se recenzuje Ultra 4K Bluray, tak se vždy recenzuje kvalita obrazu, kvalita HDR(Dolby Vision) a zvuku(převážně Atmos). Hra je sice komplexnější médium než hra, ale audiovizuální stránka je stejně důležitá stejně jako u toho filmu

Když se podívám třeba na konzolistu.cz

"Co se mi ale hodně líbilo, je výborný soundtrack, o který se postaral americký hudební skladatel Brendan Angelides. Ten doposud žádný soundtrack pro videohru nesložil a je možné ho považovat v tomto za naprostého nováčka, ale sloužil atmosférický soundtrack s krásnými skladbami, které krásně doprovázejí filmečky i samotnou hratelnost, navíc jsou vhodné pro prostředí hry a arabskou kulturu."

Stačí pár řádků.

Problém je v herní novinařině obecně. Vynecháváš hudbu, potom budeš vynechávat výkon, následně budeš vynechávat bugy a poškozen je pak samotný hráč.

Vy byste s ním jako hráči měli souhlasit, i když je to třeba otravné.

Dívej se na BG3, což je výborná hra, na PS5 je dle desítky hráčů ke ke konci hry nehratelná(reddit)a nepomohl ani jeden patch. 

Na Metacritic svítí 96% u PS5 verze. To za mě není normální. Hra za  60 euro, která se ti 100% v třetím aktu rozbije dostane 96% bez zmínky o tom, že ta hra není tak úplně dokončena. 

• ALHAZRED

Vieš čo Dworkine ? Spravíme to inak...

Nehraj tu sprostého, a napíš nám recenziu na audio doprovod sám, evidentne si na to väčší macher, ako Šárka :D

A ocenil by som to aj v iných recenziách...

Tu máš 3,5 hod, ukážku, a nerob sa, že o nej nevieš :

https://www.youtube.com/watch?v=jS-p7BvMRMg&ab_channel=UbisoftMusic

Ďakujem 😉

• uaxpk

Já hrál i druhý díl + datadisky a taky mě ta linka bavila.  Tudíž jsme tu už tři.

Tenkrát když jsem četl nějaké články před vydáním prvního dílu, tak jsem měl představu, že se nějaký budoucí díl bude odehrávat pouze v +- současnosti a ta linie se uzavře. No, byla to pouze představa a další díly se pohnuly jiným směrem 😐.

• Slavik_Jenda

Posune se... 60sec ve hře, je jedna minuta v současnosti...

• dworkin

Děláš práci za lidi, kteří za to dostávají zaplaceno.

• dworkin

Nevím, proto se ptám.

• A ještě máš kromě toho schízu a všude vidíš Tomáše 😂😂😂

• Střílíš naslepo. A zrovna ty něco říkej o obsesi 🙂

• Jevo83

Ta skoncila s AC3, potom to uz bolo dost utrpenie

• Jevo83

Tu mas o tom cely dedikovany clanok, najst ho mi trvalo asi 6 sekund ;) 

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/games/2023/may/22/assassins-creed-mirage-soundtrack-composer

• dworkin

Jakým validním logickým postupem jsi došel k závěru, že když bych se z recenze chtěl něco dozvědět o hudbě ve hře, tak mi žádná hudba ve hře nevyhovuje? 

Vždyť je to nesmysl. Jedno z druhého vůbec nevyplývá.

• ALHAZRED

Ja sa ti ale vážne divím. Prečo si nevypneš hudbu v hre a nezapneš Čajkovského, alebo Napalm Death, ako to robím ja, lebo obávam sa, že hudobne, tebe žiadna hra nevyhovie 😬😛

• ALHAZRED

Mne vôbec nevadí návrat do Bagdadu, alebo Jeruzalema, kulisi su krásne, aj pôvodné herné mechaniky mi celkom sedia, ale chce to PRÍBEH. Je problém napísať dobrý príbeh ? Na tom Assasins stojí a padá no ŠKODA...

• jindra.veliky

Zakaslani the last of us remake

• lito

to říká ten pravej. Člověk, co si tady léta pluskuje komentáře a reaguje sám na sebe. 

• exoslav

Tak už znáš. Já jsem hrál pouze AC1 a tam mě ta dějová linka z přítomnosti bavila víc jak ta historická část.

• dworkin

Tomáši? Celkem by to sedělo, včetně té obsese léčením.

• dworkin

Tomáši, už jsem ti několikrát napsal, ať na mě nereaguješ. Mám určité pochopení pro tvoji duševní poruchu, ale není bezbřehé.

• 😂😂😂😂😂 To je fakt diagnóza. Snažím se ti pomoct aby sis uvědomil svůj problém.... Třeba jednou procitneš. Toto je třeba léčit. 

• jurb83

kolko ludi, tolko chuti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit