-
Hledám radu, v části hry se mi přestal dobíjet život (13 level) a jsem na jednom dílku ze 3 s tím ostatní dva jsou zašrafované a červené. Co s tím ?
-
Ano jsem fanda AC série, ale rád si zahraju napříkladi něco od zmíněné Bethesdy. Spíše reaguji na možná až to bude v humblu za dolar...Čekat, že si koupím libovolnou hru, která není stará x let za dolar je opravdu hloupé natož novou hru, která je navíc velmi kvalitní a troufnu si říct, že jedna z nejlepších ze série. Zvláště pak odkazovat se na problémy s optimalizací, či protipirátskou ochranou mi přijde ani ne hloupé, ale spíše přímo smutné. Ono ideální by bylo kdyby tam ta ochrana nebyla a hra se dala stáhnout zadarmo aby se ušetřil i ten dolar co? :) A k optimalizaci...já hraju hru na 3 roky starém PC a absolutně nemám problém na high hru hrát na 60 fps....naopak si myslím, že oproti unity nebo black flagu je optimalizace hodně kvalitní.
-
No, co se týče mikrotransakcí, tak mě zajímá realita teď. Jaká bude za rok opravdu netuším.
-
Realita != jenom ted a tady
-
Pro mě je důležitá realita, a ta je, že žádné mikrotransakce využívat nemusím. Jestli to, že jsem si hru koupil bude mít dopad na budoucnost mikrotransakcí ve hrách, o tom ať spekulují jiní.
Já jsem rozhodně žádnou hořkou pilulku polykat nemusel ;) -
Co se DLC tyce tak se rozhodne nic neprocistilo. Jedina zmena by mohla byt v tom ze se ty kosmeticky veci presunuly do lootboxu protoze si vsichni radi tou ruletu zatoci a kdyz jim navic reknes ze nekterej skin je vzacnejsi nez jinej tak je kocour v troube.
To samy plati pro vyhody pro predlatitele proti kterym se zvedla takova vlna nevole.
Proste tu horkou pilulku spolkneme a hry jdou v prvni rade tohohle svinstva si koupime. -
Jestli se rodiče nezajímají, co jejich děcka dělají na internetu, tak je to skutečně jejich problém. Když je nenaučí určitým hodnotám, tak z nich budou lidi jako jack.
-
Vliv na deti maji hlavne jejich kamaradi, na ktere ma vliv hlavne internet, potazmo dneska samozrejme tlustej karl, kterej ty deti dneska vicemene utvari. Rodice uz davno ne.
-
Origins už je čtvrtá hra v sérii, která obsahuje mikrotransakce a můžeš si tam koupit cokoliv. Takže tady už je to standard. Nebudu automaticky nadávat na něco jen proto, že to tam je. Pro mě je vždy přednější hra samotná.
Co se týče grindu, tak si určitě pamatuješ, jak jsme v Diablu 2 chodili stále dokola na bosse, aby nám padly setové věci To byl panečku grind. A teď si představ, že by dali do D2 truhly za peníze, u kterých by byla šance, že z nich padne setová věc. Realně, změnilo by se něco ve hře ? Krom tedy psychiky lidí, kteří by měli nutkání si pár truhel koupit.
DLC byla taky pěkné svinstvo a pročistily se. Já třeba nemám rád ty, které přidávají jen nějaký skin, zbraň nebo herní měnu. Mikrotransakce jsou stále na začátku a nevypadá to, že by měly zmizet. Můžeme se pobavit za pár let. Teď jsou to jen spekulace o tom, co se honí v hlavách markeťáků. Ale jisté je, že jakmile přijdou opravdu s hovadinou, tak jim to dají hráči řádně sežrat, včetně mě. -
Problem vidim v tom ze v hlavach marketaku a moneticnich manazenu mlceni znamena souhlas at uz si mikrotransakce koupis nebo ne.
-
Dokud nebudou mikrotransakce agresivní, tak to normální bude. Já je nepodpořím tím, že si je ve hře nebudu kupovat. Proč taky. Pro mě jsou mikrotransakce v SP hrách blbost.
Někteří jdou dál a nekoupí si hru. Jejich volba. A pak tu bude skupina lidí, kteří ty MT sem tam využijí.
Jestli někomu něco vadí, tak ať jde hulákat na vývojářská fora nebo se vyjádří v dotazníku. Nedávno měl Obsidian dotazník ohledně DLC, tak jsem jim to tam pěkně sepsul, aby nedostali do budoucna blbé nápady jako malá DLC za hodně peněz.
Skutečnost je, že v zmíněných hrách jsou mikrotransakce volitelné, takže to spoustě lidem nevadí, ale to neznamená, že je podporují. -
V tom případě nechoď do města .... je tam moře obchodů kde když se rozhodneš můžeš nakoupit moře věcí. Strašná to doba. Hnus co ty lidi dnes dělají .... prodávat věci slušným lidem ...... Mikrotransakce kterou nemusíš kupovat a navíc která nemá vliv na hru ale design a není ve hře viditelná musíš přes menu se připojit na jejich store je ubohé kritizovat. Ano nemám rád MT a nikdy je nepodpořím a nekoupím si tam nic v žádné hře, ale dokud mi nevyskakuji bulinky ve hře a pokud mi to nenabízí vendoři ve hře tak mne to netankuje.
-
Zlu ? Proboha řešíme tady mikrotransakce a ne terorismus.
-
Lhostejnost k druhým a lhostejnost k osudu celku je přesně tím, co otevírá dveře zlu.
-
Ty videa spíše zpochybňují něco takového, že by se hrálo pouze to samý ve vyšších fps, a že by vývojáři nešli za hranice hw. A ten Star citizen vizuálem na konzole doplatil nakonec jak? A proč PC nemůže dávat grafiku 2-3 roky dopředu? Nebo není dneska ta skvělá věc, o které jsem slyšel - o graphics options, díky čemuž si zahrájí i ti, kteří nemají high-end PC, snad už k mání? Ale je a přesně proto může PC bombit dopředu jak je libo. Ale neděje se. Asi vítr nebo hodně tajemná konspirace. Když může někdo balastit stejnou hru, která se pohybuje v graphics options až k ultra přesto na nižší detaily, protože hra vypádá i tak dobře, proč by měl hned chuť sbírat třeba komponenty za další tisíce nebo si dělat vývojáři starosti s revolucí grafiky, že jo. Vychází mi to stále jako zacyklení v každém případě, aneb má být tedy rozdíl mezi nynější existencí konzolí a s nimi spojená multiplatformita a údajná gragická stagnace her a těmi, kdož by nezkupovali hw s posunem grafiky u jedné silné a potenciální? V té vizi posouvání grafického vývoje rychleji s PC zůstává přece jiných ale-faktorů...
-
ok
-
Ja se tech lidi ptal a ja verim ze to tak je. Uz jsem to tu i nekolikrat hajil kdyz lidi psali takovy blbosti jako ze uplnej konec je za paywallem apod. protoze to proste neni pravda.
Ja se jenom snazim rict ze tyhle hry jsou jen dalsi krok jak trochu vic hrace voj***t a dalsi krok na ceste do pekla a jak uz jsem psal je mi moc lito ze to proste vnimame jako takovou normalni vec. -
mal som moznost hrat witcher 3 na xbox, presiel som ho na pc full settings, bol som vizualom na xbox zhrozeny
-
Mění to hratelnost tak možná lidem v hlavě, ptže automaticky začnou nadávat bez pádných argumentu. Zeptej se lidí, kteří ty hry hráli a dohráli a pak lidí, kteří jen opakují to, co si někde přečetli. Otupělý člověk je ten, který si nedokáže udělat vlastní názor, ale jde pouze s davem.
-
Nestalo... a je to jedno, protože i přes to se stal Crysis. Protože na PC existuje taková skvělá věc, určitě si o tom slyšel - graphics options, díky čemuž si zahráli i ti, kteří neměli high-end PC. Hra vypadala pořád i tak dobře a na max nastavení využila hw i za několik let. Takhle to dřív fungovalo běžně, že šli vývojáři za hranice hardwaru. Díky tomu se taky vizuál posouval rychleji. Dnes se tohle logicky neděje, protože u konzolí to nejde. Cyklus hardwaru je "zmražen" na nějakých 5 let, což je +/- životnost konzole. Za těch 5 let uteče PC konzolím minimálně o 1 generaci, ale přesto si na něm člověk zahraje akorát to samý ve vyšších fps. PC už by dávno mohlo dávat grafiku, co bude za 2-3 roky na PS5.